Wok med laks. Stegt laks med risnudler, sprøde grøntsager og soja

Wok med rejer, spidskål og squash

Wok med laks

Tilsæt sukker og fiskesauce, og anret grøntsagerne i dybe tallerkener. Snit forårsløgene i ringe, og gem den grønne del til drys. Fjern kerner og skær peberfrugterne i strimler. Jeg kan vist lige så godt erkende med det samme, at jeg er temmelig vild med. Rids skindet med en skarp kniv og drys kødsiden med lidt salt. Laks i wok - MatPrat Laks i wok.

Next

Opskrift på laks med lynstegte grøntsager

Wok med laks

Skyl bulguren og kom den i en gryde med 6 dl letsaltet vand og kog den i ca. Tilsett salt og pepper og fordel dl sweet chilisaus over laksen. Rødløken skrelles og kuttes i strimler. Gulrøttene skrelles og kuttes i staver. Gem den ene halvdel og skær den anden i tynde skiver.

Next

Laks i rød karry → Lækker asiatisk inspireret ret ←

Wok med laks

Hilde viser deg en enkel variant av laks i wok. Pil løget og skær det i tynde både. Steg rodfrugterne i lidt sesamolie i en hed wok i et par minutter. Sommeren 2016 valgte jeg å endre kostholdet av helsemessige årsaker, og skiftet fokus på bloggen i tråd med dette. Wok med laks - Godfisk Kjp Wok med laks og kokosmelk og resten av ukeshandelen med ett klikk. En fargerik og hjertevennlig wok med fisk og masse deilige grnnsaker. Du kan også dele fisken i 4 portionsstykker.

Next

Laks i rød karry → Lækker asiatisk inspireret ret ←

Wok med laks

Tilsett knust hvitløk i hvitløkspresse , sesamolje, oystersaus, soyasaus og lime, og bland sammen. Wok med laks - Godfisk Laks i wok sammen med grnnsaker er en enkel middagsrett som smaker kjempegodt. Denne er laget med laks, gulrøtter og rødløk, og servert med et godt dryss frisk koriander over. Varm olie op på en pande og svits chili og ingefær med optøede rejer. Server lakse-wok'en med ris eller nudler, og med et godt dryss frisk koriander over.

Next

Opskrift på laks med lynstegte grøntsager

Wok med laks

I denne oppskriften er grnnsakene woket i en saus av lime, soyasaus og sweet chilisaus. Utgangspunktet for denne retten er Salmalaks, men du kan selvsagt benytte annen fersk eller frossen opptint laks. En wok er lett lage og smaker utrolig godt. Laks og grnnsaker i en saus av lime, soyasaus og sweet chili. Wok med laks og soyasaus, serveres med fullkornsris. Lad den stege på skindet i 6-8 minutter til farven skifter til mælket rosa i stedet for klar. Laks passer til nesten alt og er perfekt til wok.

Next

Monas Kjøkkenskriverier: Herlig enkel & smakfull lakse

Wok med laks

Lækker opskrift på wok med rejer - Se mere her: Dette er en super nem og hurtig hverdagsopskrift, som man kan lave med det, man lige har i køleskabet, og så er den rigtig god at have med på studiet eller på arbejde dagen efter. Juster varmen ned til middels, vend av og til så lakseterningene blir jevnt stekt. Til de af os der nu har lært at elske laks, så er det samtidig en fisk der fungerer vanvittigt godt i et væld af forskellige opskrifter, med alt lige fra en simpel laksemad til sushi, lakseroulade, , i lasagne, på panden osv. Denne oppskriften er uten melk, gluten, egg, skalldyr og. Wok med laks Laks med wok og st soyasaus p. Skræl og skær rodfrugterne i mundrette stykker. Gem den ene halvdel og skær den anden i tynde skiver.

Next