Sofias änglar 2020. Se Sofias änglar

Strictly Post Production

Sofias änglar 2020

Avsnitt 6 Änklingen Jorge och de tre sönerna har flyttat till ett hus i Stuvsta som är i stort behov av renovering. Mamma Vania var gravid och är i dag hemma med lillebror Milo, och pappa Henrik är arbetslös. Allt han kan tänka på när han vaknar ur flera månaders koma är att han måste bli klar med den omfattande renoveringen av sitt barndomshem så att hans barn kan bo där med honom. Jorge har dedikerat sitt liv åt att hjälpa andra och Sofias änglar tycker det är dags att han får lite hjälp. I november avlider även de två döttrarnas mamma. Nu är Sofias änglar tillbaka, programmet där Johnnie Krigström, Mattias Särnholm och Sofia Wistam hjälper några av alla de som har haft riktig, riktig otur.

Next

Sofias änglar TV Serie 2020 Johnnie Krigström Sofia Wistam

Sofias änglar 2020

Avsnitt 5 27-åriga Stina i Norrsundet drabbas av hjärtsvikt under graviditeten. Camilla och Andreas fick tvillingdöttrar 2010. Kampen mot cancern pågår och Kim längtar efter att ge Tobias en bröllopsfest, med Alcazar som artist. En höstdag 2013 åker Cornelia, 17, akut in på sjukhus och är nära att dö. Mamma och pappa har köpt ett hus i Farsta där alla ska kunna bo, men huset är ett fuskbygge. Olivia måste hjälpa Andreas med nästan allt. De köper nytt hus och väntar barn igen.

Next

Strictly Post Production

Sofias änglar 2020

Avsnitt 7 Susanne och Manuel bor med sina söner på Muskö men ägnar all tid åt 17-årige Byron. Avsnitt 4 Nicole blir påkörd men får allvarliga skador och behöver assistans dygnet runt. Tompa och Mia är desperata eftersom sonen inte ens kan komma in i huset. Avsnitt 2 För knappt ett år sen dog Annas man efter en kort tids sjukdom. Sofias änglar besöker fallskärmsklubben för att hedra de omkomna och hjälpa klubbmedlemmar och anhöriga vidare i sorgen. Avsnitt 2 Linda och Peter bor med sina döttrar i Älvsjö. Flera gånger har de försökt att flytta ifrån sorgen utan att lyckas.

Next

Sofias änglar TV Serie 2020 Johnnie Krigström Sofia Wistam

Sofias änglar 2020

Catarina bor med sina två söner i ett hus i Skutskär med stora renoveringsbehov. Maria hade lovat Vinga och Wilma att renovera deras rum - ett löfte som hon nu inte klarar att infria. Men genom att börja med att göra i ordning hemma, kan Sofias änglar förhoppningsvis skapa en nystart och vända livet till det bättre. Karolina och Mikael får barn och hittar ett radhus som de börjar renovera. Sofias Änglar bygger om så att livet ska bli lättare för familjen. I april 2016 fick familjen Wahlman i Gävle veta att 2-åriga dottern Luna drabbats av leukemi.

Next

Se Sofias änglar

Sofias änglar 2020

Huset som aldrig blev renoverat är i kaos. I Sofias änglar får Johnnie, Mattias och Sofia chansen att hjälpa människor i olika delar av landet som har hamnat i svåra situationer i livet. Avsnitt 5 Sanna, 26, har precis förlorat sin man Kristoffer. Avsnitt 9 Anders, 48, hade kört buss i 27 år när han frontalkrockade och foten amputerades. Avsnitt 5 Ettåriga Tintin lider av en farlig immunsjukdom. Avsnitt 4 Kan inte ens komma in i huset. Avsnitt 11 Johnnie och Mattias ser hur det har gått för familjerna de hjälpte.

Next

Se Sofias änglar

Sofias änglar 2020

Sofias änglar gör sitt kanske största jobb någonsin. Nu står Stina i kö för hjärttransplantation. Hur har renoveringen hjälpt cancersjuka Elisabeth på Värmdö? Avsnitt 9 Susanne och Poul hade två barn när Susanne blev gravid med tvillingar. Avsnitt 11 Dottern drabbad av leukemi. Hos Annakarin och Johan utanför Uppsala ser de om gymmet och den stenlagda gården har hjälpt Johan som är rullstolsburen. Deras nyfödda dotter drabbas av flera allvarliga tillstånd och snart diagnostiseras den lilla flickan med leukemi.

Next