Trond giske bryllup. Trond Giske etter vielsen:

SA Logo

Trond giske bryllup

Prosessen , selv om han også motsatte seg flere av varslene og hevdet de inneholdt feilaktige påstander. Paret vil ikke uttale seg om saken i dag. Vielsen foregikk lørdag ettermiddag i Nidarosdomen, og var åpen for alle. Det er mye som er likt, og det er kanskje derfor vi ble venner så fort, for vi trodde vi var helt ulike. .

Next

Dobbeltjubel

Trond giske bryllup

Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg. Ifølge avisen skal nære venner og familie være informert om at giftemålet skal finne sted lørdag 1. Både Giske sin tante Jorunn og datter Una leste dikt under vielsen. Flere hundre var møtt opp for å få et glimt av brudeparet. Giske's final resignation came shortly before the party executive committee were to debate the Giske affair.

Next

VG Logo

Trond giske bryllup

Brudgom Trond Giske jubler med armene i været. Det er alltid hyggelig å være i et bryllup, så jeg gleder meg til det. Blant gjestene er det mange Arbeiderpartinavn, som Ingvild Kjerkol, Eva Kristin Hansen, Knut Storberget, Ingalill Olsen, Anniken Huitfeldt, Jorodd Asphjell, Tore O. Jeg har sett rosevinduet utrolig mange ganger, og når sola stod på tenkte jeg at det ikke kunne bli vakrere, men det ble det. Linn som var forlover med meg knakk sammen, og satt nesten å ristet. Prøvelsene har vært knyttet til politikken.

Next

Dobbeltjubel

Trond giske bryllup

In response Giske sought legal assistance against his own party. Hun mente sakene ikke var av en slik karakter at det svekket tilliten til hennes samboer. Regler for debatt her på adressa. Litt før klokken 16 hadde begge avgitt sitt ja. Politikeren fortalte videre at hun aldri har vært i et bryllup i Nidarosdommen før, og at hun gledet seg til det. Haddy Njie sendte i fjor en e-post til Støre. Det er som melder at vielsen skal finne sted i Nidarosdomen.

Next

Nå er de gift:

Trond giske bryllup

Vielsen skal finne sted i Nidarosdomen i Trondheim -. Når det kommer til dessertbordet er det flere av gjestene som har bidratt med kaker. Også de tok seg tid til å prate med pressen utenfor kirken. Foto: Andreas Fadum Giske og Njie skal ha stått på venteliste i et år for å kunne vie seg i den ettertraktede kirka, Nidarosdomen. Bruden valgte imidlertid å ikke vise seg til publikum før vielsen. Mora til 39-åringen er fra Norge, mens faren er nemlig fra Gambia.

Next

Haddy Njie og Trond Giske

Trond giske bryllup

Den tidligere Ap-nestlederen er ikke bare politisk rød - hans fotballhjerte banker også for røde Liverpool-drakter. He would serve in this capacity until the minority Labour government fell in the. Later it was revealed that the chairman and vice-chairman of the board opposed the appointment of Olsø, but lost the vote due to pressure from members who had personal or political ties to Giske. Også Anniken Huitfeldt 49 , Anette Trettebergstuen 37 , Cecilie Myrseth 34 , Eva Kristin Hansen 46 og Ingvild Kjerkol 44 var invitert bryllupet. Giske beklaget at han hadde , og innrømmet overtramp ved to tilfeller. Vi var aldri på date, sier Haddy i Kamille denne uken. Likevel gruer jeg meg voldsomt til å reise bort fra henne.

Next

Nå er de gift:

Trond giske bryllup

Jeg har vært rørt i hele dag, så jeg har blitt sminket opptil flere ganger fordi det bare rant, sier hun til Dagbladet. Nervene har vært intakt, sier Halstensen. Finere blir det ikke, sa Trond Giske. The idea is that the leaders of state owned companies or companies where the Norwegian government was majority shareholder should not earn more in salary than their counterparts in the. I fjor sommer ble det kjent at Haddy har funnet kjærligheten med Arbeiderparti-politikeren Trond Giske 48. Glede smitter Haddy har tidligere fortalt at hun har mye å slite med, og ovenfor Dagbladet har hun uttalt at hun «har en svart hest» i sitt sinn. Hadia Tajiks forhold til Giske har vært betent over flere år, og Giske sa nylig at han mente Tajik under behandlingen av metoo-anklagene i fjor.

Next