Søndagsåpent førde. Våre butikker G

Trur på fleire søndagsopne butikkar

Søndagsåpent førde

Dagligvarebutikken ligger i Ballangen kommune. Dagligvarebutikken ligger i Notodden kommune. Dagligvarebutikken ligger i Stryn kommune. Dagligvarebutikken ligger i Porsgrunn kommune. Han legg til at søndagsopne butikkar har vore vellukka i Sverige, medan same opplegget i Danmark ikkje har gitt dei store vinstane.

Next

Trur på fleire søndagsopne butikkar

Søndagsåpent førde

Dagligvarebutikken ligger i Nordkapp kommune. Dagligvarebutikken ligger i Farsund kommune. Volumet på søndagar vil vere avgjerande, men på kort sikt, så vil det kunne bli ein konsekvens at varene vert dyrare, seier Økland. Dagligvarebutikken ligger i Asker kommune. Dagligvarebutikken ligger i Austevoll kommune. Dagligvarebutikken ligger i Oslo kommune. Dagligvarebutikken ligger i Volda kommune.

Next

Butikker & åpningstider

Søndagsåpent førde

Dagligvarebutikken ligger i Frogn kommune. Dagligvarebutikken ligger i Namsos kommune. Deilig med ein rolig dag i uka uten trafikk og folk med handleposer i gata. Dagligvarebutikken ligger i Fitjar kommune. Dagligvarebutikken ligger i Lillehammer kommune. Dagligvarebutikken ligger i Froland kommune.

Next

Butikker & åpningstider

Søndagsåpent førde

Buene frå Sande er ei av dei som er i mot søndagsopne butikkar. Og er jo ei kjent sak at dei som jobber i butikk bransjen har lite fri fra før av. I dag er det slik at der vi har søndagsopne butikkar, så er det frivillig. Dagligvarebutikken ligger i Surnadal kommune. Dagligvarebutikken ligger i Narvik kommune. Har hatt søndagsope i årevis Vigdis Tonning frå Jølster er van til søndagsopne butikkar, og ser ikkje problemet med det. Dagligvarebutikken ligger i Harstad kommune.

Next

Våre butikker G

Søndagsåpent førde

Dagligvarebutikken ligger i Trondheim kommune. Dagligvarebutikken ligger i Gol kommune. Dagligvarebutikken ligger i Alta kommune. Dagligvarebutikken ligger i Jevnaker kommune. Dagligvarebutikken ligger i Flora kommune.

Next

Trur på fleire søndagsopne butikkar

Søndagsåpent førde

Dagligvarebutikken ligger i Halden kommune. Vitusapotek tilbyr hudpleiebehandling i egen hudpleiesalong. Dagligvarebutikken ligger i Sortland kommune. Dagligvarebutikken ligger i Fredrikstad kommune. Dagligvarebutikken ligger i Siljan kommune. Dagligvarebutikken ligger i Sandefjord kommune. Dagligvarebutikken ligger i Gjerstad kommune.

Next

Våre butikker G

Søndagsåpent førde

Dagligvarebutikken ligger i Skiptvet kommune. Dagligvarebutikken ligger i Levanger kommune. Men det må tilpassast, og omsynet til dei tilsette må takast vare på, seier Økland. Dagligvarebutikken ligger i Nordreisa kommune. Dagligvarebutikken ligger i Spydeberg kommune.

Next

Butikker & åpningstider

Søndagsåpent førde

Og blir jo enda verre nå er så unødvendig med søndagsopne butikkar! Dagligvarebutikken ligger i Sogndal kommune. Dagligvarebutikken ligger i Fjell kommune. Den er søndagsopen fordi han ligg på ein campingplass, men det er mykje handel på søndagar der. Dagligvarebutikken ligger i Seljord kommune. Dagligvarebutikken ligger i Ulstein kommune. Folk har seks dagar i veka å handle på.

Next