Αργολικα νεα. iefimerida.gr

Αργολικά Νέα

Αργολικα νεα

Με μια ανακοίνωση της ΑΛΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ τον Νοέμβριο του 2016 και τίτλο «ελπίζουμε να κάνουμε λάθος» κατακρίναμε τις παρεμβάσεις στην παραλιακή ζώνη της Πλάκας Δρεπάνου. Πρόκειται για συζύγους, γονείς, αδέλφια και εν γένει συγγενείς ακόμη και φίλους οι οποίοι εγγυήθηκαν για δάνειο που έλαβε ένας δικός τους άνθρωπος τα χρόνια της «οικονομικής ευημερίας» και βάσει των συμβάσεων που υπέγραψαν θεωρούνται συνυπεύθυνοι για το δάνειο Εγκλωβισμένοι στη χιονοστιβάδα των κατασχέσεων φαίνεται ότι θα βρεθούν σύντομα και οι εγγυητές των δανειοληπτών που αδυνατούν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην αποπληρωμή των ακινήτων τους. Tο λιοντάρι, που έχει αποδοθεί σε μνημειακή κλίμακα με λάξευση στον βράχο, παριστάνεται να κοιμάται. Το πρωί της έβδομης μέρας αντιληφθήκαμε να παραπλέει ένα ιταλικό φορτηγό. Λίγο αργότερα ένα τεράστιο κύμα που έσκασε πάνω στο καΐκι και το κατακάλυψε, έσπασε το τιμόνι και αχρήστευσε την πυξίδα. Τα θύματα ήταν κατά κύριο λόγο στρατιώτες και σιδηροδρομικοί υπάλληλοι, ενώ από τα δημοσιεύματα δεν προκύπτει ασφαλώς αν το τρένο εκτός από μέλη του τακτικού στρατού και εργαζόμενους των ΣΠΑΠ, μετέφερε επίσης και αθώους πολίτες που απλά πήγαιναν στη δουλειά τους.

Next

Αργολικά Νέα

Αργολικα νεα

Σπείρα που εξαπατούσε επιχειρηματίες και πολίτες σε όλη την Ελλάδα εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών. Γλύπτης του όμορφου αυτού μνημείου είναι ο Γερμανός Kρίστιαν Zίγκελ, ο οποίος υπήρξε ο πρώτος καθηγητής γλυπτικής στο Πολυτεχνείο της Aθήνας. Όμως οι πέντε αυτοί άνθρωποι είχαν τρόφιμα και νερό μοναχά για μια μέρα. Πρότυπο για το έργο του Zίγκελ υπήρξε το Λιοντάρι της Λουκέρνης του διάσημου Δανού γλύπτη Mπέρτελ Tόρβαλντσεν. Μη προβλέποντας κανένα κακό, δεν είχαμε παρά λίγα τρόφιμα. Ανάμεσα στους επιβαίνοντες ξεχωρίζει η περίπτωση του ναυπηγοξυλουργού Λειβαδάρα που επιβιβάσθηκε στον Πειραιά για να παρακολουθήσει από κοντά τη συμπεριφορά του ασαβούρωτου καϊκιού στη θάλασσα, καθώς ήταν εκείνος που διατηρούσε το καρνάγιο στο οποίο θα κατέπλεε το «Καλλιόπη» για να υποστεί τις απαραίτητες μετατροπές.

Next

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αργολικα νεα

Και καθώς δεν είχε χρήματα, επιβιβάσθηκε στο «Καλλιόπη» στο οποίο επρόκειτο να περάσει όχι μόνο και τις οκτώ μέρες αδείας του, αλλά και δύο επιπλέον αυτής, νηστικός και διψασμένος. Σας προσκαλούμε να έρθετε κοντά μας, να γνωρίσετε τα μέλη μας, να διαπιστώσετε πως δεν είναι απόμαχοι της ζωής αλλά άτομα με διάθεση να συμμετέχουν σε πολιτιστικές δράσεις, ενασχόληση με τέχνες και λαογραφία. Όταν όμως διακρίναμε να κυκλοφορούν στην ακτή άνθρωποι μαύροι, ξαφνιαστήκαμε, τα χάσαμε. Για εύκολη πρόσβαση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε: Α τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, στάση Ομόνοια και Β το μετρό, στάση Πανεπιστήμιο. Το ιστιοφόρο έφερε εκείνη τη μέρα πάνω του δύο ακόμα επιβάτες, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των ανθρώπων που επέβαιναν στους πέντε. Η επιστολή του Καπετάν Γιάννη ήταν το μοναδικό σημείο ζωής για τον ίδιο και το πενταμελές πλήρωμα του «Καλλιόπη», αφού για περισσότερο από έναν μήνα ήταν εξαφανισμένοι, καθώς ούτε στο Πόρτο Χέλι έφτασαν ποτέ, ούτε στου Πειραιά το λιμάνι από το οποίο ξεκίνησαν επέστρεψαν! Το κόμμα μας ήταν το μόνο αντίθετο στην επιβολή Δημοσιεύθηκε στις 7 December 2018 8:57 pm Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από την 4.

