Tandläkare varberg. Tandläkare i Varberg

Stephan Nelje, Varberg

Tandläkare varberg

Det sitter fler kvinnor än män i styrelsen. Kliniken i Varberg ingår i Praktikertjänst tandvård vilken är Sveriges största privata tandvårdsaktör vars tandläkare, tandtekniker och tandhygienister driver närmare 900 mottagningar och 50 tandtekniska laboratorier runt hela landet. Verksamheten fokuserar på allmän tandvård för vuxna. Både tandläkare och tandhygienist har mångårig erfarenhet av tandvårdsyrket. Här har vi samlat det bästa utbudet i dina närmaste trakter.

Next

Tandläkare och tandvård i Varberg

Tandläkare varberg

Vi vill ge en bra vård i samråd med patienten, där kvalitet och omtänksamhet är viktigt för att bibehålla och skapa friskare munnar. Parodontit betyder ingenting annat än att tändernas stödjevävnader, som håller tänder fast i tandhålor, är sjukligt förändrade. Folktandvården i Varberg Ett alternativ till privat tandvård är Folktandvården i Varberg. Boende i Varberg, Falkenberg, Halmstad, Hylte och Laholm: Vid akuta besvär lör, sön-, helgdagar och aftnar, ring Hallands sjukhus Halmstads växel 035-13 10 00. Vårt tandvårdsteam har hög kompetens inom protetiska arbeten med mycket erfarna tandtekniker som skapar de bästa förutsättningarna för en lyckad behandling. Hos oss har vi patienter i alla åldrar och vi tar gärna emot hela familjen. Boka tid online eller ring för akuttandvård hos någon av våra erfarna tandläkare.

Next

Tandläkare i Varberg

Tandläkare varberg

Varmt välkommen till oss oavsett om det gäller funktionell eller estetisk tandvård. Vårt mål är att du ska ha ett fräscht och vackert leende livet ut. Regelbundna undersökningar, individuell rådgivning samt riskbedömning är en viktig del av tandvården för att upprätthålla en frisk mun och ett vackert leende! Be dig berätta om hur du skulle vilja ha det med din mun framöver. Kliniken finns i en nybyggd lokal med fräsch inredning och modern utrustning. Några intressanta sommarkampanjer på väg: 1.

Next

Tandläkare i Varberg

Tandläkare varberg

Med vår smidiga bokningstjänst har du en tandläkartid på nolltid. Jämför recensioner, prislistor och behandlingar för att hitta det bästa alternativet för just dig. Resultatet blir att tandbenet blir lägre och mindre brett än vad det var innan tandutdragningen. Med modern teknik, ett gediget kunnande och ett trevligt bemötande erbjuder vi högsta kvalitet på tandvård för både vuxna och barn. Laser används bland annat vid lagning av hål, kirurgiska ingrepp, borttagning av tandsten och om du har problem med tandvärk. Våran mottagning förser bra service när det kommer till prosthetics lagningar, både fasta och borttagbara.

Next

Folktandvården Halland

Tandläkare varberg

En möjlighet för oss att få lyssna på dig. Vi är kvalitetsdiplomerade enligt Praktikertjänst, Sveriges största koncern inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Nu kan du boka akuttid eller en undersökning om du är ny som patient. Vissa tider för undersökning kan bokas online. Detta gör det även möjligt för dig att delbetala dina kostnader. Tandläkaren behandlar bara en patient åt gången och du får träffa samma tandläkare varje gång, för att du skall få den tandvård och omvårdnad som din mun behöver.

Next

kungskliniken.se

Tandläkare varberg

Välkommen till vår ljusa och luftiga praktik vid hörnet Kungsgatan-Norrgatan i Varberg. Frihet från smärta och besvär är det normaltillstånd som vi skall uppnå. Med detta menas en tandvård som syftar till långsiktig tandhälsa. Lämna gärna en egen recension på den aktuella kliniken efter ditt besök, så kan ännu fler få hjälp att hitta sin nya tandläkare. Hos oss får du utförlig information om din tandstatus så att du själv kan välja behandling efter dina förutsättningar och önskemål. Välkommen till Stephan Nelje i Varberg. Telefoner: Sätra: 08-7087190 Vårberg: 08-7107090 Besök gärna vår hemsida för eventuell tidsbokning: Välkomna till tandläkarkliniken - vårberg och sätra.

Next

Praktikertjänst AB, Varberg Tandläkare i Varberg Claes Löfström, Varberg

Tandläkare varberg

De vanligaste är: dålig munhygien, nedsatt immunologiskt försvar, genetiska faktorer, långvarig stress och rökning. Förutom allmän tandvård utför vi även specialbehandlingar så som implantat, estetik, tandsmyckning etc. Här finns gott om parkeringsplatser och kliniken är handikappanpassad. Vi hjälper dig hitta tandläkare Tandläkare. Du är varmt välkommen till oss! Jämför priser och bläddra bland lediga tider — kanske finns det tid hos en tandläkare redan idag? Tre Tandläkare ökade sin omsättning med 1. Ni hittar oss mitt i Varbergs stadskärna — alldeles vid torget. Däremot har just du unika tänder och ett unikt leende.

Next

Stephan Nelje, Varberg

Tandläkare varberg

Idag vill allt fler människor rätta till sina tänder av estetiska skäl och inte enbart åtgärda skador. Du ska få mer kunskap om tänder och tandhälsa och bli mer delaktig i behandlingen. Fråga oss om du vill veta mer! Den första privata praktiken i byn. Värdebaserad tandvård bygger på att hela teamet skapar en djup relation till dig som kund. Vi lyssnar på dig och dina behov och lägger ner den tid som behövs för att patienten ska känna sig lugn. Vår välutrustade klinik ligger mitt i hjärtat av Varberg, på bekvämt promenadavstånd från både P-hus, buss- och tågstation.

Next