Varma mackor i ugn. Varma mackor med räkstuvning

Varma mackor i ugnen

Varma mackor i ugn

Varma mackor i ugn eller i micron Varma mackor är verkligen superenkelt att göra. Längst upp brukar ja krydda med grillkrydda, pizzakrydda och ett speciellt havssalt. Gör taco-inspirerade varma mackor med köttfärs, jalapeños och gräddfil. Varma mackor är egentligen ganska likt en pizza och kan varieras på precis samma vis. Anlita mig: Jag skriver och skapar recept på uppdrag. Perfekt till picknicken och som mellanmål! Du kan också köra dem i micron på full effekt i 1-2 minuter.

Next

Varma mackor

Varma mackor i ugn

Ställ in mitt i 225° varm ugn och gratinera i ca 12 min. Servera gärna med en enkel sallad på ruccola med lite citron, olja, salt och peppar på. Varma mackor eller smörgåsar med ost, tomat, skinka och senap. Det är även jag som ska stå för maten på dopet - min svägerska bad mig göra ett par av - så jag var tvungen att åka till affären och köpa hem allt till dem också. Toppa de färdiggräddade mackorna med ruccola, pinjenötter och balsamico. Jag kommer ihåg innan tacos och pizza tog över mysmaten hemma på helgerna, då åts det ganska ofta varma mackor och klassikern var den med skinka, ananas och ost.

Next

Inte vilka varma mackor som helst

Varma mackor i ugn

Eller tar en vegan skinka som tofu turkey. Efter plugget var man förstås hungrig, och att slänga in ett par varma mackor i denna nya, magiska mackapär var något jag suktade efter när jag kom hem på eftermiddagarna. Med bloggen hoppas jag kunna hjälpa dig att laga enklare vardagsmat såväl som annorlunda recept till helg och fest. Stek bröden i smör på båda sidor. Grädda sedan i ugnen tills de ser klara ut.

Next

Varma mackor med ost, skinka och tomat

Varma mackor i ugn

. Bred på ett lager chipotlepasta eller sambal oelek om du gillar hetta. Känns i alla fall skönt att allt är förberett nu i alla fall. Ställ i ugnen 8 — 12 minuter på grill 220° Enkel skinka 6 st Skivor bröd gärna lite mörkare osötat 12 skivor Skinka 1 st Grön paprika strimlad Smörgåsmargarin Smakrikost typ präst 1. Författare: Henrik Mattsson Jag är matskribent samt kock med en fil.

Next

6 varma mackor med guldkant

Varma mackor i ugn

För att starta dagen med en och god så är vårt tips att äta en god gröt eller gå all in och laga en god. Dessutom är micron perfekt för barn så de inte riskerar att bränna sig. Lyft kastrullen från värmen och strö över mjölet. Blanda med resten av ­ingredienserna till röran. Lägg brödskivorna på ugnsgallret och ringla över olivolja.

Next

Varma mackor

Varma mackor i ugn

Annars gör jag helst mina varma mackor i vanliga ugnen. Ha på en skiva lök eller hackad röd eller gul lök. Toppa med riven ost och gratinera i ugnen tills mackorna fått en fin färg. Lägg på en skiva ananas på varje macka, eller lägg på bananskivor och curry. Dessutom gör syran i tomaten och tomatpurén att vinet behöver matcha denna syra. Därför har jag också gjort en liten lista nedan med tips på hur man kan variera sina varma mackor. Klicka ut stuvningen på formbröden och strö över riven ost.

Next