Stig atle johnsen. Lørenskog begjært konkurs

Merkantilbygg dropper Mosking

Stig atle johnsen

Leieinntektene var bokført med 100 millioner, mens rentekostnaden var 142 millioner. Du putter ikke 40-50 millioner kroner i en klubb av ondskap. Det er jo det vi jobber for, svarer Tommy Jakobsen. Les også: - Det er jo alfa og omega. Dette er noe jeg har bestemt for lenge siden.

Next

Lørenskog begjært konkurs

Stig atle johnsen

Eierne har vist at de ønsker å være med på å snu dette, og det er den tryggheten vi trenger, hevder Haugum. Kommunen har uttalt seg meget positivt til prosjektet da det er underskudd på boliger og faktisk overskudd på arbeidsplasser i området. Altså det samme navnet som det forrige selskapet, bare uten bindestreken. Omsetningen i X-Ide lå fra 2015 til 2018 på rundt 70 millioner kroner, resultatene før skatt på cirka tre millioner kroner. Stig Atle Johnsen 48 er mannen som har skapt et lite ishockeymirakel på Lørenskog.

Next

Har bygget seg opp i det stille

Stig atle johnsen

I 2014 var imidlertid Merkantilbygg ute av aksjonærlisten. Over halvparten av aksjekapitalen er tapt. Det er synd at vi er for sent ute med slik, men sånn er det dessverre når klubben ikke har fått inn nok inntekter. Leverandøren fortsatte å levere til det nye selskapet, etter det som ble oppfattet som en plausibel forklaring på virksomhetsoverdragelsen. Som Estate Nyheter tidligere har omtalt, fortsetter nå salget av eiendommer i regi av Arctic Securities. I 2012 satset Johnsen hardt på hjemmebane ved å kjøp Icopal-tomten på Lørenskog for 517 millioner kroner. Et av de konkrete sportslige tiltakene er at klubben har kuttet ned fra åtte til fire utlendinger i troppen, og en større juniorsatsing.

Next

Mediesky eiendomskonge står bak Lørenskog

Stig atle johnsen

En av godbitene er den klassiske bygården Uranienborgveien 1 fra 1878. Totalt er området på 113 mål som selges i to omganger. Etter bostyrers oppfatning skulle han ha begjært oppbud da det ikke var midler til å betale forskuddstrekk. Det første området rundt hovedlageret på 83 mål vil kunne bebygges i løpet av relativt få år, mens det andre området hvor fabrikken og hovedkontoret ligger først vil utvikles i en senere fase. Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Ved utgangen av 2014 hadde selskapet 2,6 milliarder kroner i gjeld.

Next

Tidligere eiendomsbaron kan ende i fengsel etter ny konkurs

Stig atle johnsen

«Det virker som selskapet ikke har tatt inn over seg at man faktisk må betale avgifter, skatter og forskuddstrekk for å drive virksomhet. Den huser West Hotell, som har 56 rom. Jeg sjekket nok ikke bakgrunnen til kjøper godt nok. Det er fortsatt liv på innsiden, men et annet Johnsen-selskap har tatt over driften. På Majorstua eier selskapet gården Valkyriegaten 21 med 35 leiligheter av ulik størrelse.

Next

Økonomisk smell for toppklubb

Stig atle johnsen

Mosking har også eiendommer på Oslo øst, blant annet kontor og lager på Alnabru. Hvis ikke feriepengene blir utbetalt kommer Hansen til å begjære X Ide konkurs. In May 2018, the club did not receive a new licence, due to long-term economic problems. De eier en fjerdedel av selskapet hver. Johnsen gikk inn med flere millioner kroner i frisk egenkapital for å bedre situasjonen, likevel avsa Nedre Romerike tingrett en kjennelse 23.

Next

Lørenskog begjært konkurs

Stig atle johnsen

Vi har ingen rik onkel lenger, sier Mats Wibe-Lund, daglig leder i Lørenskog Ishockeyklubb. Hvordan vil disse store kuttene påvirke den sportslige satsingen til Lørenskog? Han forteller at det er en naturlig prosess at Icopal etter hvert vil finne nye og bedre egnede lokaler for industrivirksomheten. Den er beliggende i det eksklusive området bak Slottsparken og rommer 16 utleieleiligheter, samt kontorer i første etasje og underetasjen. I juli ga jeg opp, sier Hansen. Disse påstandene har også nådd bostyrer, men Johannessen har «ikke funnet at tilsvarende har skjedd i andre selskaper han har vært involvert i».

Next