Swix smørebord. Smørebord & smøreprofiler med fri frakt og kundetilfredshet garanti

Swix Smørebord T76 120x45x90/85

Swix smørebord

Hvis du skal sikle langrennskiene på Flexi eller Sprint, glem da ikke å kjøpe et siklefilter i tillegg. Forskjellen på disse to modellene er at Sprint festes i bindingen og passer til bindinger fra Rottefella og Salomon, mens Flexi skrus fast fra siden på skien. To profilsett, T0771 for langrenn kan monteres direkte inn i topp. I over 70 år har vi jobbet for å skape de aller beste produktene for deg som er glad i å trene og prestere ute. Det knitrer i småsteinene når du løper innover. T0793 Ny og forbedret smøreprofil fra langrennski i lettvekts aluminium. Fra små som kan benkmonteres til store smørebord.

Next

Swix T0766 XC, plastprofil for smørebord

Swix smørebord

Vi på Skistart har utviklet to egne smörebord av høy kvalitet som er meget rimelige. Skiene kan plasseres i begge retninger. Perfekt å ha med på renn og treningssamlinger. T00754 Kompakt smørebord, 96 x 45cm. T0773 Forbedret profil til langrenns-ski.

Next

Smørebord og

Swix smørebord

Den passer derfor til alle langrennsski, men fungerer også bra til slalåmski og turski. Justerbar høyde 85 eller 90 cm. Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Et fåtall varer kan stå i beholdning, men være pakket bort for sesongen. Et annet og meget praktisk smørebord er V-stället. Det monteres på en benk og tar veldig lite plass, noe som gjør det til det enkleste smørebordet å bære med seg. Passer sammen med to sett profiler T0771.

Next

Swix Smørebord T75W 120x35cm

Swix smørebord

T0076 Stabilt og solid smørebord for racing. Når du smører ski, trenger du et smørebord for å kunne preparere skiene på en bra måte. Nøl ikke med å ta kontakt med oss hvis du trenger råd til å velge riktig bord, eller hvis du trenger annen informasjon som gjelder skismøring, for dette kan vi! Bortsett fra disse smørebord har også Swix et meget bra og stabilt bord. Skien festes til profilen med bindingen. Alt for at du skal mestre naturen, men også for at du skal se bra ut når du gjør det.

Next

Swix T0075 Smørebord

Swix smørebord

Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den. I butikken sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Passer sammen med to sett T0771 profiler. Dette er en indikasjon på lagerbeholdning. Passer til bord T0076, T0075 og T00754.

Next

Swix Smørebord T75W 120x35cm

Swix smørebord

T0790-K Skrutvinger for å feste smøreprofilene T0793 eller T0773 til smørebenk eller -bord Lurer du på noe? Den ene foten på bordet er justerbar for bedre stabilitet på ujevnt underlag. Vi tar forbehold om at avvik i varehusenes beholdning kan forekomme. Justerbar i lengderetningen foran og bak. Norge + Grønland og Færøerne leveres med skib. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Next

Smørebord og

Swix smørebord

Profilene justeres i lengderetningen for å kunne håndtere ski i forskjellige lengder fra 160cm til 210cm. Settet inneholder bord og ett sett profiler som skyves inn fra enden av bordet og festes med integrerte skruer. Med justerbart ben for ujevnt underlag. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner. De oppgitte prisene er for par, altså frem- og bak, noe som gjør det mulig å jobbe med en ski om gangen. Topp-platen kan tas av ved smøring av snowboard. Blant bestselgerne er Flexi og Sprint, som er to modeller fra Kroksta.

Next