Ti på topp steinkjer 2020. Idrett og friluft

Idrett og friluft

Ti på topp steinkjer 2020

Ulskebjørnen 443 m Du må være for å se turmålsbeskrivelse. Her finner du 3 hånballbaner, friidrettshall, gymsal, turnhall og styrkerom. Mange av toppturene er allerede populære turmål i nærområdet, men det kreves en del tilrettelegging før turmålet kommer med på listen til Ti på topp Steinkjer. Follaheia beskrives som «rosinen i pølsa» for årets sesong. Mange tips om nye turmål — Folk er veldig flinke til å tipse om nye toppturer, og mange stiller opp for en testtur. Nå er alt avklart for de ti turmålene, og vi gleder oss til sesongstart, sier Andrea. Det er lagt ned et enormt arbeid av frivillige over år for å tilrettelegge turmålet.

Next

Fellesturen til Våttåhaugen lørdag er avlyst

Ti på topp steinkjer 2020

Ørnafjellet 329 m Du må være for å se turmålsbeskrivelse. Follaheia er et fantastisk turmål, så vi håper mange steinkjerbygg får øynene opp for Verran som turmål, sier Andrea Hagstrøm, daglig leder i Bedriftsidretten Nord-Trøndelag. Med årets turmål på plass er alt klart for en ny folkevandring. Vardafjellet 335 m Du må være for å se turmålsbeskrivelse. Vi må ta hensyn til både beitedyr, freda orkideer, ørnereder og mye mer.

Next

Ti på Topp Østfold 2020

Ti på topp steinkjer 2020

Langelifjellet 507 m Du må være for å se turmålsbeskrivelse. . Leie i vinterhalvåret For å leie bane med undervarme, ta kontakt med Steinkjerhallen: E-mail: eller tlf. Oppdager nye turmål Med Follaheia på plass er listen over sesongens ti turmål komplett. I fjor passerte antall registrerte turer 60. Leie av baner sommerhalvåret For å sjekke ledig spilletid i sommerhalvåret se.

Next

Ti på Topp Bergen 2020

Ti på topp steinkjer 2020

Inga Friedl ved Steinkjer Dyreklinikk, sier det ikke er resistrert noen tilfeller hos dem. Det er et enormt engasjement rundt Ti på topp, sier Andrea Hagstrøm. Idrettsparken har også 1 stk friidrettsstadion med 8 løpebaner, 2 gressbaner og 2 tennisbaner. Idrettsparken er kommunalt eid og omfatter friidrettsbane med fastdekke på løpebanen og sekretariatbygg. Steinkjer kommune står for drift av disse anleggene. Hallen brukes av skolene på dagtid og av idrettslagene ellers i uka. Toppsponsor Steinkjer Dyreklinikk inviterte til fellestur på Våttåhaugen nå på lørdag, og der var firbeinte meget velkomne til å bli med! Guldbergaunet Idrettspark har 2 kunstgressbaner, der hovedbanen har undervarme.

Next

Follaheia topper Ti på topp

Ti på topp steinkjer 2020

Mange går på de samme stiene, så det er ekstra artig at Ti på topp kan vise fram nye fantastiske turmål over hele kommunen. For å leie baner, ta kontakt med Thomas Langfjord på tlf. Det legger vi vekt på når vi velger ut turmål, sier toppsjef Andrea Hagstrøm. Å ta en selfie eller et familiebilde på Trollbænken burde vært obligatorisk. Det er to kunstgressbaner, den ene med undervarme og åpen hele året, flere treningsfelt for fotball, tennisbaner og joggeløype. Allerede på tampen av forrige sesong ba arrangørene om tips til neste sesongs toppturer. Verran er med Den største nyheten ved årets sesong er at ett av turmålene er lagt i Verran kommune, som innebærer at Ti på topp Steinkjer bidrar til den kommende kommunesammenslåingen.

Next

Follaheia topper Ti på topp

Ti på topp steinkjer 2020

Ofte er det også flere grunneiere som må kontaktes før årets sesong. Ti på topp handler ikke om mest, best, flest og fortest, men å oppdage nye fine perler i nærområdet, sier Randi Omli i Statens bedriftsidrettslag. Postadresse Steinkjer kommune, Postboks 2530 7729 Steinkjer Besøksadresse Steinkjer: Rådhuset, Kongensgt. Årsaken er frykt for den dødelige hundesykdommen. Det er veldig hyggelig og viser et veldig stort engasjement for Ti på topp.

Next

Follaheia topper Ti på topp

Ti på topp steinkjer 2020

Kun Oftenåsen har vært med tidligere, noe som betyr at det ligger an til mange nye turmål i løpet av årets sesong. Det mangler ikke på gode tips, så det er egentlig ganske enkelt å finne nye turmål til hver sesong, sier Andrea. Her finner man også en hinderløype, anlegg for freesbegolf, et lite skateområde og to paviljonger med tilhørende grillplass for allmenn bruk. . . .

Next

Ti på Topp Kristiansandsregionen 2020

Ti på topp steinkjer 2020

. . . . .

Next