Sporløst tv2. Sport 2

TV 2 SPORT X: Om TV 2

Sporløst tv2

Så du har aldrig drukket whiskey med mælk? Stationslederens teori var, at Theil Vinter Horn havde fortalt sin historie til sine kolleger og overbevist dem om, at det var rigtigt. Et tykt lag støv dækkede bilen. Politiet kunne med sikkerhed sige, at Stuart Duke havde været på basen i en periode mellem 1974 og 1977, men de kunne ikke finde dokumentation for, hvornår han var rejst ind og ud af landet. Det viste sig, at han i en periode i tidsrummet 1974-1977 opholdt sig på Thulebasen. Altså, at jeg ikke ville blive opdateret på deres efterforskning, men at jeg gerne måtte tippe dem. Tiden frem til september kan han ikke redegøre for, men han er overbevist om, at han ikke var på basen, da Jytte Refsgaard forsvandt.

Next

SPORT.TV2

Sporløst tv2

Sporet førte dem ned mod søen og over de skarpe sten, der indrammede den. Første sesong ble ledet av , mens var hans medhjelper. De tilkaldte politiet, som få timer senere bjærgede et lig op fra vandet. Det fremgår derfor ikke af politiets efterforskning, hvorfor Ken Zacamy tilbage i 1977 valgte at forlade Thulebasen bare seks dage efter, at han havde meldt Jytte Refsgaard savnet. I vandet under bådhuset fandt de fiskegrejet og nøglen til Vias hvide jeep.

Next

Flere nye tip om forsvunden DSB

Sporløst tv2

Foto: Virginia State Police Stuart Duke blev fængslet for ulovlig våbenbesiddelse, men politiet fandt ingen beviser på, at han havde slået nogen ihjel. Foto: Virginia State Police Familien fik ikke besked Det er første gang, Jytte Refsgaards familie hører om Stuart Duke. De to søstre er begge vokset op i Jylland. Han var ikke alene om at bruge den bil, forklarer han. Efter den oplevelse var Ken Zacamys ansigt indprentet i Carol Bradfords hukommelse. Overbevist dem om, at de havde set det samme som ham, selvom det ikke var tilfældet.

Next

TV 2 SPORT X: Om TV 2

Sporløst tv2

Profileringsekspert Larry McCann udarbejdede den psykologiske profil af Stuart Duke, der sikrede, at politiet tre år efter drabet på Kenneth Via kunne indsamle beviser nok til at få Duke dømt. If notability cannot be established, the article is likely to be , , or. Fuldstændig uvidende om, hvilke spørgsmål han efterlod sine kolleger på Thulebasen med. Præcis hvornår han rejste, husker Stuart Duke dog ikke. Den passede nøjagtigt på Stuart Duke. Bøger, der indeholder billeder og beskrivelser af præcis den måde, hvorpå familiefaren Kenneth Via var blevet slået ihjel otte dagen forinden.

Next

Sport 2

Sporløst tv2

Hun ville takke hende for livet, da hun af gode grunde aldrig har haft den mulighed. Et par af hans venner var inde for at hente madpakker, mens Theil Vinter Horn selv ventede i bilen. Det kan altså kun have været efter årsskiftet til 1977, at Hans Henrik Thomsen betjente Stuart Duke. I sporet på en morder I november 1994 fandt retten Stuart Duke skyldig og idømte ham to livstidsdomme for drabet på Via. Foto: Virginia State Police Flere liv på samvittigheden? Og havde han mon noget at gøre med Jyttes forsvinden? Heller ikke de flyers, som det danske tv-hold delte ud under besøget i Thailand, med efterlysning af Søren Baisgaard, har givet respons. Amerikanerne ville gerne vide, om der mon var nogle uopklarede drab eller forsvindingssager på basen fra den periode, hvor Stuart Duke kunne have opholdt sig der. Men mistanken blandt politiets efterforskere var der fortsat.

Next

TV 2 SPORT X: Om TV 2

Sporløst tv2

Jytte Refsgaards kolleger stod uvidende tilbage. Men det er ikke det sidste, der er sket i sagen. Hvordan kunne hun bare forsvinde? Hun efterlyste en taxa, men Theil Vinter Horn kunne ikke hjælpe. Tværtimod blev der grinet, smilet og snakket i mere end tre timer. Da natten var forbi, og to rangers næste morgen stod ved en parkeringsplads 100 meter fra Lake Gaston, gjorde de et uvant fund.

Next

Sport 2

Sporløst tv2

Tilbage i 1977 holdt Theil Vinter Horn i sin bil foran spisesalen på Thulebasen. Tilsyneladende uden at fortælle nogen hvorfor. Lidt nervøs og med tanke på, at man gerne vil 'præstere' og gøre et godt indtryk — selvom Mille Shalini Pjedsted også ønskede, at mødet skulle forekomme naturligt. Ifølge Carol Bradford ville den amerikanske chef Ken Zacamy ikke have penge for malingen. Derfor pakkede Ken Zacamy sine ting og tog afsted.

Next