Rauma blues 2020 esiintyjät. Esiintyjat

Kärkinimiä myös Rauma Blues

Rauma blues 2020 esiintyjät

Tervetuloa aloittamaan uusi liikuntaharrastus tai kertaamaan jo opittua. Kuva: Elmeri Elo Rauma Bluesin järjestelyt etenevät tapahtumaviikolla totuttuun tyyliin ja iso osa lipuista menee kaupaksi vasta aivan loppumetreillä. Blueskitaristi Erja Lyytinen tähdittää Lounashuone Kerholla lauantaina16. Hänen kappaleitaan ovat esittäneet huippuartistit Tom Jonesista Etta Jamesiin ja Solomon Burkeen. Kotimaista blueskärkeä tapahtumaan tuo maamme blueskonkareista koostuva tuore The Capricorn Brothers Band Suomi , joka koostuu maamme huippumuusikoista: kitaristi Jarmo Nikun ja steelkitaristi Olli Haaviston tuoreessa kokoonpanossa musisoivat myös Jukka Gustavson urut ja laulu , Maria Hänninen basso ja laulu sekä Anssi Nykänen rummut. The Wristshakers The Wristshakers Rovaniemen rytmiblues lähettiläät saapuvat Liiterirockiin.

Next

Kärkinimiä myös Rauma Blues

Rauma blues 2020 esiintyjät

Facebook Twitter Messenger WhatsApp Email Vuoden 2016 Rauma Blues -festivaali sai kiittävää palautetta niin yleisöltä, medialta kuin esiintyjiltäkin. Talonpoikaismiljöön henkinen ilmapiiri antaa ehtymättömästi piirustusaiheita. Blueskentän harvoihin ykköstapahtumiin lukeutuva Rauma Blues järjestetään perjantaina ja lauantaina 11. Lauantain pääkonsertissa soittava Chicago Blues -laulaja-kitaristi John Primer ja hänen huuliharpistinsa Steve Bell musisoivat intiimisti Café Salissa. Lippuja oli alkuviikosta jäljellä vielä sekä niin sanottuina tavallisina lippuina että vippilippuina. Vuonna 2020 Pitsiviikko viettää juhlavuottaan.

Next

Hamina Mosna Blues 14.

Rauma blues 2020 esiintyjät

Rauma Blues järjestetään elokuun toisena viikonloppuna, perjantaina ja lauantaina 9. Loput lauantain päätapahtuman esiintyjät sekä perjantain blues-klubien esiintyjät vahvistetaan myöhemmin. Paikan henki houkutteli 1990-luvulla kuvaamaan leikkiviä lapsia, suojelusenkeleitä ja metsän… Yksi Rauman museoiden kohteista päivystää aina keskiviikkoisin klo 16-19. Tulokset, joista rohkenen olla jopa jossakin määrin ylpeä, ovat kuultavissanne. Luennolla opit, miten pidät tietosi turvassa ja miten toimia, jos joudut huijauksen kohteeksi. Hojasit ja etenkin sen kärkimies Sonny Boy Magnusson ovat jatkaneet esiintymisiään, ja itse olen vuosikymmeniä seikkaillut lähinnä musiikillisen tiedonvälityksen saralla.

Next

Hamina Mosna Blues 14.

Rauma blues 2020 esiintyjät

Perjantaisille klubeille Buena Vistaan ja Café Saliin on vapaa pääsy. Vertaisohjaajat auttavat arjen digiongelmissa pääkirjastossa maanantaisin klo 10-12 ja torstaisin klo 15-17. Silloin museon kävijät näkivät monia ulkomaalaisia, pääasiassa luonnontieteellisiä ja etnografisia, esineitä. Allmanien tributoijia, etenkään meidän laillamme alkuaikojen tuotantoon keskittyviä, kun ei kovasti löydy. Kurssilla opitaan klassisen yang-tyylin ensimmäinen liikesarja sekä rentoutus- ja hengitysharjoituksia.

Next

Ylläs Jazz Blues 2020

Rauma blues 2020 esiintyjät

Kuten aikaisempinakin vuosina, ovat festivaalin kaikki esiintymispaikat Äkäslompolon kylässä lyhyiden etäisyyksien päästä toistaan ja majoituksista. Kun tuon tavoitteen täyttyminen alkoi vaikuttaa todennäköiseltä, syntyi aika pikaisesti päätös panna talteen kyseisen harvinaislaatuisen tapahtuman musiikillinen anti. Vocal harmonies as sweet as mango melt on your gums, and the coconut galloping make butts move around the joint. Järjestäjät eivät kuitenkaan ole koskaan nostaneet käsiään pystyyn ongelmien edessä, vaan ovat pyrkineet ottamaan ongelmista opikseen ja rakentamaan rakastamaansa tapahtumaa pala palalta sellaiseksi juurimusiikkispektaakkeliksi, jonka bluesdiggarit kautta koko Suomen maan ja huippuartistit ympäri maailman pystyvät kokemaan omakseen. The Capricorn Brothers Band on Raumalla oikeassa paikassa. Kun kirjankustantamosta soitettiin tuloillaan olevasta kirjasta, niin saimme tämän vihdoin aikaiseksi, kitaristi Jarmo Nikku valottaa The Capricorn Brothers Bandin taustoja.

Next

Rauman Pitsiviikko

Rauma blues 2020 esiintyjät

Näyttely pohjautuu Rauman pormestari Grönholmin kokoamaan pitsinäytekokoelmaan vuosilta 1836-37. Bändin superenerginen lavaesiintyminen vie kuulijan mennessään. Lauantain pääkonsertissakin esiintyvä John Primer kapuaa lavalle jo perjantaina, jolloin The Accordin to John Primer esiintyy Café Salissa klo 19. The Skandinistas The Skandinistas on akustinen Folk Reggae Punk bändi Oulusta jonka ovat perustaneet Blaster Master bändin keulamiehet Andy Sutela ja Zakke Cuba. Tutustuin yhtyeen jäseniin jo 1960-luvun puolella opiskellessani pääkaupunkiseudulla. Rauma Blues on 30-vuotisen historiansa aikana kehittynyt yhdeksi Suomen merkittävimmistä bluesfestivaaleista.

Next