Vatne barneskule. Haram kommune, Brattvåggata 19, Brattvåg (2020)

Brattvåg ungdomsskule

Vatne barneskule

Påmelding snarast og innan kl. Alternativt henvises det til neste avgang med hurtigbåt fra Trondheim kl 1615. Rundt 100 ungar møtte opp i skumle og kreative antrekk. Torsdag fekk dei høyre eit føredrag frå forfattaren sjølv. Meir informasjon om stillingane finn du i lenka under, søknadsfrist er 22.

Next

Vatne barneskule

Vatne barneskule

I gymsalen var det diskotek med fargerike lys og masse ballongar. Om du skulle ha behov for å kome i kontakt med Haram kommune eller legekontoret i flytteperioden, sjå meir informasjon i artikkelen. Om ein treng symjeopplæring, vil det vere ei symjevakt som kan tilby dette. Du finn dei her: Dei nye nettsider er meir publikumsvennlege. Vi samarbeidde og hjelpte kvarandre.

Next

Brattvåg ungdomsskule

Vatne barneskule

Utforsk Haram Haram kommune er rik på flott og variert natur. Dette set sitt preg på lokalsamfunnet og innbyggarane i kommunen. Vi såg blad med fine fargar som hadde falt ned frå trea og rognebær høgt i eit tre som vi plukka ned. Den avgjersla vil bli varsla på e-post til alle føresette og lagt på heimesida til skulen. Til slutt fekk elevane stille sine spørsmål til forfattaren og alle fekk autografen hans.

Next

TRYGGHEIM BARNEHAGE VATNE: Avslutning på fadderopplegget med barnehagane og skulen i Utigarden Barnehage

Vatne barneskule

Du kan melde deg på ved å kontakte servicetorget på telefon 70 20 75 00. Vi vil som lærarar og rektor ved skulen rette ein stor takk til elevane på 6. For meir informasjon og påmelding kan du følgje lenka under! Vi i Tryggheim Barnehage kosa oss skikkeleg i lag med alle dei andre små og store barna. Her kan alle som bur i Haram kommune låne friluftsutsyr heilt gratis. Å leike er ikkje berre eit pedagogisk verkemiddel for å fremje utvikling hos barnet. Deltakinga i kommunen var slik: Tennfjord 26 barn 404 bøker , Brattvåg 29 365 , Haramsøy 21 319 , Longva 17 222 , Hildre 8 161 , Søvik 9 121 , Lepsøy 3 52 , Grytestranda 3 50 , Gjestar 2 40.

Next

TRYGGHEIM BARNEHAGE VATNE: TUR TIL VATNE BARNESKULE

Vatne barneskule

Det er innført 6 månader prøvetid for stillingar i Haram kommune. Vatne filial hadde sin siste dag ope den 16. Vi bed om at de sjekkar e-post og skulen si heimesida for oppdatert informasjon frå kl. Vi kjem med meir informasjon etter kvart : Grunnkurs Brannkonstabel I dag var det øving i Brattvåg i samband med gjennomføringa av Grunnkurs Brannkonstabel. Dette skal vere med på å gjere Haram til ein endå betre plass å bu for alle.

Next

Vatne ungdomsskule

Vatne barneskule

Etter kvart vil det bli arrangert open dag slik at alle som vil kan kome innom for å sjå, dato for dette blir annonsert her på facebook og på heimesida til kommunen! Tryggheim barnehage, Vatne vart opna 4. Brann er spennande, men også veldig skremmande for mange av borna. Lepsøy, Fjørtoft, Søvik, Longva , fredag 21. Etter gode resultat på idrettsdagen vart fleire av elevane frå Brattvåg ungdomsskule plukka ut til å delta på skulecupen i friidrett. Dette var ein fin motivasjon for elevane: Veret var upåklageleg og vi hadde ein fin stund på toppen! Totalt 28 lag deltok i vår gruppe, der alle hadde ein stand for marknadsføring, ein robot som køyrde konkurranse og ei gruppe som presenterte prosjektet Blue City.

Next

TRYGGHEIM BARNEHAGE VATNE: Avslutning på fadderopplegget med barnehagane og skulen i Utigarden Barnehage

Vatne barneskule

Ny arealdel av kommuneplan for Haram Haram kommune har lagt forslag til ny arealdel av kommuneplan på høyring og offentleg ettersyn. Forfattardagane hennar framover er freda, slik at vi ikkje fekk henne på ein tur ein dag på øyane. I dag var 12 elevar i Ulsteinvik for å delta i semifinalen, og det var flott innsats og gode resultat av elevane. Jesus sitt forhold til barna er eit forbilde for de tilsette i barnehagen. Du kan sjølv velje det vallokalet i nye Ålesund som passar deg best. Nesten 2000 bøker blei lese under Sommarles i Haram i år, etter fristen for levering av lesepass gjekk ut 31. Biblioteket skal arrangere ein debatt om innvandring og norsk kultur 1.

Next