Времето през януари 2020. Пловдив

Какво време ни очаква през януари

Времето през януари 2020

Колкото до краткосрочните прогнози на Института по метеорология и хидрология, засега очакванията са да бъдем ощастливени с валежи преди Нова година. През май ни очакват два дълги уикенда с по три почивни дни. Хургада за деца Хургада избират много по-често от другите египетски курорти за почивка с деца. По-валежно се очаква да бъде в Южна България. Да отидем или не в началото на пролетта в Хургада, да решим, разбира се, само За вас. При нахлувания на студен въздух от северозапад и североизток вали сняг и се създават условия за снежни виелици, особено в Северна България.

Next

Времето през Януари: Снежни виелици в Северна България

Времето през януари 2020

През януари има и интензивни затопляния, при които температурите са се повишавали до 20-23˚. Продължителността на деня е 9 часа и 55 минути. Искате ли да знаете къде са най-евтините обиколки? Ще има разкъсана облачност, на места и до слънчево В средата на десетдневката от север ще нахлуе студен въздух и температурите ще се понижат. Цените за екскурзии и полети варират значително в началото и в края на януари, тъй като празниците са по-скъпи. Средният брой на дните със снежна покривка в Северозападна България е около 20, а по Черноморието от 2 до 5. Изгледи за формиране на солиден снежен циклон засега няма, все ще си духа студен и дори леден вятър, ще държи температурите ниски, типично зимни, но ще чисти инверсиите и няма да има сериозно изстиване, освен локално. Хургада през март В началото на март в Хургада, най-благоприятното време за почивка.

Next

Какво време ни очаква през януари

Времето през януари 2020

Ако е възможно, трябва да ядете само натурални продукти и да изключвате от диетата си бързи храни и други нездравословни храни. Разберете също какви са времето в Египет през април 2018 година година. Пясъчен плаж, детска стая за игра, топла басейн, воден парк с пързалки, детско меню. През януари 2020 се очаква средната месечна температура да бъде около и над нормата, която в Северна България и високите полета е между -3 и 0 градуса, по Черноморието, в Горнотракийската низина и долината на р. Това е важно, ако искате да решите кога да отида за почивка. От много години Египет е един от най-популярните дестинации сред руските туристи. Температурите в първия месец от новата година ще варират от минус 15 градуса на места до плюс 15 , показва прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология.

Next

Времето през януари: Между минус и плюс 15 градуса

Времето през януари 2020

През деня, температурата на въздуха ви позволява да се отпуснете на плажа с комфорт. През януари се очаква средната месечна температура у нас да бъде над нормата, а месечната сума на валежите - около и под нормата. И ако дългоочакваната ваканция падна през март, не го правят отчаяние, събиране на неща и отиване до курортите за това страни, тук определено ще ви хареса! Към 3 - 4-ти януари се очаква повишение на температурите. Средната месечна температура в Северна България и високите полета през януари е между минус 2 и 1 градуса, по Черноморието, в Горнотракийската низина и долината на река Струма - от 1 до 3 градуса, а в планинските райони - между минус 7 и минус 3 градуса. Фазите на луната през януари са: на 2 януари - пълнолуние, на 9 - последна четвърт, на 17 - новолуние, на 25 - първа четвърт, и на 31 януари - пълнолуние. Около 10-и януари се очакват валежи и понижение на температурите.

Next

НА МОРЕТО

Времето през януари 2020

Таба през януари В курорта дневните температури, както и в целия Египет, са достатъчни висока. По-големите деца дори могат да отидат под водата тук. В средата на десетдневието от север ще нахлуе студен въздух и температурите ще се понижат. В критични дни и няколко дни преди тях не трябва да се преяжда. Струма - от 0 до 3 градуса, а в планинските райони между -8 и -3 градуса. Най-ниските температури през януари ще бъдат между минус 15° и минус 10°, по Черноморието — около минус 5°, а най-високите — между 10° и 15°.

Next

България

Времето през януари 2020

Но от тук е много по-лесно да се вълнува екскурзии до Йордания или Израел. Релаксиращите упражнения сред природата са добър вариант. Снимка: pexels През юни, юли и август няма допълнителни почивни дни. Най-свободни ще бъдем през май, когато работните дни ще са 18. В началото на месеца от север ще нахлува студен въздух и ще застудее още повече, а на места ще превали слаб сняг. Къде по-добре да се отпуснете с дете? В случай на пясъчна буря трябва да остане в хотела, превръщайки се в града невъзможно, много развлекателни заведения спират своите работа, може да има прекъсвания в хода на транспорта.

Next

aphca.org

Времето през януари 2020

Фазите на Луната през месеца са: 3 януари - първа четвърт, 10 януари - пълнолуние, 17 януари - последна четвърт и на 24 януари - новолуние. Продължителността на деня е 9 ч. И тук е изборът Вие: върнете се в хотела, или се облечете топло и направете вечерта разходка из града. През последния месец на годината обаче ще се радваме на цели пет почивни дни от 24 до 28 декември, когато е Коледа. Температурата на въздуха е все още относително ниска, а морето е подходящо за плуване смело, не се страхува пролетна прохлада.

Next