Vihreä talo riihimäki. Vihreä talo

Vihreä talo

Vihreä talo riihimäki

Näissä kuvissa on käynnissä vihoviimeinen mallaus, noille paikoille ne suurin piirtein tulivat. Kaada seos kauniiseen uunivuokaan tuo pieni Uunikokki tähän loistava ja muotoile pintaan matalia huippuja pikkulusikan kärjellä painelemalla. Sitä saa parissa eri värissä, tuo meitin on valkolakattua tammea ja koko 90x200cm. Huonosti eivät toki ole asiat hänelläkään, joka lusikoi rättänää ääntä kohti Valencia-lautaselta. Onnekas on tänään se joka saa tuollaisen yhden hengen luksusrättänän itselleen.

Next

Vihreä talo

Vihreä talo riihimäki

Jos teet rättänän pieniin vuokiin, lyhennä paistoaika noin 30-40 minuuttiin. Mainio esimerkki kotimaisesta käsinpuhalletusta lasista, jota voi vielä hankkia todella kohtuulliseen hintaan. Lasien paksuus hiukan vaihtelee ja jokaisessa yksilössä on omanlaisensa ilmakuplat lasimassan sisällä. Siksipä Talonpojasta jätän suosiolla hankkimatta kannut, tuopit ja lasilautaset. Mulla on ollut vuosien varrella Uunikokkia valkoisena ja vanhemmassa ehkä 90-luvulla tuotannossa olleessa? Uunikokit solahtavat niiden seuraan hienosti ja näyttävätkin yhtäkkiä aika eleganteilta, eikö? Mutta katsotaanpa nyt tarkemmalla silmällä professori Tapio Yli-Viikarin vuonna 1979 Arabialle suunnittelemaa. Otamme sen sijaan ylimääräisiä torkkuja. Tein myös silviisiin rohkean vedon että tilasin tuon pöydän näkemättä juuri tuota mallia ja väriä etukäteen luonnossa - sitä ei löytynyt mistään nähtäviltä täällä pääkaupunkiseudulla.

Next

Tapahtumapaikat ja pysäköinti

Vihreä talo riihimäki

Mutta nämä juomalasit pääsevät mun astiakaappini hyllylle kyllä. Vaaleampi on niin isokokoinen 2m leveä ettei se mahtunut pariin edelliseen asuntoomme, vaan oli ystävän kotona väliaikaissijoituksessa odottamassa. Hyviä puolia tässä valon vähyydessäkin! Tuumailin ja testailin kotosalla olkkarin pöydällä jo vähän jouluisia kattaushommia. Tuoleja ei löytynyt suoraan heidän nettikaupan valikoimasta, mutta koska siellä on muita Ton-tuoleja, rohkenin kysellä asiakaspalvelusta saisiko 811:tä myös tilattua. Nyt viehättää eniten nykyisestä tuo kulmikkaampi muoto. Kankaaksi otin pitkän jahkauksen jälkeen vaaleanpunertavan ja eläväpintaisen Robo 703:n.

Next

Vihreä talo

Vihreä talo riihimäki

Tapahtumapaikat Granitin aukio, Välikatu Kauppakeskus Atomi, Eteläinen Asemakatu 3 Kauppakeskus Majakka, Hämeenkatu 25-27 Kauppatori, Torikuja Kino Sampo, Suokatu 9 Keskuskirkko, Hämeenkatu 5 ja Punainen Talo, Pohjoinen Asemakatu 10, p. Paista noin 200 asteisessa uunissa tunnin verran. Tuolit halusimme kangasverhottuna istuinmukavuuden vuoksi - ja ovatkin kyllä hitsin mukavat. Kaikki hienoja, tykkään niissä erityisesti noista ulkopinnan koristeellisista uurteista. Kauppaopisto , Kalevankatu 5-11 Pohjoinen Asemakatu 1, p.

Next

Tapahtumapaikat ja pysäköinti

Vihreä talo riihimäki

Se onnistuu näin: Sekoita valmiiseen joululaatikkoon noin 0,5-1dl kermaa. Tulikin harkittua hartaasti, taloon muutostahan on jo puolisen vuotta. En usko että joulu tulee siivoamalla, joten emme luuttua joulunalusviikostamme kiireistä. Nostetaanpa joulun juhlan alla ruokakomeron hämärästä hetkeksi parrasvaloihin astiasarja, jota löytyy varmasti aika isosta osasta suomalaisia keittiöitä. Muistin yhtäkkiä taas maailman yksinkertaisimman uunissa valmistuvan herkun, savolaisen mustikkakukon eli rättänän olemassaolon. Niin kuin kaikessa muussakin astiakeräilyssäni, ostan vain sellaisia osia astiastoista joista todella pidän ja joille on varmasti meillä käyttöä - muuta en osta vaikka kuinka halvalla löytyisi. Paista 200-asteisessa uunissa kunnes pinta saa kauniin värin.

Next

Tapahtumapaikat ja pysäköinti

Vihreä talo riihimäki

Humppilan lasin tuotanto ei taida vielä olla kovin suuressa huudossa keräilymarkkinoilla, esimerkiksi tätä hienoa 70-80-lukujen Talonpoika-sarjaa kun löytyy vielä kirppiksiltäkin todella edullisesti. Musta hiukan ylemmäs, ei sentään sohvaan kiinni. Sehän on kaikessa yksinkertaisuudessaan mehevän intensiivisiksi muhineita mustikoita ihanan makean ruiskuoren alla, ja valmistuu näin helposti: Nypi pehmeä voi, sokeri, leivinjauhe ja ruisjauhot pehmeäksi taikinaksi. Vanhojen astioiden keräilijälle tietenkin vanhoja astioita. Seuraa jouluvalmisteluja helpottava vinkki: en ole koskaan tehnyt joululaatikoita itse, vaan suoritan joka joulu kaupan valmiiden laatikoiden tuunausrituaalin. Makeamman ystävä voi valkata kyytipojaksi vaikka kauravaniljakastiketta. Tänä aattona laitan illallispöydän täyteen hartaudella keräämääni Birger Kaipaisen Arabialle suunnittelemaa Paratiisi-sarjaa ja maustan sitä myöskin keräilyastiakaapistani löytyvillä syvän koboltinsinisillä, käsinmaalatuilla Ulla Procopén Valencioilla.

Next