Vedovn tilbud. Varme

Kampanjetilbud

Vedovn tilbud

Takk for hjelpa med å velge riktig peis -Sigurd Hoxter er et resultat av et Tyskt og Tsjekkisk samarbeid, og har siden 2009 levert peisinnsatser til mer enn 23 land i Eropa. Med en rommelig vedkurv ved siden av ildstedet er du sikker på du alltid kan slenge inn en ekstra kubbe når ilden begynner å brenne ned. Den avrundede glassdøren har en ny lukkefunksjon og gir et vakket innsyn til flammene. Bruk vår online chat eller kontakt oss på epost eller telefon dersom du trenger hjelp Peisen dere leverte fungerer meget bra! Håndtak og pyntelister i sort Scan 68-9 eller aluminium Scan 68-10. På den måten bevarer ovnen sitt gjennomført stilfulle utseende, selv med innvendige sotflater. Den store glassflaten innbyr til å slappe av foran flammene og nyte innsynet til ilden.

Next

Kampanjetilbud

Vedovn tilbud

Den avrundede glassdøren har en ny lukkefunksjon og gir et vakket innsyn til flammene. Du kan velge mellom flere versjoner med eller uten kleberstein, med lister og håndtak i sort eller aluminium og varmeakkumulerende steiner på Maxi-varianten. Ekstra konveksjonsplater er tilgjengelige som tilbehør og gir gode oppstillingsvillkår mot brennbare materialer. Bekledningen ligner ofte en mur og kan integreres i veggen, mens innsatsen er selve peisenheten, der vedkubbene legges inn. Scan 65-6 med sideglass, og som tilbehør finnes en topplate i kleberstein.

Next

Peis

Vedovn tilbud

Håndtaket er plassert slik at det enkle designet blir fullkomment og temperaturen holdes lav. Den er lett å plassere, også i situasjoner hvor man mangler brannmur. Nå kan jeg bare tenne opp og lukke døra så gjør peisen automatisk jobben, den andre peisen må man ha døra på gløtt -og hele tia justere i begynnelsen slik at det ikke slukker. Scan 83 er tilgjengelig med dreiesokkel, slik at du kan nyte ilden, uansett hvor du er. Tillegg for håndtak i aluminium Tilbudet gjelder lagertømming hos Henriksen Brensel avd.

Next

Varme

Vedovn tilbud

Kledning i vakker kleberstein gir en varmelagringsfunksjon, og rammer inn flammene. Tillegg for håndtak i aluminium Tilbudet gjelder begrenset antall Fra Kr: Scan 65 High Top fremstår som en elegant proporsjonert klebersteinsøyle med et flott innsyn til flammene. Klebersteinen lagrer varmen når man fyrer i ovnen og gir den langsomt tilbake til rommet som behagelig strålevarme etter at bålet har brent ut. Kleberstein er ikke bare et vakkert naturlig materiale. Scan 83 har askeskuff med lås og rist og justerbare føtter.

Next

Peis

Vedovn tilbud

Denne høye modellen i Scan 65-serien har et integrert bakerom over brennkammeret. Ovnene står på søylefot Fra Kr: Scan 68-11 og Scan 68-12 står på en åpen portalsokkel eller lukket sokkel. På denne modellen kan du velge Heat Storage system, som gir ekstra glede av varmen i opp til 12 timer, etter siste påfylling med ved. Kan fås med dør i sokkel, tillegg Kr 1000,-. Dette rene og enkle designet er laget både med tanke på funksjonalitet og estetikk. Scan 83 har askeskuff med lås og rist og justerbare føtter.

Next

Varme

Vedovn tilbud

Vedforsyning og ventilasjon Før du kan fyre i en peis eller vedovn, må du være helt sikker på at veden blir tilført nok luft og at røyken kan slippe ut av huset. Dette er et perfekt valg for rom med begrenset plass eller med lavere oppvarmingsbehov. Har en ny peis i 2 etg som ble satt inn ifm oppføring av huset i fjor men den kan ikke sammenlignes med den nye peisen. Bakerommet er emaljert og har en bunnplate i glass, så den er lett å rengjøre. Den elliptiske formen legger et spesielt uttrykk til sine omgivelser og er en fryd å se på. Har du småbarn som kan bli fristet av de spennende flammene, er et barnegitter en investering som både skaper trygghet og gir deg overskudd til å nyte ildstedet i fred og ro.

Next

Kampanjetilbud

Vedovn tilbud

Ettersom ild soter veldig mye, er det ikke uten grunn at nesten alle vedovner er svarte. I motsetning til peiser er vedovner frittstående og kan derfor stå både tett på veggen, i hjørnet, eller midt i rommet. Tillegg for håndtak i aluminium Fra Kr: Scan 65-2 med stålsider med sideglass. Du kan velge mellom flere versjoner med eller uten kleberstein, med lister og håndtak i sort eller aluminium og varmeakkumulerende steiner på Maxi-varianten. Har du en drøm om å slenge deg på gulvteppet foran de knitrende vedkubbene, må du derfor investere i ulike komponenter, slik at opplevelsen av en veggfast peis blir fullkommen.

Next

Vedovn

Vedovn tilbud

Håndtak og pyntelister i sort Scan 68-11 eller aluminium Scan 68-12. Fyrer du ofte med ekstra lange kubber, bør du defor sjekke at ildstedet ditt kan håndtere dem. Hos oss står kunden i fokus, og vår oppgave er å gjøre deg som kunde fornøyd gjennom riktig og rask veiledning. Moderne hus blir sjelden bygget med peis. Scan 68-9 og Scan 68-10 har brede sideglass som gir et enestående innsyn til flammene. Ovnene er ofte lakkert og kommer i farger som sort, grå, hvit, mocca og nikkel.

Next