Store gutter gråter ikke. Store gutter gråter ikke (1995) — The Movie Database (TMDb)

Ørjan Burøe tickets + dates

Store gutter gråter ikke

Ei helg på hotell og aktiviteter med verdens beste Kjersti!. Med «Store Gutter Gråter Ikke» lagar Burøe nok ein gang morosam og personoleg førestilling med tette punchlines. In this movie we get to meet different drug abusers in prison. Da gjorde jeg om så jeg fikk halv fredag isteden for midt i uka. Vi kjenner innehaveren begge to så vi ble sittende å snakke med Iver en times tid før vi satte kursen hjem igjen. Halv dag på jobb i og med at Patran har byttet noen fag så har hun fulle dager tidligere i uka.

Next

Ørjan Burøe

Store gutter gråter ikke

Bella har til en hver tid full oversikt over hvor kattene er. Og så får me masse stoff me kan laga humor av. Han kan fint dela det som skjer inni seg med Gud og ein kvarmann. Sommarstid opnar kiosken 30 minuttar før første film tysdag - søndag. Regnvær og hvit bukse er vel ikke så smart, men det skulle jo ikke være sterkt opplyst noen steder vi skulle så da gikk det helt greit. I tre år har Ørjan Burøe reist med showet «Fordommer» og spelt nesten 200 førestillingar. Har reservert nokre seter til dette, så ta kontakt med kiosken.

Next

Store gutter gråter ikke, a song by Ole Paus on Spotify

Store gutter gråter ikke

First and foremost this project seeks to rehabilitate the prisoners, they want to give the prisoners more individual freedom in block C3 and thereby responsibility and confident in themselves. Joda, det gjør de, men de trenger bare en skulder å gråte på. Med plass på andre rad så fikk vi godt med oss budskapet. Denne forestillingen var ikke bare latter, men tok tak i sorgen også. Jeg synes showet var veldig bra, en anelse ned fra Fordommer som det forrige showet het, men absolutt verdt å se. Det seiest at store gutar gret ikkje.

Next

Ørjan Burøe

Store gutter gråter ikke

Følgjekort-ordninga kan nyttast på dette arrangementet, billettar får du i kiosken på Sogndal Kulturhus. Ørjan Burøe påstår i alle fall at han ikke finnes noe redd for å vise følelser. De fleste oppegående mennesker vet godt at det kan gå riktig galt med folk som ikke evner å uttrykke hva de føler. Utrolig godt og stor porsjon så det ble ikke plass til noe dessert. En liten dusj med godlukt, før jeg tok en titt i klesskapet for å finne noe å ha på meg når jeg skulle dra. Det sies at store gutter ikke gråter.

Next

Store gutter gråter ikke (1995) — The Movie Database (TMDb)

Store gutter gråter ikke

Eller i kiosken på kulturhuset tysdag - søndag kl. Kanskje det kan vera skuldra til Ørjan? The volunteers of the project ex. Eller send mail til sogndal kulturhus. Han har en egen evne til å sette ting litt på spissen. Planer for ei helg i sommer ble lagt og jeg gleder meg allerede.

Next

Ørjan Burøe

Store gutter gråter ikke

Heldigvis så er det lov å snakke om følelser i våre dager, snakke om det indre livet og ikke bare alt maset rundt oss. Regnet bøttet ned så lufteturen med hundene ble en veldig våt affære. Sånn er det når klærne har krympet bitte litt. Heldigvis så er det lov å snakka om følelsar i våre dagar, snakka om det indre livet og ikkje berre alt maset rundt oss. Dei fleste oppegåande mennesker veit godt at det kan gå veldig galt med folk som ikkje evnar å uttrykka kva dei føler. For å få en vellykket aften så må man legge grunnlaget tidlig. Godt å ha store unger så en har fått livet sitt tilbake igjen.

Next

Sognafaret: Store Gutter Gråter ikke

Store gutter gråter ikke

Det må rett og slett til, meiner han, for då får me ein endå betre verden — gjer me ikkje? Kan reservera billettar ved å henvende deg til kiosken på kulturhuset. Etter brorens dødsfall i ung alder og alvorlig kreft hos kona. Ferdig spist, men ikke ferdig skravlet så vi endte opp på puben 2brødre. Godt å komme hjem rundt midnatt og få en hyggelig velkomst, før jeg er glemt igjen. Og så får vi masse stoff vi kan lage humor-show av. Han kan fint dele det som skjer inni seg med Gud og hvermann. Each of them have committed crimes of more or less seriousness.

Next

Store gutter gråter ikke (1995) — The Movie Database (TMDb)

Store gutter gråter ikke

Jeg plukket opp Kjersti hos henne og vi satte kursen mot Ringerike kulturscene for å se på. Etter endt forestilling endte vi på Pampas for å spise biff med bakt potet. Veldig personlig forestilling med vidt spekter av følelser. Jodå, det gjer dei, men dei treng berre ei skulder å grina på. Det hastet ikke for mamma hadde luftet hundene ved ni tiden. Me anbefalar å kjøpa billettar på rad 5 for rullesolbrukarar. Me håpar at du kjem til å le og kosa deg, og kanskje til og med gret ein liten skvett — om du vågar.

Next