Vorbeste moldova. MI

Vorbeşte Moldova

Vorbeste moldova

Organizarea administrativ-teritorială a Republicii Moldova se efectuează pe 2 niveluri: satele comunele , sectoarele și orașele municipiile constituie nivelul întâi, raioanele, municipiul Chișinău și municipiul Bălți constituie nivelul al doilea. Numărul femeilor înregistrate la ultimul recensământ a fost de 1. Alte zone, incluzând terenuri neproductive, formează 11% de teritoriul întreg al statului. Spectrul politic din Moldova s-a schimbat în mod vizibil din 2005. La periferiile platformelor s-au dezvoltate depresiunile Mării Negre, Predobrogeană și Precarpatică.

Next

MI

Vorbeste moldova

Eleonora Chistol, o femeie de 74 de ani din satul Copaceni, raionul Singerei, a muncit la școala o viata intreaga si este respectata de tot satul. Etnicii găgăuzi reprezintă 4,4% din numărul populației, în creștere cu 0,3% față de 1989, fiind al patrulea ca și dimensiune grup etnic din țară. În entomofauna republicii se mai întâlnesc , , , blatoide, , isoptere, , , ș. Conform Recensământului populației din 2014, minoritățile etnice reprezintă 17,9% din populație fără Transnistria. Vârsta medie la prima căsătorie a fost de 26 ani pentru bărbați și 24 ani pentru femei. În totalul populației feminine persoanele în vârstă de 50 ani și peste reprezintă 30,8%, pe când ponderea în rândul bărbaților este cu 6% mai mică - 24,8%. Procentul de 15% din o medie de trei milioane de persoane reprezintă aproximativ 450.

Next

Vorbeste Moldova: Poveste Tamarei Catanoi din satul Chircaiesti creste singura sapte copii

Vorbeste moldova

Astfel ca de la 1 ianuarie 2020, anual, alocațiile vor crește pentru a acoperi inflația. Scopul scuză prețul — cele 21 de mii de lei sau 1000 … Articolul O tabletă cât 11 pensii! În ecosistemele Republicii Moldova au fost determinate circa 5513 specii de plante, în ultimii 50 de ani, au dispărut 31 de specii. Primii invitaţi au venit deja pe platoul de filmare. Municipiul este capitala de fapt a Transnistriei, care cuprinde 5 raioane Camenca, Rîbnița, o parte din Dubăsari, Grigoriopol, Slobozia și două municipii Tiraspol și Tighina. Medicii au salvat fata, dar ea îşi aminteşte cu străşnicie despre halucinaţiile, care i s-au întipărit în memorie.

Next

VORBEȘTE MOLDOVA, cea mai populară emisiune produsă în Moldova

Vorbeste moldova

Așa-numita și-a autoproclamat independența în , care nu i-a fost recunoscută de niciun stat. În 1992 Republica Moldova devine stat-membru al. Populația Republicii Moldova pe medii 2017 Urbană 42,7% Rurală 57,3% Repartizarea teritorială a localităților este relativ uniformă datorită condițiilor naturale prielnice. Fundamentul este acoperit de o cuvertură neogenă de. Între râurile Prut și se evidențiază - regiune deluroasă ce se întinde în direcția submeridională în partea de sud-vest a republicii.

Next

Se caută un TATĂ, la Vorbeşte Moldova. SCANDAL şi teste ADN în platoul de la PRIME (VIDEO INTEGRAL)

Vorbeste moldova

Am reușit să pătrundem și în culisele unei ediții Vorbește Moldova care va fi difuzată în curând. Încăierarea a avut loc între un italian, care a fost căsătorit cu o moldoveancă, şi tatăl femeii. În partea de vest, în zona , se evidențiază un șir de recife, denumite. Cel mai distrugător cutremur a avut loc la 30 august 1986, care nu a atins o intensitate maximală posibilă, dar provocat mari pierderi materiale. Parlamentul alege președintele șeful statului.

Next

(VIDEO) „Vorbește Moldova”

Vorbeste moldova

De exemplu, doar în perioada 1990-2007, în țară au fost înregistrate nouă secete. Odată cu sfârșitul celui de- în 1945, Basarabia revine sub ocupație sovietică, situație în care se va afla până în. Structura etnică a populației Rep. A urmat trei perioade de la funcția de șef al statului, 2009—2010 , 2010 , 2010—2012 , ca în martie 2012 componentele Alianței să ajungă la un numitor comun numind în funcția de președinte o persoană apolitică, magistratul. În aceste categorii de populație constituiau respectiv 29,6% populația mai tânără de 15 ani și 12,6% populația mai bătrână de 60 , iar în - 21,0% și 14,3% respectiv. Pentru orice intrebari sau probleme va stam la dispozitie pe pagina de sau email Vorbeste Moldova: Poveste Tamarei Catanoi din satul Chircaiesti creste singura sapte copii - Informatiile si imaginile stirilor sunt © Copyright-ul ziarelor si site-urilor din care au fost preluate.

Next

Ultimele ştiri din Moldova

Vorbeste moldova

În Republica Moldova conviețuiesc mai multe etnii. La mai puțin de doi ani de la lansare, Vorbește Moldova este lider detașat printre toate producțiile televizate. Pădurile ocupă 9,6% din suprafața țării - în nord pădurilor le revin 7,2%, în centru - 13,5% și în zona de sud - 6,7% din teritoriu. După , întreaga regiune este controlată politic de către. Alte destinații importante includ , , , și. Pe baza informațiilor din inscripția de la și de la , se știe că sub stăpânirea lui , ajutat de marele preot , s-a format primul stat geto-dac. Din se întâlnesc 320 de specii din 10 ordine, cele mai numeroase fiind , , și.

Next