Ullevi sektion. Vilka sektioner/platser på Ullevi är acceptabla?

Välkommen till Gamla Ullevi

Ullevi sektion

Var på plats och hylla Tobbe i hans sista match och var med och skapa ett tryck likt det vi haft genom åren på Levande. Information hemmasupportrar För er som vill sitta på långsidan är det den östra långsidan som är öppen. Placeringen för klacken på Nya Ullevi. Om inte annat kan det bli kul att höra vilka bortförklaringar som marknadsfolket på Kamratgården kan tänkas komma dragandes med. Årskort: Du som köpt årskort till klacken på Gamla Ullevi har access hit. Så var på plats, och oavsett vad folk säger så. Vill du inte betala i förskott så kan jag skicka biljetten med postförskott men då tillkommer postens avgift och du får hämta brevet hos ditt närmsta postombud.

Next

Våra sektioner

Ullevi sektion

Man ser verkligen inte bra från denna hörnsektion, man kommer oerhört långt från planen. Matbeställningar sker till Detta är en onumrerad läktare. Vilken av sektionerna N1 och N2 kommer avsluta med flaggan i topp och sälja slt först? Årskort: Du som har årskort som partner eller intressent samt köpare av Sittplats Plus-, Old School lounge- och Reunionårskort har access hit. Det går fortfarande att köpa biljetter till N1 och N2 till denna match för er som inte har årskort. The stadium is part of a complex consisting of several other sports and event facilities, among which the stadium, the current home of the three Gothenburg clubs.

Next

Nya Ullevi

Ullevi sektion

Vi kommer att försöka ordna mer tifo och arrangemang under detta jubileumsår, men då behöver vi också er hjälp. C och B är ju närmre scenen och ju närmre dess bättre tycker jag. Visst ljudet är inte alltid det bästa när man sitter vid sidan precis vid scenen sektion C t. Cykelparkering finns i anslutning till arenan. I denna nyhet hittar ni all nödvändig information för att välja sektion, köpa biljetter och hitta till rätt entré. Lösbiljetter: Bokas via ovan mail. Som det är nu är vi förpassade till en kurva med löparbana mellan.

Next

Välkommen till Gamla Ullevi

Ullevi sektion

Vgr-td-tabs-sliderandmap content-area-wrapper mapContainer infowindow div. Säsongen har börjat fantastiskt och något vi väntat på i många år nu, samtidigt inget någon av oss hade räknat med. Men allt har ett slut, så även konceptet med Levande Sittplats. Ingång entré 1 Arenan kommer vara öppen mellan hemmaklack på norra läktaren och sittplats på östra läktaren. Vgr-td-tabs-sliderandmap content-area-wrapper mapContainer infowindow div i{display:inline-block;vertical-align:middle;height:20px;width:20px;background-repeat:no-repeat}. Lars Ranäng tyckte vad jag minns att detta var tankeväckande och att det kunde vara en bra idé att ha klackarna på bättre platser i kommande derbyn, men av detta tycks ha blivit intet. Väl inne på läktaren är det fri placering.

Next

Levande Sittplats, Gamla Ullevi, Gothenburg (2020)

Ullevi sektion

Med en av tidernas mest spektaklära arenaproduktioner har vi äran att åter välkomna Coldplay till Sverige med sin hyllade A Head Full Of Dreams Tour. Du behöver alltså inte gå via biljettkassan. Fredrik Jemtelius och Niclas Tolwers. Från och med säsongen 2018 kommer endast kortbetalning att fungera i kiosker och restaurang på Gamla Ullevi. Vi kan lösa upphämtning i Sollentuna eller ev på annan plats i Stockholmstrakten. Ta vara på den boost vi alla just nu genomlever. The options toward the north include , , , and the somewhat cheaper.

Next

Levande Sittplats, Gamla Ullevi, Gothenburg (2020)

Ullevi sektion

Vad gäller tifo så är det rektangulärt vid L! Detta är filmen dom gjorde om Niklas resa upp. Mat och dryck Som vanligt kan du släcka din törst och mätta din hunger i kioskerna som kommer att vara öppna och erbjuda sitt standardutbud. Vgr-td-tabs-sliderandmap content-area-wrapper silder imagePrev:hover{background:0 0}. There are furthermore several routes passing the stadium e. Dock ber vi er att gå in genom den entrén som tillhör den sektion där ni ämnar se matchen. Blåvitt står kvar när andra faller, så har det alltid varit och så kommer det alltid att förbli! Metallica, Slayer, Megadeath, Antrax 2st Bra sittplatser på sektion N6 rad 8! The stadium could initially hold 54,000 spectators 32,000 standing.

Next

Arenaplan, årskortsinformation och biljetter

Ullevi sektion

Vill du ha dem skickade så står du för frakten. Problemet är väl att det är enklare för arrangörerna att sälja skitbiljetter till klackarna än att ge dem de bästa biljetterna. Idag välkomnar vi Hjalmar Jonsson tillbaka till Levande Sittplats! Klackbiljetter köper man till sektion G och I. Nu söker jag biljetter och många biljetter som säljs är ju till sektionerna på den övre läktaren. Det är en onumrerad ståplatsläktare. Media ackrediterar in sig på Dawit Läktaren genom att kontakta Björn Nilsson på bjorn.

Next

Våra sektioner

Ullevi sektion

Biljetter till Metallica - The Big 4. Glädjespridare Nu hade det däremot blivit något helt nytt, en större sektion som vi själva valde att placera i hörnet mitt emot klacken och nära borta stå. Tror det blir bättre stämning då också. Nu är säsongen 2018 över, en viktig sak återstår dock. Med oss tog vi såklart vår stora hjälte och maskot Hjalmar, som pryder våra väggar.

Next