Trondheim maraton resultater 2020. Verdenscupen i langrenn 2019/20

Verdenscupen i langrenn 2019/20

Trondheim maraton resultater 2020

Med det mener vi at utøverne deltar aktivt i styre og stell. Vi gleder oss over at mange har satt det som årets treningsmål, vi heier på deg! Det eneste du trenger å gjøre for å bli grasrotgiver er å: · logge deg inn på Norsk Tipping, og velge Trondheim Friidrett som grasrotmottaker · si at du vil bli grasrotgiver og oppgi dette nummeret når du spiller i butikken: Org. Vi startet opp med den første løpegruppen 4. Eirik Thorshaug kom på en på en tredjeplass i lengde uten tilløp. Det er mulig å komme for barnepass en time før oppstart 08:00 , og bli igjen en time etter avslutning fram til 15:00 , for en liten penge. Bli med på Trondheim Maraton 5. Friidrettsskole med Trondheim Friidrett juni arrangerer vi i Trondheim Friidrett en friidrettsskole på Øya stadion sentralt i Trondheim.

Next

Gruppe

Trondheim maraton resultater 2020

Videre går løypen langs den flotte gangveien rundt Store Lungegårdsvann. Den flotte medaljen har et kjent og kjært motiv fra Bergen. Utnyttelse i strid med lov eller avtale kan medføre erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel. Meld deg på som Team 3T og få 100kr i rabatt! Premie til de tre beste i dame -og herreklassen på maraton Premie til de tre beste i dame -og herreklassen på halvmaraton Premie til de tre beste i dame -og herreklassen på 5km Premie til det beste laget i de tre ulike klassene i stafetten Premie til alle i barneløpet. Trondheim Maraton er Norges eldste maraton og startet som studentmaraton i 1969.

Next

Verdenscupen i langrenn 2019/20

Trondheim maraton resultater 2020

Opplev stemningen ved start og mål på Bryggen i Bergen, løp gjennom Gamle Bergen, nyt den fantastiske utsikten fra Fjellveien. Vi tror at deltagerantallet i Trondheim maraton kan økes ved å tilby alle løpeglade løpekurs. Med litt treningsbakgrunn vil dette kunne bli en fantastisk løpsopplevelse i Trondheim by. Har du ikke bestemt Grasrotandel, eller er det lenge siden du oppdaterte hvem du støtter? Det vil si at om du spiller for 100kr, vil 5 kr gå til Trondheim Friidrett! Vi skal delta på stafetter, både for barna, ungdommen og i seniorklassen, lokalt i Trøndelag og nasjonalt. Vi byr på spennende stafettdueller på Trondheim Stadion! Trondheim Friidrett har flere utøvere på høyt nasjonalt nivå og ambisjonen er at vi alltid har en utøver som representerer Norge internasjonalt. Nasjonscupen inkluderer samtlige individuelle resultater og stafettresultater for begge kjønn. Eirik Thorshaug og Julie Landrø Vigdal deltok i Steinkjer Indoor.

Next

3T

Trondheim maraton resultater 2020

Vi tok 11 medaljer i de ulike norske mesterskapene. Siden den gang har arrangementet vokst seg til å bli ett av Norges største maraton. Støtt opp om en klubb i fremgang og vekst! Henrik Carstens Leder i Trondheim Friidrett Trondheim Maraton Fun2run har inngått et samarbeid med Trondheim Maraton. Løpsstart: Ikke bestemt enda Deltakeravgift: 16. Gjennom Fun2Run som er et heleid aksjeselskap av Trondheim Friidrett tilbyr vi løpegrupper med instruksjon.

Next

Trondheim Friidrett

Trondheim maraton resultater 2020

Avhengig av løpets lengde er det lagt inn én til seks spurtpunkter. Vi skal satse enda mer på barn og ungdomsavdelingen slik at det blir minst 20 utøvere i de to gruppene. Bonuspoeng i fellesstarter I fellesstarter deles det ut bonuspoeng etter innlagte spurter. Sprint Plass Utøver Poeng Diff. Et spennende samarbeid har begynt. I lengde sikret Ingar Kiplesund seieren med siste lengdehopp på 7,53.

Next

3T

Trondheim maraton resultater 2020

Godt nytt år Hvordan ble 2016? Vi fikk i etterkant av mesterskapet mange hyggelige tilbakemeldinger. Løypa ble endret til en mer publikumsvennlig og en finere løype for å vise frem flotte Trondheim. På årets første løp perset Julie Landrø Vigdal på 60m. Som pluss for oss vil Trondheim maraton markedsføre Olavstafetten overfor sine deltakere. Målet for Olavstafetten er 100 deltakende og vi sikter mot 10 medaljer i norske mesterskap. Jeg ønsker alle med tilknytning til klubben, medlemmer, alle foreldre og alle som hjelper til et riktig godt nytt år! Et flott løp i en vakker og inspirerende løype.

Next

Velkommen 2020

Trondheim maraton resultater 2020

Trondheim Maraton er Norges eldste og kanskje Norges fineste maraton! Det er mulig å komme for barnepass en time før oppstart 08:00 og bli igjen en time etter avslutning fram til 15:00 , for en liten penge. . Meld deg inn i klubben om du ikke er medlem allerede. Med sterk konkurranse kom hun på en strålende tredjeplass på 60m, med tiden 7. Norsk Tipping lanserte i 2009 Grasrotandelen, som gir deg som spiller en mulighet til å være med å bestemme hva noe av overskuddet går til. Uten særskilt avtale direkte med Langrenn.

Next

Trondheim Friidrett

Trondheim maraton resultater 2020

Vi har som mål å passere 50 medlemmer. Ta gjerne kontakt: Morten Rasch Eliassen Prosjektleder E-post: Tlf: +47 990 33 034. Sterk Sesongdebut for flere utøvere i Trondheim friidrett Flere utøvere i Trondheim Friidrett sesongdebuterte i helgen. Totalt Plass Utøver Poeng Diff. Nå er du klar for å ta fatt på sjarmøretappen tilbake til Bryggen. På 60m kom han på en femteplass sed små marginer, med tiden 6.

Next