Vremea braila. Vremea in Braila judetul Braila, prognoza meteo pe 7 zile

Vremea Braila pe ore

Vremea braila

Cantitatea de precipitaţii este estimată cu ajutorul radarelor şi a sateliţilor. Datele despre fulgere furnizate de către. Despre prognoza Braila Temperatura maximă a zilei reprezintă valoarea cea mai mare înregistrată în timpul zilei în Braila, jud. Temperatura resimtita reprezinta temperatura de afara asa cum este ea perceputa la nivelul corpului uman, sub influenta combinatiei dintre temperatura aerului, viteza vantului, umiditate si radiatia solara. Prognoza este valabilă atat pentru Braila cât și pentru localități învecinate cu municipiul, precum Insuratei, Ianca, Faurei.

Next

Vremea Braila pe ore

Vremea braila

Crucile portocalii marchează locurile unde fulger a fost detectat over Europa. Dacă vreți sa aflați valoarea prognozată a vitezei vîntului în Braila precum și direcția acestuia trebuie să duceți cursorul mouseului deasupra prognozei pentru vint și să așteptați o secundă. In schimb vara, o umiditatea crescuta face ca temperatura aparenta sa fie mai mare decat temperatura aerului. Vremea in Braila - astazi - Vineri - 24. Norii de mare altitudine şi norii cu dezvoltare verticală sunt afişaţi în alb, iar norii de joasă altitudine şi ceaţa în gri.

Next

Vremea Brăila

Vremea braila

Luna răsare la 09:37 și apune la 20:43. Îți poți modifica sau anula consințământul oricând dorești. Aflati cum este vremea acum la Braila si cum va evolua in urmatoarele zile. Valorile prezentate pentru toti parametrii reprezinta valorile prognozate la momentul respectiv. Printr-o interfata grafica prietenoasa sunt oferite informatii privind: viteza si directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura, umiditatea si vizibilitatea la Braila. Luna răsare la 09:13 și apune la 19:41. Luna răsare la 07:29 și apune la 16:31.

Next

Vremea Braila pe ore

Vremea braila

Timpul de la răsăritul la apusul soarelui este indicat în galben deschis. Braila, temperatura minimă a nopții fiind cea mai joasă valoare ce se va înregistra de la apusul soarelui până la răsărit. Estimările satelitare privind cantitatea de precipitaţii sunt mai puţin exacte noaptea decât în timpul zilei. Luna răsare la 11:04 și apune la --:--. Meteo Braila - info prognoză Prognoza vremii pentru municipiul Braila din judetul Braila are o precizie de 95% pentru primele 3 zile, pentru zona cu inaltime geopotentiala de 500 hPa. Prognoza pe 24 ore: Timp însorit: 3. Această hartă foloseşte telemetrie satelitară cu tehnologie infraroşu pentru a calcula temperatura norilor.

Next

Vremea în Brăila și județul Braila

Vremea braila

Animaţia arată acoperirea de nori observată din satelit. Astfel, iarna un vant puternic face ca temperatura resimtita sa fie mai scazuta decat temperatura reala, in timp ce vara o umiditatea crescuta face ca temperatura resimtita sa fie mai mare decat temperatura reala. Luna răsare la 08:44 și apune la 18:37. Prognoza pe 24 ore: Timp însorit: 4 ore. Aflați dintr-o privire, printr-o interfață grafică prietenoasă, care este temperatura curentă, precum și alte date ale stației meteo, precum umiditatea, presiunea atmosferică și viteza vântului. Liniile albastru închis arată precipitațiile orare, iar cele albastru deschis aversele. Luna răsare la 11:28 și apune la 00:48.

Next

Vremea în Brăila și județul Braila

Vremea braila

Starea actuala a vremii a fost inregistrata la stația meteorologica din Braila. Luna răsare la 08:10 și apune la 17:33. România va rămâne în sectorul cald al acestor depresiuni în extremitatea estică a zonelor de presiune scăzută , astfel încât pe lângă temperaturile ridicate ce se vor înregistra, și precipitațiile vor lipsi aproape cu desăvârșire, numai duminică seară fiind așteptate câteva ploi slabe local în Banat. . Exceptie fac valorile prezentate pentru cantitatea de precipitatii care reprezinta cantitatea acumulata in ultimul interval de 3 ore in mm. La pachet cu nebulozitatea joasă vor veni și unele burnițe slabe și fulguieli, în timp ce în zonele de deal înalt și de munte vremea va fi frumoasă, iar temperaturile considerabil mai ridicate cel puțin în prima parte a intervalului.

Next