Smartum lounas. Uusimmat lounaspaikat Smartum

Tuotteet

Smartum lounas

Palvelutili Oy vaihtoi nimekseen samana vuonna, kun tämä irtaantui Smartum Oy:stä. Työmatkaetu toimii myös porkkanana, jos haluat rohkaista autoilevia työntekijöitäsi liikkumaan ympäristöystävällisemmin. Kaikki nämä ovat työntekijälle verovapaita työsuhde-etuja tietyin edellytyksin. Smartumin Lounas-, Liikunta-, Liikunta ja kulttuuriedut ladataan samalle Smartum-tilile. Valitse vapaasti, tarjoatko henkilöstöllesi Liikunta- ja kulttuurisaldoa tai Liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Voit myös tarjota edun vain niille työntekijöillesi, jotka kuluttavat bussien ja junien penkkejä kaikkein ahkerimmin.

Next

Lounaskumppani: Käsittely

Smartum lounas

Lounas tarjoillaan arkisin klo 10. Koko Suomen kattava verkosto Smartumin käyttäjillä on varaa valita. Voit myös valita, tarjoatko työmatkaedun palkan päälle vai osana palkkaa. Lataa etu työntekijän tilille joko kokonaisuudessaan kerralla tai kuukausittain erissä. SmartumPay-mobiilisovelluksella käytettävä Hierontaetu on kehoa huoltava kumppani.

Next

Uusimmat lounaspaikat Smartum

Smartum lounas

Ylimenevän summan asiakas voi maksaa käteisellä tai muulla maksutavalla. Kannusta työntekijäsi terveellisen ruoan äärelle: lunasta Smartum Lounasetu. Sijaintimme kätevästi lyhyen matkan päässä yhdestä Suomen suosituimmasta hääkirkosta, Vantaan Pyhän Laurin kirkosta. Setelistä ei anneta rahaa takaisin 8. Smartumin lounasverkosto kasvaa kohisten ja yli 7000 ruokapaikkaa ympäri Suomen ottavat vastaan Smartumin maksuvälineitä. Seteleiden luonne verotuettuna henkilöstöetuna edellyttää Verohallinnon ohjeistuksen noudattamista.

Next

Lounaskumppani: Käsittely

Smartum lounas

Voit seurata sähköisillä Smartum-maksuvälineillä suoritettuja maksuja Smartumin , johon voit kirjautua sähköpostiin lähetetyillä tunnuksillasi. Voit räätälöidä edun suuruuden työntekijöidesi tarpeisiin sopivasti. Kuitti on voimassa kuitenkin myös tämän jälkeen. Älä myöskään lisää seteleiden väliin mitään ylimääräistä. Smartum Oy pidättää oikeuden ylläpitää käyttökohdeverkostoa poistaen ja lisäten siihen kuuluvia palvelutuottajia. Tarjoa Lounasetu joko sähköisenä Smartum Saldona tai perinteisenä setelinivaskana. Kannusta henkilöstöäsi terveellisen ruoan äärelle lunastamalla Smartum Lounasetu! Seteleitä ei voi myöskään vaihtaa tai palauttaa, tai muuttaa rahaksi.

Next

Tuotteet

Smartum lounas

Voit muokata minimitilitysrajaa Smartumin verkkopalvelussamme. Matkalippujen ostaminen sujuu työntekijältä simppelisti SmartumPay-mobiilisovelluksella R-Kioskin kassoilla ympäri Suomen sekä monissa muissa lipunmyyntipaikoissa. Edun voi tarjota myös niille, joilla on jo käytössään vapaa autoetu. Lounasetu on rahanarvoinen etu sekä työnantajalle ja työntekijälle. Sähköisillä Smartum-eduilla maksaminen siirtyy SmartumPay-mobiilisovellukseen. Työnantajan vastuulla on tiedottaa työntekijöitään, joille se myöntää Smartum Lounas -maksuvälineitä, lounasedun käyttöön liittyvistä ehdoista.

Next

Tilaajille

Smartum lounas

Työnantaja voi tarjota työmatkaedun palkan päälle tai osana nykyistä rahapalkkaa. Työmatkaetu on tarkoitettu kodin ja työpaikan välisiin matkoihin, mutta sitä voi käyttää myös vapaa-ajan matkoilla. Smartum ilmoittaa näiden sopimusehtojen muutoksesta asiakkaan verkkopalvelussa vähintään kuukautta ennen muutoksen voimaantuloa. Valitse lounasedun määrä ja verotustapa — sinä päätät Lounasetu on rahanarvoinen etu työnantajalle ja työntekijälle. Smartumilla on kuitenkin oikeus siirtää sopimus sen kanssa samaan konserniin kuuluvalle yhtiölle tai muulle yhteisölle sekä liiketoiminnan luovutuksen yhteydessä liiketoiminnan vastaanottavalle yritykselle tai muulle yhteisölle. Verovapaa etu on kätevä sekä työnantajalle että työntekijälle. Edunsaajatietojen keräämiseksi Smartum Oy tarjoaa tilaajaorganisaation käyttöön ilmoittautumispalvelun, jonka avulla työntekijät voivat ilmoittautua seteleiden saajaksi, ja antaa tarvittaessa luvan mahdollisen omavastuun perimiselle työntekijän palkasta.

Next

Tilaajille

Smartum lounas

Tarjoilut toteutamme juuri sinun toiveittesi mukaan. Kaikki edut saatavilla seteleinä tai sähköisenä ratkaisuna. Kun olet tehnyt setelitilauksen verkkopalvelussamme, toimitamme setelit heti, kun olet kuitannut laskusi. Vaihtoehtoisesti työnantaja voi liittää tilaukseen csv-tiedosto-muotoisen listan edunsaajien seteleihin painettavista nimistä. You can choose either the electronic Smartum Lunch Saldo or the more traditional paper vouchers. Työnantaja voi tarjota lounasedun joko luontoisetuna tai lounasvähennyksenä. Smartum Lounas on tarkoitettu työaikaisen ruokailun maksuvälineeksi, ja sillä voi maksaa ainoastaan aterioita.

Next

Tilaajille

Smartum lounas

Samalla organisaatiolle jää sähköinen lista jaetuista seteleistä. Kevennä työntekijöidesi päivittäistä matkustamista ja hanki Smartum Työmatkaetu. Tämä perustuu veroviranomaisen vaatimukseen, jonka mukaan on voitava varmistaa, että setelin käyttäjä on sama henkilö, jolle työnantaja on setelin luovuttanut. Räätälöi etu henkilöstösi tarpeisiin Voit tarjota Työmatkaetua henkilöstöllesi eri tavoin. Smartum tilittää vain aidot setelit. Mahdollisen ylimenevän summan asiakas voi maksaa käteisellä tai muulla maksutavalla.

Next