Rotterdam centrum winkels openingstijden. Alexandrium : officiële website van het winkelcentrum in Rotterdam

Winkels in Rotterdam Centrum

Rotterdam centrum winkels openingstijden

Op zaterdag 8 februari kun je je tenniskwaliteiten testen! Voor een aantal producten hoeft u geen afspraak te maken. De andere dagen is er altijd wel ergens in Rotterdam een plek te vinden waar een markt gehouden wordt. Voor het vervolg van de winkelroute moet je De Aert van Nesstraat echter richting de Coolsingel volgen. Je kunt zeven dagen per week in de binnenstad van Rotterdam terecht, want in Rotterdam is bijna iedere zondag een koopzondag. Probeer eens een stroopwafel in de zaak van. Shop till you drop op de Lijnbaan! Ook op Hemelvaartsdag, Koningsdag en Bevrijdingsdag kun je gewoon winkelen in Rotterdam.

Next

Rotterdam.nl

Rotterdam centrum winkels openingstijden

Het parkeren in het centrum kan vooral op zondag echt problematisch zijn. Als je op zoek bent naar een eenvoudig warenhuis met waar voor je geld moet je een kijkje nemen bij de. Voor de allerbeste cadeaus gemaakt van Chocolade zoals tulpen, bestek, sleutels, harten en lolly's, moet je zeker even binnenlopen bij Delftsevaart 26. Winkels in Rotterdam centrum Het winkelgebied in het centrum van Rotterdam strekt zich uit vanaf tot aan het gebied. Op de Lijnbaan vind je ook Aspact Lijnbaan 56-58 met modieuze sneakers en alles van Kenzo. Voor stijlvolle schoenen neem je een kijkje aan de overkant van het Beursplein bij Beursplein 19.

Next

Ruim 40 winkels in de Koopgoot Rotterdam

Rotterdam centrum winkels openingstijden

De Beurstraverse is bij het grote publiek beter bekend als de Koopgoot, omdat een groot deel van de winkels onder het straatniveau ligt. Met ongeveer 150 winkels is het winkelcentrum wat betreft aantal winkels bijna net zo groot als Alexandrium. De Lijnbaan werd in 1953 geopend en was toen de eerste autovrije winkelboulevard van Europa. Het winkelcentrum is goed bereikbaar per trein, metro, bus en auto. Winkel verder op de Oude Binnenweg Vanaf het Binnenwegplein steek de Karel Doormanstraat richting over om een klein uitstapje naar de Oude Binnenweg te nemen. Winkels in Rotterdam Centrum: zeven dagen per week! Als je bij het Weena de Lijnbaan oploopt, is het winkelaanbod nog bescheiden. De klassieke winkel van Kruiskade 63-65 is het beste adres in Rotterdam voor Italiaanse zakelijke herenkostuums, overhemden en stropdassen.

Next

Welkom in de Koopgoot Rotterdam

Rotterdam centrum winkels openingstijden

In navolging van Amerika wordt ook tijdens de zogenaamde Black Friday uitverkoop gehouden. De Kruiskade leidt je verder naar de belangrijkste winkelstraat van Rotterdam: de Lijnbaan. Tip: ga ook eens naar die andere. Dat kan allemaal in Alexandrium Shopping Center! De enige dag dat er nergens een markt gehouden wordt is de maandag. Helemaal aan het einde van de Oude Binnenweg zit op nummer 137.

Next

Openingstijden winkels

Rotterdam centrum winkels openingstijden

De Hoogstraat komt uit op het Beursplein, maar eerst kun je nog even een klein uitstapje maken naar de Korte Hoogstraat en de Rodezand. Rotterdam kent ook haar eigen ontwerpers die afkomstig zijn van de Willem de Kooning Academie. Veel van onze producten regelt u online. Bovendien zijn er kaarten te winnen voor het toernooi. Op deze site vind je meer informatie over de winkels, openingstijden, activiteiten en bereikbaarheid. In een kleurrijke parade door de Rotterdamse binnenstad en dus ook de Koopgoot wensen de leeuwen en draken Rotterdam een voorspoedig nieuwjaar. Loop weer terug naar de Hoogstraat: die leidt je vervolgens naar het Beursplein.

Next

Welkom in de Koopgoot Rotterdam

Rotterdam centrum winkels openingstijden

Met het openbaar vervoer naar de Lijnbaan Je kunt de Lijnbaan op verschillende manieren bereiken. Deze winkelcentra liggen beide buiten het centrum van Rotterdam, maar zijn gemakkelijk te bereiken met de metro. Net als bij de andere winkelcentra en in de wijk zelf geldt ook hier dat je moet betalen om te parkeren. Donna Guy Lijnbaan 62-64 is de place-to-be voor Paris Hilton wannabees met dure merken zoals Moncler. Houd er rekening mee dat grote evenementen in het nabijgelegen Ahoy kunnen zorgen voor flinke verkeersdrukte rondom Zuidplein. De winkels Meent 60 en 73a hebben trendy vrijetijdsmode.

Next

Openingstijden winkels feestdagen

Rotterdam centrum winkels openingstijden

Meubels, badkamers, keukens, verlichting, accessoires… je vindt het allemaal in de Alexandrium Woonmall. De leukste winkels in Rotterdam! Alexandrium bestaat uit drie delen: het overdekte Shopping Center, de grote Megastores buiten en de meubelzaken vind je in de Woonmall. Kom dus vroeg, doordeweeks of met het. Deze is met 150 kramen een stukje kleiner dan de reguliere markt die rond de 465 kramen telt en daarmee de op één na grootste markt van Nederland is. Koopavond is vrijdags tot 21 uur. Als richtlijn kunnen de volgende openingstijden gehanteerd worden voor Rotterdam: maandag 13:00 uur — 18:00 uur dinsdag 09:30 uur — 18:00 uur woensdag 09:30 uur — 18:00 uur donderdag 09:30 uur — 18:00 uur vrijdag 09:30 uur — 21:00 uur zaterdag 09:00 uur — 18:00 uur zondag 12:00 uur — 17:00 uur. Probeer eens zo'n driehoekig broodje bij Lijnbaan 67.

Next