Smartdok logg inn. Partners

Partners

Smartdok logg inn

Leseren kan du montere på vegg. Har du lyst til å vite mer om SmartDok? I can call them any time, and I do mean any time, and they help me without question. Disse verdifulle tillitsforholdene har hjulpet oss å nå nye markeder, øke legitimiteten vår, samt at vi har kunne tilbydd kundene våre merverdi. Byggekortleseren vår er laget for nordiske forhold Om det er minus 25 kuldegrader eller pøsende regnvær betyr ingenting for vår byggekortleser. For mange oppleves timeføring som en uoversiktlig og kjedelig prosess, noe som igjen vanskeliggjør arbeidet for lønnsavdelingen. SmartDok og Autogear har nå inngått samarbeid. Vi har kontor i Alta, Oslo og Stockholm.

Next

Byggekortleser

Smartdok logg inn

These reports have to be ready to go out the door without any cleaning up. I have been nothing but satisfied with their professionalism I initially started using SmartDoc services through a group practice that I was working at several years ago. Byggekortleseren til SmartDok kan flyttes fra prosjekt til prosjekt. Kreativ Industri har samarbeidet med SmartDok i forbindelse med rekruttering og forretningsutvikling. Systemet er webbasert og det finnes egne Apper for iPhone og Android som gjør at du kan bruke løsningen også fra mobil.

Next

Kontakt oss

Smartdok logg inn

Her er noen av de viktigste SmartDok-partnerne: er den største organisasjonen for byggebransjen i Nord Norge og den største frittstående næringslivsorganisasjonen i landsdelen. They have helped me out more than once. Et bedre fakturagrunnlag finner du ikke. Løsningen består av 10 moduler som gir deg oversikt og enkel kontroll over timer på mann og maskin, vareforbruk, service og vedlikehold av maskiner, verktøyoversikt, dokumentasjon i form av bilder og sjekklister, kjørebok, brøytelister med mer. Et web- og mobilbasert system som SmartDok er ofte løsningen for å skaffe kontrollen over timer og kostnader. Det er over 10 år siden vi fikk vår første kunde tilbake i 2007. Leseren er produsert med tanke på tøffe forhold.

Next

SmartDok

Smartdok logg inn

Nå har selskapet tatt i bruk timeregistreringssystemet SmartDok, for å bli enda bedre. SmartDok vil fortsatt være SmartDok, samme navn, samme org. SmartDok er den mest brukte løsningen i bygg- og anleggsbransjen, og det er ikke uten grunn. Vår drøm er at du som kunde skal ha verdens mest lønnsomme bygg- og anleggsprosjekter. Vi er i dag 40 ansatte fordelt på salg, support, utvikling og test, marked og økonomi. SmartDoc is a great company and I would recommend them to anyone who needs a transcription service with an edge; and that edge is great customer satisfaction! I have been nothing but satisfied with their professionalism, their attention to detail, and their speedy return of dictated documents. Ta kontakt med oss gjennom kontaktskjemaet og vi kontakter deg innen kort tid.

Next

Kontakt oss

Smartdok logg inn

Visma satser på SmartDok I 2018 ble majoritetseier i SmartDok. Det er en av mange grunner til at SmartDok i dag er det mest brukte systemet i bransjen. Via SmartDok sin app kan du også få tilgang til , og , og. Malek, Office Manager Clinical and Diagnostic Cardiology, Javad Malek, M. SmartDok kan tilpasses en hver bygg- og anleggsbedrift, uansett størrelse. Ta opp mobilen, før inn timer på korrekt prosjekt og send dem inn der du er.

Next

SmartDoc Inc

Smartdok logg inn

I was so pleased with the outcomes that I hired them when I started my own private practice. Kjeden er eid av finske Rautakesko som er Nordens ledende byggevarekonsern. Timeføringen gjør du på den enkleste måten du kan tenke deg. Alt i en App Som SmartDok bruker vil du dermed ha alle dine funksjoner samlet i en App. Dette gjør at du slipper å tenke på oppdatering, backup av data og alle andre problemer som du måtte ha med å installere og drifte løsningen i egen serverpark. Bruk mobiltelefonen til å registrere På noen byggeplasser kan det være vanskelig å registrere elektroniske mannskapslister via en eller flere byggekortlesere.

Next