Synoptik borlänge. Boka synundersökning

Boka tid hos optiker Synsam Borlänge Kupolen

Synoptik borlänge

Vi erbjuder också en kostnadsfri olycksgaranti i 365 dagar, så om dina nya glasögon eller linser skulle gå sönder så reparerar vi dem eller byter ut dem åt dig. På plats var Joakim Ivarson, ambassadör för Optiker utan gränser, som i våras reste till Guatemala för att hjälpa tusentals barn och vuxna att se bättre. Synoptik är även en del av GrandVision N. Varje år skänks därför en del av vinsten från Synoptik till forskning inom optik och oftalmologi. Pressinbjudan: Synoptik öppnar butik i Borlänge — startar. Vår optiker kontrollerar dina ögon, ev synfel och utreder vilka styrkor som kan behövas.

Next

Boka tid hos optiker Synsam Borlänge

Synoptik borlänge

På plats provade de ut glasögon åt 2351 vuxna och barn. I vår butik kan du också köpa linsvätska, solglasögon, sportglasögon och andra tillbehör som du kan tänkas behöva. Optiker utan gränser bjuder in till pressinformation torsdagen den 22 oktober klockan 10. Vill du hellre hyra dina glasögon kan du teckna vårt smarta abonnemang för glasögon, Synsam Lifestyle. Handikappsanpassat Vi har handikappanpassade lokaler.

Next

Boka synundersökning

Synoptik borlänge

Alltid hos Synsam Hos Synsam Borlänge har du alltid bytesrätt i 90 dagar, vilket innebär att vi byter ut dina glasögon om du inte skulle vara nöjd eller om de inte passar. På plats är Joakim Ivarson, ambassadör för Optiker utan. När det är klart går vi tillsammans igenom vilken typ av glasögon eller kontaktlinser som passar bäst för dig. Tidsåtgång: 15 min Pris: 149 kronor. Vår optiker kontrollerar dina ögon och ser hur dina linser fungerar - allt för att du ska få linser som passar just dig.

Next

Boka tid hos optiker Synsam Borlänge

Synoptik borlänge

Vi frågar också om allmäntillståndet då synen kan påverkas av hur vi mår samt vissa mediciner. Våra legitimerade optiker gör en noggrann ögonundersökning och ser till att du får rätt hjälp — oavsett ditt synfel, om du har glasögon eller linser eller om du är orolig för din ögonhälsa. Kom ihåg - har du glasögon sedan tidigare, ta med dem för uppmätning och ta även med dig rekvisitionen från din arbetsgivare. För mer information: Joakim Ivarson, ambassadör för Optiker utan gränser, tfn +46 0 70 190 11 33 Sara Sandin, butikschef för Synoptik Kupolen i Borlänge, tfn +46 0 243-121 32 Anmälan och bilder för fri publicering kontakta: Olof Mattsson, tfn: +46 0 70-958 96 31, e-post: Synoptik etablerades i Sverige 1991 och är idag med över 115 butiker och en omsättning nära en miljard en av landets ledande aktörer inom optik. Det går även bra att sitta kvar i den egna rullstolen när vi gör synundersökningen. Årlig linsundersökning efter 12 månader ingår om du har vårt Synsam Lifestyle Linsabonnemang.

Next

Öppettider till Synoptik i Borlänge

Synoptik borlänge

. Har ditt barn redan glasögon till vardags är aktivitetsglasögon ett bra komplement när de idrottar och är aktiva. Synoptik Kupolen ökade sin omsättning med 4. Tidsåtgång: 60 min Pris: 899 kronor Boka tid Med hjälp av den senaste tekniken gör våra legitimerade optiker en fördjupad synundersökning samt kompletterar med en ögonundersökning med ögonbottenfotografering, synfältsmätning, tryckmätning av ögat och kontroll av tårkanalerna. Optiker utan gränser är en hjälporganisation startad av Synoptik som hjälper människor runt om i världen att se bättre.

Next

Synoptik Kupolen

Synoptik borlänge

Genom att erbjuda kvalitetsoptik som alla kan ha råd med ska Synoptik bli Sveriges folkoptiker. Optikerna kan i denna undersökning fånga upp vanliga ögonsjukdomar som grå och görn starr och åldersförändringar i ögats gula fläcken. Detta tycker vi är kompetens, valfrihet och omtanke. Kom gärna in 20 minuter före bokad tid så hjälper vi dig med råd och tips i val av glasögonbågar. Vår vanligaste synundersökning som du kan göra oavsett om du har glasögon sedan tidigare eller inte. Det finns tyvärr alldeles för många människor i världen som på grund av sitt synfel har svårt att gå i skolan eller arbeta, säger Joakim som är ambassadör för Optiker utan gränser.

Next

Boka synundersökning

Synoptik borlänge

Synsam Borlänge Kupolen hittar du i Kupolen. Mer om delbetalningen kan du läsa här:. Via Synoptiks butiker samlas begagnade glasögon in som under årliga hjälpresor skänks till behövande. Tidsåtgång: 30 min Pris: 549 kronor Boka tid Undersökningen för dig som aldrig haft kontaktlinser tidigare. Undersökningen ingår om du har tecknat glasögonabonnemanget Synsam Lifestyle. Synsam vill ge alla barn upp till 12 år möjligheten att få kostnadsfria glasögon, så kallade aktivitetsglasögon, som är särskilt anpassade för sport och lek.

Next