Trisskrap tv4 idag 2020. TV4 tv tablå idag På TV4 idag Dagens tv tablå

Trisskrap

Trisskrap tv4 idag 2020

De tre vännerna Nick, Dale och Kurt är alla olyckliga, och anledningen är densamma för alla: deras hemska chefer. Valet av ombud föll på Circle K Kristineberg. När sista rutan var skrapad hade den glada tvåbarnsmamman blivit en kvarts miljon kronor rikare. Föreställningen kastar sig mellan humor och allvar och publiken bjuds på storslagna nummer, intima stunder och träffsäker komik 13:25 Svensk realityserie från 2019. Hon och Quigley går samman för att jaga efter den misstänkta och riskerar sina liv i jakten. Men hon var lite tidig och butiken hade inte öppnat.

Next

TV4 tv tablå idag På TV4 idag Dagens tv tablå

Trisskrap tv4 idag 2020

Han visste nämligen inte vad det betydde. Men Anne höll på att missa skrapfesten då hon inte såg sina tre tv-rutor på vinstlotten. När deras försök att rädda Omar går i stöpet flyr Ture in i en av sina rollmaskeringar. Patrik känner av ett starkt manshat på gården och skyller på rödstrumporna. Ett val han verkligen inte ångrade, för på ena av lotterna skrapade Arne nämligen fram tre tv-symboler. Hur ska barnen få Ture att bli sig själv igen? Under en lunchrast traskade han in på Överskottsbolaget och köpte där en Triss.

Next

Dagens trisskrap: svimmar din kompis

Trisskrap tv4 idag 2020

Brottsjournalen följer den omtalade rättegången mot de tre Knutbypastorerna som står åtalade för misshandel, olaga tvång och sexuellt utnyttjande. Men för att åtgärda problemet kommer de på en enkel lösning: de ska alla mörda sin chef. En exklusiv snapsprovning sticker i Erikas ögon och Linnea tycker att Jens kan ha lite mer hyfs. I dagens tävlingar är förmågan att samarbeta avgörande och det en stenhård kamp i vallgraven runt Rhodos stad. Med siktet inställt på en riktig kamp väljer förstekämpen sin andrekämpe och de möter varandra i tinget där en farmares resa tar slut 21:00 Svenskt thrillerserie från 2020. De har därför valt att köpa ett semesterhus på den vackra ön Fuerteventura, så de kan fly till solen när de behagar.

Next

Dagens trisskrap: svimmar din kompis

Trisskrap tv4 idag 2020

Programledare är bland andra Tilde de Paula, Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist, Jesper Börjesson och Jessica Almenäs. Gustav gör ett besök hos gårdens söta griskultingar som precis fötts. En storvinst hon delar med sin man Thomas. Idag besökte Vällingbyparet Nyhetsmorgon där de blev Trissmiljonärer. Idag var han i Stockholm för att vinna minst 100 000 kronor.

Next

Dagens trisskrap: svimmar din kompis

Trisskrap tv4 idag 2020

Det var nämligen han som fick den Trisslott som de skrapade fram tre tv-rutor på. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport. En fredag i höstas skrapade Eva plötsligt fram tre klöversymboler på en av sina lotter. . Men planen är att vinstpengarna i första han ska spenderas på nya möbler och en ny cykel. Det klassiska tv-skrapet avgjordes efter att Jan först fått två Triss i present av sin sambo och det blev lite småvinster.

Next

Dagens trisskrap: svimmar din kompis

Trisskrap tv4 idag 2020

Paret drömmer om ett hus under den spanska solen där de kan spendera tid med deras sex barn och två barnbarn. Wincent kommer till gården för att bedöma uppdragen och eventuellt ge farmarna deras belöning. En Trisslott som var hans födelsedagspresent. Hon skrapade sin lott och fram kom tre klöversymboler. Nu gäller det bara att hitta deras drömmars hus. Hamilton reser hem till Sverige samtidigt som Kristin och Birger gör framsteg i jakten på terroristerna.

Next

tv4 triss

Trisskrap tv4 idag 2020

Om allt går vägen skrapar han fram fem miljoner kronor i studion i Stockholm, en miljonvinst som bland annat kan gå till en ny bil. Anna Persson var nämligen på plats för att skrapa fram den vinst som grundlades hos Circle K i Tranås där hennes vinstlott var köpt. Mäklaren Scarlette Douglas hjälper Kay och Paul i jakten på det ultimata semesterboendet. Då kom hon på att det låg en Triss i plånboken sedan över en månads tid. Våren har kommit till Djupadal och trädgården har börjat spricka ut i full blom.

Next

Dagens trisskrap

Trisskrap tv4 idag 2020

Minst 100 000 kronor visste Eva att hon skulle få med sig från sitt besök i studion. Vinster vilka räckte till fem nya lotter. Sagt och gjort Frida hämtade lotten och skrapade sin lott. Ture och hans vänner smiter ombord på skurkarnas fartyg där Ville Vessla kämpar för att öppna pyramiden. Annies beslutsamhet leder henne till att avslöja mördarens vapen. Det är svårt att hålla sig från skratt när komikern Jonas Gardell bjuder in till en extravagant showföreställning om livsglädje, mod och motstånd.

Next