Tore sagen rasist. Feilrepresentasjon og hvorfor kontekst alltid er viktig : norge

Tore Sagen om rasist

Tore sagen rasist

Sagen tråkket muligens feil her, og det var kanskje et dårlig forsøk på humor. Dei hendingane etterlot seg alltid ein stor klump i magen. » Etterfulgt av masse apekattlyder, bare for å sette prikken over i'en. Vi har ikke bruk for dere her. Han kan ikke plasseres i samme bås som de ekte rasistene vi har i Norge, som for eksempel de to hvite terroristene Kowbabi nevner i sin ytring. Her er Tore Sagen avbildet med sine kolleger i Radioresepsjonen, Barte Tjøstheim og Steinar Sagen. Send oss meiningsinnlegg på tips a framtida.

Next

NRK får kritikk for «Radioresepsjonen»

Tore sagen rasist

I et land der rasisme både er en realitet, og et voksende problem, er ikke dette greit. Dette burde vært åpenbart, men dessverre er det ikke det. Hvis han blir plassert der, da har vi tråkket feil. Hvis Tore Sagen er rasist vet jeg ikke lenger hva det ordet betyr. For folkens, uansett om den melaninrike i gjengen ler med, så er det stort sannsyn for at ho eller han har det ugreitt på innsida. Kjensla av å ikkje høyre til kom snikande I dag tidleg, medan eg framleis låg i senga og scrolla på mobilen, dukka det opp eit klipp frå ei sending gjengen i Radioresepsjonen hadde for eit par dagar sidan.

Next

Feilrepresentasjon og hvorfor kontekst alltid er viktig : norge

Tore sagen rasist

Det andre nedverdiger svarte mennesker, fordi det er helt uten kontekst. Nokre gonger måtte eg gå ut så ingen skulle sjå at augo mine fylte seg med tårer. Tore og resten av Radioresepsjonen slipper å tenke på konsekvensene av dette. Særlig voldsforbrytelser, ran, drap, voldtekt også videre». Det kan vi godt diskutere, men la oss diskutere det i et ærlig lys om hva folk egentlig mener.

Next

How tall is Tore Sagen

Tore sagen rasist

Vi ønsker sjølvsagt å vera omsorgsfulle. Her burde journalistiske etiske retningslinjer grepet inn og undersøkt om dette er en korrekt presentasjon av Sagen. Når likevel så mange blir lei seg, så heilt ok å ta det bort. Sagen har presisert i etterkant at dette var meint som satire og er ikkje representativt for hans politiske standpunkt. Sagen seier til at: - Ja, siden dette ble misforstått, er det bedre å ta det bort enn at folk skal bli lei seg av det.

Next

NRK får kritikk for «Radioresepsjonen»

Tore sagen rasist

Det var to ting som slo meg når hun siterte Sagen. De som kritiserer innslaget, gjør det jo også først og fremst for bruken av n-ordet. Og hun legger til: «Det er veldig mange ord man kan bruke for å beskrive min hudfarge; svart, mørk, brun. Folk har spurt meg om hvorfor jeg er så sint for tiden. De sa at hadde de fått med seg konteksten til innslaget, hadde de reagert helt annerledes, forteller Sagen.

Next

VG Logo

Tore sagen rasist

Det han har tenkt på, og det han mener innerst inne. Han avsluttar innslaget med å laga ape-lydar. Alt jeg vet er at jeg har fått nok». Vi ser klager fra nordmenn både med og uten minoritetsbakgrunn, sier Nærland. Notatet er kun skrevet for han selv, men hans kone er helt enig i det han har skrevet. En av hans redaktører kommer til å redegjøre for saken, slik praksis er.

Next

NRK får kritikk for «Radioresepsjonen»

Tore sagen rasist

Og kjensla av å ikkje høyre til kom snikande. I ettertid har jeg også snakket med noen av mine kritikere ansikt til ansikt. Han anerkjenner også at språkbruken til Sagen var nokså uvanleg og kan ha overskygga den eigentlege hensikta. I am a bot, and this action was performed automatically. Please if you have any questions or concerns.

Next