Vampirski dnevnici gledaj seriju. The Vampire Diaries 2010 (Sezona 2, Epizoda 2)

Vampirski dnevnici 2

Vampirski dnevnici gledaj seriju

Kapetan Marvel Priča Kapetanice Marvel prati razvoj Carol Denvers u jednu od najmoćnijih heroina Marvelovog filmskog svijeta u trenutku kad se Zemlja nalazi usred galaktičkog rata između dvije rase vanzemaljaca. Na velikom platnu igrao je u filmu 'Club Soda' za koji je osvojio nagradu Beverly Hills Film Festival Audience. Elenu zbunjuje Stefanovo bizarno ponašanje, ali ne sluti da on skriva mračnu, smtonosnu tajnu. No sada se bori da sakrije ogromnu žalost od svijeta koji je okružuje. Glumio je u četverodjelnoj mini seriji 'Fallen', a epizodne uloge odigrao je u serijama '24', 'Everwood', 'American Dreams' i '8 Simple Rules'.

Next

Filmovi sa prevodom Online

Vampirski dnevnici gledaj seriju

Stefan je dobar vampir koji pokušava živjeti normalnim životom među ljudima, dok s druge strane njegov brat Damon je utjelovljenje nasilja i brutalnosti. Iako nesvestan dok je njegovo telo ležalo u komi njegov um je putovao, negde izvan svega poznatog i sada on otkriva poseduje posebne moći koje će ga odvesti pravu u centar opasne zavere veće nego što bi iko mmogao zamisliti. Originalnu glazbu u seriji potpisuje Michael Suby zadužen i za glazbenu podlogu u seriji 'Slatke male lažljivice', a prošle godine izdan je i uspješni soundtrack 'The Vampire Diaries'. U prvoj sezoni Stefan Salavatore i njegov brat Damon vratili su se u svoj rodni grad Mystic Falls u Virginiji iz dva različita razloga. I Damon je vampir, a dvojica braće imaju dugu i gorku povijest. Uslovi korišćenja i autorska prava Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj.

Next

Vampirski dnevnici

Vampirski dnevnici gledaj seriju

Stefan je bio odlučan u namjeri da bolje upozna Elenu Gilbert koju povezuje nevjerojatna sličnost s Katherinom Pierce, prelijepom no nemilosrdnom vampiricom koju su oboje braće voljela davne 1864. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. Na zabavi s krijesovima Elena i Stefan se počnu bolje upoznavati, ali ih prekinu kaos i panika nakon što je Vicki napadnuta i ostavljena da krvari od brutalnog ujeda u vrat. Uz glumu bavi se i borilačkim sportovima, hokejem i jahanjem. Kćer Klausa Mikaelsona, 17-godišnja Hope Mikaelson; blizanci Alarica Saltzmana, Lizzie i Josie Saltzman; i ostali tinejdžeri odrastaju na poprilično nekonvencionalan način, učeći da bi postali najbolje verzije sebe, usprkos svojim najgorim instinktima.

Next

The Vampire Diaries 2010 (Sezona 2, Epizoda 2)

Vampirski dnevnici gledaj seriju

Kada nekadašnju ljubav prepoznaju u Eleni, započinju borbu za njenu dušu. Njemu posebno smeta Stefanovo uporno bežanje od svoje prave vampirske, krvožedne prirode. Uz neizbježne sličnosti sve popularnijih vampirskih tema, kritičari seriju ocjenjuju mnogo boljom od filmova Sumrak sage koji su snimljeni nakon izdanja romana 'Vampirski dnevnici'. Ostvario je uloge i u kazalištu u off-Broadway predstavama 'Dog Sees God' i 'Peanuts'. No Elena će saznati i više nego što je htjela kada se dvojica mladića, jedan dobar a drugi zao, počnu boriti za njezinu dušu. Bez obzira koje strane serije i zanr vi preferirate, u kategoriji strane serije sa prevodom bi se trebali pronaci i strane serije po vasem ukusu.

Next

Beyond

Vampirski dnevnici gledaj seriju

Tu se posebno izdvaja Rose 500-godišnja vampirica koja je zaljubljena u Damona, a Michael McManus će se pojaviti u gostujućoj ulozi vukodlaka. Četiri mjeseca nakon tragične prometne nesreće u kojoj su poginuli njihovi roditelji 17-ogodišnja Elena i njezin 15-ogodišnji brat Jeremy još se suočavaju s novom stvarnošću. Osvojila je nagradu People's Choice i šest nagrada Teen Choice. Stefanu se brat ruga zbog odbacivanja vampirske prirode nasilja i brutalnosti, ali razumije opsesiju Elenom, jer sliči ženi koju je Stefan davno volio. . Video kategorija: Strane Serije sa prevodom, zamisljena je kao mesto na kome ce svaki zaljubljenik u strane serije, pronaci nesto sto bi mu moglo biti interesantno. Serija ima 3 sezone i ukupno 79 epizoda koje u proseku traju po 90 minuta.

Next

Vampirski dnevnici • Epizoda serije • TvProfil

Vampirski dnevnici gledaj seriju

Ranije ga se moglo vidjeti u filmovima 'Killer Movie', 'Peaceful Warrior' i 'Roll Bounce'. Vrlo brzo je stekla popularnost i kultni status među mlađima generacijama, a premijeru druge sezone gledalo je 3,4 milijuna gledatelja. Njen život menja se iz korena kada se pojavi zgodni, misteriozni učenik Stefan Salvatore. Pojava zlobne Katherine u Mystic Fallsu će dodatno zakomplicirati ljubavni trokut između Stefana, Elene i Damona. Sada dvojica braće vampira — jedan dobar, drugi zao, ulaze u rat za Eleninu dušu i duše njezinih prijatelja, obitelji i stanovnika Mystic Fallsa.

Next