Svanstul skiløyper. Svanstul/Luksefjell recreation Area

Svanstul i Skien

Svanstul skiløyper

På deres hjemmesider finnes også link til aktivitetskalenderen til. Du kan lett følge Turistforeningens blåmerkede sommerstier til Nare med sine 805 m. Fra Åletjern er det en forbindelse til Uglevegen. Tjernet er omgitt av skog og svaberg og har en liten strand ved enden av vannet. Det er nok av brøyta skogsbilveger i distriktet til å gå tur på. Deler av løypa ligger i Siljan kommune. Du kan velge mellom små fjellvann, store innsjøer, elver og tjern.

Next

Svanstul i Skien

Svanstul skiløyper

I dag og i morgen vil vi drive vedlikehold i løypene der vann har ødelagt løypetraseen. Stien starter ved Løveid sluser som er en del av Telemarkskanalen. Fiskekort kan kjøpes på Licenses can be purchased at. Gjerpensløypa blir kun kjørt til golfbanen. Flott vintervær og fine forhold for skiturer. Området regnes som meget snøsikkert.

Next

Skien kommune

Svanstul skiløyper

Friluftsliv i Skien Du kan fiske både laks og ørret, plukke bær, sopp og drive med småvilt- og storviltjakt. Sykkelkart og sykkelkart gir deg oversikt over de ulike sykkeltraseene. For Skien og omegns befolkning er Svanstul det fremste området for utflukter i urørt natur — sommer som vinter. Man kan velge den korte veien frem og tilbake til parkeringen og løypa blir da ca. For more information about Skien and Grenland Bobilparkering I Skien er det to områder som er tilrettelagt for bobiler.

Next

Svanstul

Svanstul skiløyper

Her kan du nå vakre omgivelser på Svanstulflottene, Narefjell eller Ørnenuten eller en flott tur i Huldreløypa. Turistforeningens hytte Fuglleiken ligger i Huldreløypa ved krysset til Narefjell og Steinbruløypa, hytta er betjent de fleste helgene i vintersesongen. Turen går langs Hjellebrygga gjennom industri- og handelsområder på Klosterøya, Herkules og Myren, langs naturskjønne omgivelser på Bakkestranda og over flere bruer. Avgiften er den samme som parkering forøvrig i området, 30 kroner døgnet. Åfosstiene er et nettverk av stier som går gjennom variert turterreng i skog og utmark i bydelen Åfoss. Badeplasser i Skien Skien har mange fine badeplasser. Rådet skal jobbe med sikring og tilrettelegging av friluftsområder, i tillegg til planlegging og gjennomføring av aktiviteter og arrangementer.

Next

Skiløypene

Svanstul skiløyper

Bølehøgda - 6,2 km klassisk Løypa starter ved Skauen skole og går på åpne, flate jorder mot og rundt Bølehøgda skole. I tillegg kan man få kjøpt en kaffekopp og en nystekt vaffel på Fugleleiken. Slettevannet Badeplass med sandstrand for de små og badeflåte med stupebrett for de største. Den starter ved Fritidsparken, går videre forbi Jomfrudammen, forbi Furuheim og videre oppover mot Vindalsjordet. Svanstulmarka har mange kvaliteter og har for Grenlandsinnbyggerne blitt hva Nordmarka er for Oslobefolkningen.

Next

Svanstul

Svanstul skiløyper

Stien starter ved Århus gård, 3 km nordvest for Skien sentrum. Heivannet Heivannet ligger tett ved riksvei 32 mellom Skien og Siljan. Det betyr at øvrig løypekjøring må vente til at gradestokken viser stabile minus-grader. Følg Hoppestadvegen fra Skien sentrum, videre på Valebøvegen, ca. Her er det også parkeringsmuligheter for deg som kjører bil. Jernbanebrygga På Jernbanebrygga er det 3 plasser for bobiler. Bakkestranda - Bryggevannet er en 1,8 km lang vandring langs vannspeilene Hjellevannet og Bryggevannet i Skien sentrum.

Next