Spenst brødløs. Oppstart hausttimeplan

Våre medlemskap + Online kjøp

Spenst brødløs

Øvelsene går på tid og man jobber i den hastigheten man ønsker innenfor tiden som gjelder. Velkommen til ein aktiv haust. Du finn oss i kommunesenteret Sandane, i første etasje på Sandane Senter, som ligg midt i sentrum. For medlemskap du ikkje får velje på nettsida, ta kontakt med resepsjonen eller send epost til gloppen spenst. Vi tilbyr ulike typer intervaller, alt fra korte og progressive til lengre intervaller — alt for at du skal kunne variere treningen og oppnå best mulige resultater. Våre lokaler er romslege med gjennomtenkte løysningar for dei ulike treningsavdelingane. Mage Rygg styrker kroppens midtparti ved hjelp av øvelser for magen og ryggen.

Next

Om oss

Spenst brødløs

Timen er for alle i alderen 13-18 år. Vi skreddarsyr avtale til di bedrift! Pluss Medlemskapet til deg som vil ha det beste treningstilbodet i Sogndal og som ynskjer størst bredde og variasjon, samt fordeler ved booking, squash og klatring. Medlemskapet gir deg også tilgang til Spenst Førde og Førde Spa! Gjelder ikke elektronikk, optikk, våpen og ammunisjon. I tillegg får du tilgang til våre personlege trenarar, treningsveiledere og tilsette som har høg kompetanse på trening og helse. Du velger selv om du vil gjennomføre lettere eller tyngre øvelser - ta utgangspunkt i dagsform og nivå. Betalast og hentast i resepsjonen på Idrettssenteret.

Next

Om oss

Spenst brødløs

Våre medlemskap: Spenst Gloppen er eit nytt treningssenter i Sogn og Fjordane. Senteret opna i august 2017 og vi kunne glede oss over å kunne tilby Gloppen og omegn heilt nye og luftige lokaler, varierte treningsmoglegheitar og ikkje minst splitter nytt treningsutstyr. Som medlem hjå Spenst Gloppen får du eit breitt utval av gruppetreningskonsept og treningsutstyr, funksjonell trening og fasilitetar. Du har også fri tilgang til sentra sine bemanna tider i Florø, Førde og Sandane inkludert i medlemskapet, samt andre gode rabattordningar på landsbasis i Norge. Multitrening 25 min : Multitrening består av kondisjons- og styrkeøvelser der du hver gang utfordrer deg selv basert på ditt eget nivå.

Next

Våre medlemskap + Online kjøp

Spenst brødløs

En liten serie av enkle og effektive øvelser som blir gjentatt så mange ganger du rekker på et visst antall sekunder. Hver intervall består av enkle og effektive øvelser eller bevegelser, og du skal gjenta dem så mange ganger du rekker på et visst antal sekunder. Alle medlemskap må kjøpast på vår heimeside eller på Idrettssenteret avd. Saman med dei andre Spenst sentera i fylket er vi ein betydeleg folkehelseaktør og leverandør av trening i Sogn og Fjordane. Ekstra godt treningstilbud Du får fri tilgong til Idrettssenteret på Fosshaugane Campus og Spenst Sogndal avd. Opptil 15% rabatt på deler brukt i forbindelse med reparasjoner! Ta ein tur innom so skjønar du kva vi meinar! Det gir også høyere forbrenning. Hjå oss får du det nyaste og råaste innan trening.

Next

Våre medlemskap

Spenst brødløs

En verdifull hjelp for å finne det rette individuelle treningsnivået, ut fra sine egne forutsetninger og treningsmål. Enkelte intervaller er lengre, og andre er ikke mer enn 20 sekunder. . IndoorRunning 30 eller 45 min : Intervalltrening på tredemølle. Vi ynskjer alle frå 13 til 90+ år velkomen. Oppstart hausttimeplan Me startar opp med hausttimeplan for gruppetrening mandag 19. En treningsform med høy puls og masse energi.

Next

Oppstart hausttimeplan

Spenst brødløs

Spelar du meir en tre timar i måneden, lønnar det seg med eit pluss-medlemskap sammenligna med basis. Merk at sykkeltimane har oppstart 2. Når du trenar på Spenst vil du forstå kva vi meinar med treningsopplevelse. Effektive 30 eller 40 minutters timer som gir deg bedre kondisjon og helse. Her har vi eit treningstilbod for alle. Mage Rygg 25 min : En sterk holdning er alfa omega for at kroppen skal ha det bra i hverdagen. Bedriftsavtalar: Ta kontakt i resepsjonen eller på epost gloppen spenst.

Next