Sminkspegel med belysning. Beställ Din Sminkspegel med LED

Sminkspegel med inbyggd LED

Sminkspegel med belysning

. Storleken på det utrymme där du speglar spegeln, dina belysningsbehov och hur mycket du är villig att investera kommer sannolikt att vara din bästa oro. Den är 22 centimeter i diameter och kan rotera i 360 grader. Det rekommenderas inte att köpa vanliga glödlampor. Det är tillrådligt att spendera på denna modell, eftersom den har stora fördelar gentemot de andra.

Next

Sminkspegel Med Belysning

Sminkspegel med belysning

Baksidan av varje lampa har en stark dubbelhäftande tejp och det är alltså bara att installera lamporna med en gång utan att krångla med att dra elektricitet eller annan installation. Att välja den perfekta sminkspegeln är ett viktigt första steg mot att skapa den perfekta inställningen för din fåfänga eller badrum. Måtten är 16 x 8,5 cm på spegeln och djupet på metalldelen nertill är 25 cm. Beroende på storleken på din smink kollektion kanske du vill investera i en sminkväska eller sminkcase för att hålla dig organiserad. Och oroa dig inte för hur länge lamporna slutar: Med Terresa fortsätter denna batteridriven skönhet upp till 50 000 timmar. Logga in Använd mobilnummer istället Glömt ditt lösenord? Pierre och MiquelonFranska GuyanaFranska PolynesienFranska sydterritoriernaGabonGambiaGeorgienTysklandGhanaGibraltarGreklandGrönlandGrenadaGuatemalaGuernseyGuineaGuinea-BissauGuyanaHaitiHondurasHongkong, KinaUngernIslandIndienIndonesienIrlandIsraelItalienJamaicaJapanJerseyJordanienKazakstanKenyaKiribatiSydkoreaKuwaitKirgizistanLaosLettlandLibanonLesothoLiberiaLiechtensteinLitauenLuxemburgMacao, KinaMakedonien, F. Spegeln är utan ram och således enkel och elegant i sin design, vilket gör att den är mycket lättplacerad och passar i de flesta hem.

Next

10 bästa sminkspeglar för 2018

Sminkspegel med belysning

Sedan är det bara att plugga in den i väggen och du har således din perfekta belysning. Du kan ställa in ljuset i tre olika läge kallljus, dagsljus eller varmljus och även reglera ljusstyrkan med dimmer funktionen. När du har kommit fram till jobbet kan du lätt fälla ut väskan så att du har allt det som du behöver inklusive en härligt stor Hollywoodspegel. Ljus spegelbelysning hjälper till att uppnå det nödvändiga resultatet Naturligtvis har smink och sminkspeglar en prislapp dyrare än vanligt. Vad söker jag efter när man köper en sminkspegel Det finns ett antal faktorer att tänka på när man köper en sminkspegel. Spegeln går att rotera 180 grader, spegeln har även 22 stycken led-lampor som hjälper dig att få den perfekta sminkningen.

Next

Sminkspegel Led Vägg

Sminkspegel med belysning

Modellen fäster du med sugproppar på ett plant underlag på valfri vägg. Inte längre undrar om din kontur och highlighter blandas lika bra som de kan vara. Höjden på spegeln är 55 cm, bredden är 46 cm, och hyllan längs nedre kanten på spegeln är 19 cm djup. Ännu bättre, du kan njuta av kraftig rabatt till ett lågt pris, där du sparar mer pengar. Det milda ljuset ger också ett bra skydd för ögonen och lamporna bländar absolut inte. En jättefin specialare har vi i och med.

Next

Revolt Fascinate Sminkspegel LED med bluetooth högtalare

Sminkspegel med belysning

Det gör din dagliga morgontoalett snabb och smidig eftersom du ser exakt vad som behöver göras. Spegel i golvet med en kreativ metallram med effekten av åldrande Ett annat ljusalternativ - med hjälp av lampor som distribuerar varmt ljus - är mer behagligt för ögat, och din psyke kommer inte att skadas igen från möjliga hudfel. Dina porer behöver andas, och sminkuppbyggnad kommer bara att resultera i täppt porer och smärtsamma fläckar. Men ibland är det inte ett alternativ. Den vita basen är tillverkad i metall och spegeln har ingen ram, vilket bidrar till det slimmade och eleganta utseendet.

Next

Sminkspegel Med Belysning

Sminkspegel med belysning

Aldrig igen måste du gå ut genom dörren och tro att du ser ut som en miljon dollar, bara för att ta reda på att din smink ser ut som en dollar i bästa fall. Här är en klassificering som hjälper dig att navigera. Eller du kan köpa ett bord på en gång eller trellis med spegel. Alltid med målsättning om snabba leveranser, personlig kundservice och trygga betalningar. Dessa medföljer ej och måste köpas till separat. Några av våra bordsspeglar har också ett praktiskt litet förvaringsfack där du kan lägga dina sminkprodukter, borstar eller ansiktskrämer m. Prova LightinTheBox och överraskningar kommer till dig en efter en.

Next

Bästa sminkspegeln med belysning 2020

Sminkspegel med belysning

Det innebär alltså att du kan lyssna på musik med mobilen i din sminkspegel! För att göra detta, använd en linjal och en penna. Den här är jättebra för dig som vill ha en rejäl spegel i budgetvariant och den fungerar med elektricitet, men kan även drivas med batterier och då har den en förinställd åtta timmars timer. Bara rör spegeln igen för att vakna upp den. Perfekt när du och dina kompisar gör er i ordning till festen med andra ord! Du kommer inte att uppnå denna effekt i rum där det inte finns något lämplig belysning. Du har alltså inga synliga glödlampor eller ljusslingor framme på lampan, vilket gör att den får ett exceptionellt elegant och stilfullt utseende. Sminkspegel med belysning Sminka dig som proffsen framför en sminkspegel med inbyggd belysning.

Next

Bästa sminkspegeln med belysning 2020

Sminkspegel med belysning

Belysningen är alldeles utmärkt och du får väldigt mycket för pengarna med spegeln från Northlight som är 46 x 36 cm och kostar ungefär 300 kronor. Svart ram med sminkspegel ser elegant och konsekvent ut Använd några säkringar - de kommer att hjälpa till att betydligt förlänga lampans arbete. Priset ligger på cirka 800 kronor. Förklädningsrummet hemma, utrustat i omklädningsrummet Slutligen finns det speglar i full tillväxt som placeras på golvet och låter dig utvärdera hela utseendet helt. Kontrollera också alltid om sminkspegeln fungerar med batterier, sladd, eller både och.

Next