Next

Αργολικά Νέα

Αργολικα νεα

Ο καιρός ήταν θαυμάσιος το απομεσήμερο εκείνο. Τηλεοπτικό συνεργείο εθεάθη στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό του Ναυπλίου την περασμένη Πέμπτη να λαμβάνει πλάνα από τα κτίσματα και το μουσειακό σιδηροδρομικό υλικό. Είναι ο πρώτος δίσκος του Μπάμπη, που κυκλοφορεί από εταιρεία της Ισπανίας στην Ίμπιζα και υποστηρίζεται από το Ibiza Global Radio, ο οποίος είναι ο πιο γνωστός ραδιοφωνικός σταθμός του νησιού, που είναι γνωστό για τα καλοκαιρινά πάρτι του, και τους χιλιάδες τουρίστες που το πλημμυρίζουν για την βραδινή ζωή του. Απελπισμένος κατέβηκα και εγώ στο αμπάρι, και μόνο οι δύο μούτσοι επέμεναν να στέκουν πάνω στο κατάστρωμα καθώς πίστευαν ότι μπορούσαν να προσανατολισθούν για το πού βρισκόμασταν. Επίσης έχει συνεργαστεί με μουσικούς παραγωγούς από διάφορες χώρες, όπως από το Μεξικό, τη Βραζιλία, την Αυστραλία, τη Νότια Αφρική, την Ινδία, καθώς επίσης και με έναν από τους καλύτερους Έλληνες παραγωγούς του είδους αυτού, τον Ηλία Κατελάνο. Ύστερα από αυτή τη βοήθεια το ιταλικό σκάφος απομακρύνθηκε και εμείς με την «Καλλιόπη» τράβηξε πορεία για την Κρήτη. Στον Πειραιά κατοικούσε στην οδό Φωτίου Κορυτσάς.

Next

Argonafplia Sport

Αργολικα νεα

Το καΐκι πλησίαζε την Ύδρα τις πρώτες εσπερινές ώρες, όταν ο καιρός αίφνης μεταβλήθηκε στο χειρότερο. Δημοσιεύθηκε στις 8 December 2018 12:55 pm Από τη δημοσίευση του Δημήτρη Σφυρή στο facebook, σχετικά με τις παιδικές χαρές του Δήμου Ερμιονίδας, διαβάζουμε : Θα ολοκληρωθούν 16 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ. Σήμερα τιμάται η Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου της Παραμυθίας. Εγώ με τον ναυπηγό τον Κυρ Λειβαδάρα και με τον ναύτη τον Κουρελάκη ήμασταν ξαπλωμένοι στη λιακάδα και απολαμβάναμε τον αίθριο καιρό. Ἕνα γραμμάριο πρόληψης ἱσούται μὲ ἔναν τόνο θεραπείας. Ωστόσο επρόκειτο για μια καταπληκτική περιπέτεια της θάλασσας, με αίσιο τέλος, από εκείνες τις ναυτικές ιστορίες που συμβαίνουν, με περιπλανήσεις και περιπέτειες στα κύματα, που φτάνουν να θεωρούνται περισσότερο ως παραμύθια παρά ως πραγματικότητα, ακόμα για μια ιστορία που καταγράφηκε στις εφημερίδες για αληθινή πέρα ως πέρα. Είναι Φοίνικας Νέας Επιδαύρου, Αχιλλέας Πουλακίδας και Παναργειακός.

Next

Αργολικός Ποιμήν

Αργολικα νεα

Προτείναμε μάλιστα τα χρήματα να τα έδινε ο δήμος να αποπληρώσει την μελέτη που είχε αναθέσει «Οριστική μελέτη αντιμετώπισης διάβρωσης ακτών Δ. Πουθενά να κολλήσει ύπνος σε κανέναν! Άνεμοι και θάλασσα βάλθηκαν να το καταπιούν. Η περιπέτεια του «Καλλιόπη» στα κύματα είχε κρατήσει δέκα μερόνυχτα. Οι οικογένειές τους ξεκίνησαν το μοιρολόγι του θανάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες γυρίζεται ντοκιμαντέρ για τα 150 χρόνια των Ελληνικών Σιδηροδρόμων το οποίο θα παρουσιαστεί προσεχώς ενώπιον του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. Σκόρδο καὶ νερό κάνει τὸν ἄνθρωπο γερό Σπίτι ποὺ δὲν τὸ βλέπει ὁ ἥλιος, τὸ βλέπει ὁ γιατρός.

Next

Αργολικός Ποιμήν

Αργολικα νεα

Με αναστηλωμένο το ηθικό μας πλέον τραβήξαμε προς το νέο μας προορισμό. Kάτω από το λιοντάρι των Bαυαρών υπάρχει γερμανική επιγραφή χαραγμένη στο βράχο, από την οποία πληροφορούμαστε ότι το μνημείο παραγγέλθηκε από τον βασιλιά της Bαυαρίας, Λουδοβίκο, πατέρα του πρώτου βασιλιά των Eλλήνων, Όθωνα, στη μνήμη των Bαυαρών στρατιωτών που ανήκαν στην ακολουθία του Όθωνα, και είχαν πεθάνει από επιδημία τύφου στο Nαύπλιο κατά τα έτη 1833 και 1834. Ἡ τροφή σου τὸ φαρμακό σου καὶ τὸ φαρμακό σου ἡ τροφή σου. Ασίνης» και να αρχίσει την υλοποίηση των έργων που προέβλεπε η μελέτη. H αδιάλειπτη προσευχή και ή Δημοσιεύθηκε στις 8 December 2018 7:02 am Οι δύο φερόμενοι ως δράστες εξετάστηκαν πρόσωπο με πρόσωπο. Από τι στιγμή εκείνη η «Καλλιόπη», άλλαξε πορεία και παραδομένοι όλοι μας στα κύματα και στον άνεμο ακολουθούσαμε τη δική τους ανεξέλεγκτη πορεία. » 2018 για την ανάπτυξη του αθλητισμού στη βάση.

Next