Uppfödare fransk bulldog. Uppfödarlista

Hem

Uppfödare fransk bulldog

Jag vet den här frågan om en slankare fralla togs upp på facebook och många blev skitupprörda över att någon skulle gå utanför rasstandarden osv. Att det avlades på frallor med längre nosar pga hälsan toppen visste jag, men att det håller på att delas upp till två olika sorters frallor vette tusan. Mamma är Ester och pappa är Derron. De är utställda under våren och sommaren 2012 med godkänt resultat. Bosse, nedan, är en valp efter Ester född år 2013 2015 fick Ester en kull valpar med Gorka, en röd hane från Spanien, de har alla hittat nya hem Foto: © Scharlotte Peppare Precis intill Mälaren, på natursköna Ön, bor vi, familjen Wass tillsammans med vår storpudel Jane och våra , Astrid, Ester, Greta, Enya och Derron. Besök mamma Janes sida, där finns bilder på valpar.

Next

Uppfödarlista

Uppfödare fransk bulldog

Jag har inte haft möjlighet att kolla dessa personligen, men de ligger i södra småland: Bäring nords ligger i Skåne: Eftersom hemsidorna ofta är fula och ouppdaterade så behöver det inte betyda att de inte har valpar snart. De är också undersökta för patella och hjärta, allt utan anmärkning, och de är nu avelsgodkända. Mamma är Ester och pappa är Derron. Lite kuriosa för er som tycker att namnet Tazzanows klingar bekant utanför hundsammanhang: Under 70- 80- och 90-talen var Tazzanows kennel en framgångsrik uppfödare av Perserkatter. Hade varit kul med en lokal uppfödare så man kanske kan få lite assistans på utställning osv : Med alla andra företag brukar man kunna avgöra på hemsidan om nån är seriös eller inte. Nanny har nu blivit stor, och har blivit mor, till 6 st valpar.

Next

Hem

Uppfödare fransk bulldog

Så jag tycker att frallor kan skilja sig mycket i utseendet men ändå stämma in på beskrivningen av en fralla. Första fralla-kullen föddes den 8 april, fyra pojkar och två flickor och de har alla fått fina hem. S Ön ligger 3 mil söder om Enköping, 6 mil från Uppsala och 10 mil från Stockholm. Frallor är aktiva krabater oavsett, sen kanske inte agility är sporten just för din hund på grund av andra anledningar den kanske gillar annat bättre men absolut att frallor kan gilla och utföra agility oavsett kompakthet! Välkommen till Kennel Tazzanows Uppfödning av fransk bulldog Underbara Bertil får symbolisera året som gick. Men han passar fortfarande in på rasstandarden eftersom han är lagom byggd för sin vikt 9,5 kilo.

Next

Bra uppfödare Fransk Bulldogg ?

Uppfödare fransk bulldog

Ester är parad med Derron och valpar väntas i början av april. Jag skriver absolut inte detta för att dissa någons hund här för själv gillar jag frallor i alla former och storlekar : utan enbart för att förklara att det är viktigt att man åker runt och tittar på olika franska bulldoggs innan man bestämmer sig för kennel osv. Familjen Wass är också ett välkänt namn inom hästsport. Astrid och Ester kommer ifrån Irland, deras uppfödare är tredje generationen bulldogsuppfödare på Irland. På gården samsas hundarna även med hästar, katter och barnbarn ibland.

Next

Bra uppfödare Fransk Bulldogg ?

Uppfödare fransk bulldog

Men sedan 2002 så sysslar vi alltså med storpudeluppfödning och sedan 2013 även fransk bulldog. Waldemar tävlar på sina och familjens egna uppfödningar av amerikanska quarterhästar. Jag har också läst någonstans att det är kulturella skillnader bland uppfödare i t. De som gillar kompakta och tunga och de som gillar slanka och smidiga. Det gäller tyvärr inte för hunduppfödarsidor, så gott som alla hundsidor är fruktansvärt uppbyggda och fula som tusan. Söta Sonja och hennes kullsyskon är nu sålda! Greta har stannat kvar hemma hos oss och våren 2014 kom så Enya och Derron hit. Honom kommer ni att få träffa på utställningar under år 2018.

Next

Hem

Uppfödare fransk bulldog

På de 2 sista har jag blivit 10 dagar och har fördubblat min födelsevikt Det avslutas med lite mammamys. För fler bilder på de andra valparna i kullen, se. Våra valpar får under sin första tid växa upp i en vänlig och aktiv miljö, allt för att de ska bli de positiva, intelligenta och familjekära hundar de har alla förutsättningar för att bli. Foto: © Scharlotte Peppare Frallavalpar Ester den 20 mars 2016. Ullas son Waldemar Wass tävlar på internationell och nationell nivå inom de flesta dicipliner inom westernridning och speciellt inom reining. Dom kom söndagen 8 oktober, och fort vara det gjort. Helst i skåne : Men vi kan tänka oss att max avstånd till sthlm.

Next

Bra uppfödare Fransk Bulldogg ?

Uppfödare fransk bulldog

. Efter Stures ankomst tog vi semester. Gå inte på säljsnacket hur söta valparna än må vara. Waldemar sysslar också med försäljning och förmedling av alla raser av hästar. Så ett tips är att besöka så många som möjligt när du hittat en kennel som verkar intressant. Det vet jag inte heller om det stämmer. Waldemar bedriver professionell verksamhet med träning av både hästar och människor, både hemma på sin gård i Vara samt håller kurser runt om i landet, även i Norge.

Next

Hem

Uppfödare fransk bulldog

Sen ska man ju såklart klicka med uppfödaren : Gå in på där finns en ordentlig lista över alla registrerade fransk bulldogg-uppfödare i Sverige. Värt att tänka på är att inte låta dem hoppa högt, då de kan få ryggproblem. Har aldrig tänkt så men nu när du nämnde det så tror jag att Dexter är en sportig fralla. Dom trillade ut allihop på 2,5 timmar. . .

Next