Radio rock ta deg sammen. Halvor Johansson, Ta Deg Samme,

Halvor Johansson

Radio rock ta deg sammen

Det kommer garantert noen klare meldinger om feil og mangler, samt forbedringspotensialet til norske byer og tettsteder, og folka som bor der. «Ta dere sammen» er Halvors første helaftens standupforestilling og består av tekster han har utviklet på scenen og radio den siste tiden. Jeg er bare en harrytass av en gladgutt fra Drammen som ikke forstår hvorfor det skal være nødvendig å lære opp ungene sine til å dømme andre etter hvor de kommer fra, hvilke merkeklær de har eller hvordan de ser ut. Det kommer garantert noen klare meldinger om feil, mangler og forbedringspotensialet til landet vårt og folka som bor der. Nå må de faktisk bare ta seg sammen, ler han. Det kommer garantert noen klare meldinger om feil, mangler og forbedringspotensialet til Larvik og folka som bor der.

Next

Halvor Johansson

Radio rock ta deg sammen

Det var som å elske Liverpool kun fordi de vant Premier League år etter år, og ikke fordi du hadde fulgt klubben hele veien gjennom all dritten. De siste årene har han spilt i flere forestillinger på Latter i Oslo hvor han har briljert med sine hardtslående betraktninger om private, hverdagslige og aktuelle tema. Morgensendingene hans på Radio Rock er også blitt en snakkis og videospalten «Ta deg sammen», hvor Halvor tar et oppgjør med folk og fe han mener fortjener å høre det, har flere millioner avspillinger på Facebook. Videoen av Halvors utblåsning mot enkelte Bærumsforeldre ble senere publisert på Radio Rocks facebookside, og har tydeligvis truffet en nerve. Da er det godt mulig du selv får lyst til å prøve noe nytt og møte noen andre mennesker enn den samme, gamle gjengen. Morgensendingene hans på Radio Rock er også blitt en snakkis og videospalten «Ta deg sammen», hvor Halvor tar et oppgjør med folk og fe han mener fortjener å høre det, har flere millioner avspillinger på Facebook. «Ta deg sammen» er Halvor Johanssons første helaftens standupforestilling og består av tekster han har utviklet på scenen og radio den siste tiden.

Next

Trøndelag

Radio rock ta deg sammen

Reaksjonene er stort sett positive, forteller Johansson. Halvor Johansson er på vei mot å bli en av landets mest populære standupkomikere. Hvis dette er sellout, ja da er sellout av og til en bra greie. Du kunne ikke elske Metallica på grunn av det svarte albumet. Til nå har posten nåt 1,6 millioner mennesker på det sosiale nettverket. Se frem til en humorkveld av ypperste klasse med en av landets morsomste og mest frittalende komiker! Stand Up Norge er stolte av å presentere «Ta deg sammen» — Halvor Johanssons første soloforestilling.

Next

Halvor Johansson, Ta Deg Samme,

Radio rock ta deg sammen

Aldersgrenser 18 år eller verge. Ungdommer under 20 år er hjertelig velkommen i følge med en forelder. Du kan høre Stå Opp med Halvor, Olav og Henrik alle hverdager på Radio Rock mellom 06-10. Spilletid: 1 time og 10 minutter. I dagens sending syns Halvor det er dårlig gjort at nordmenn å svikte syden bare fordi det er blitt tropevarme her på berget. Det var liksom opplest og vedtatt. Se frem til en humorkveld på Latter i Oslo av ypperste klasse med en av landets morsomste og mest frittalende komiker - Halvor Johansson!.

Next

Halvor Johansson, Ta Deg Samme,

Radio rock ta deg sammen

De siste årene har han spilt i flere forestillinger på Latter i Oslo hvor han har briljert med sine hardtslående betraktninger om private, hverdagslige og aktuelle tema. «Ta deg sammen» er Halvors første helaftens standupforestilling og består av tekster han har utviklet på scene og radio den siste tiden. » — Halvor Johanssons første soloforestilling. De lagde bare et jævla fett album, og du har ingen rett til å kritisere stilendringen med mindre du har spilt den samme greia med det samme bandet i ti år, 200 konserter i året. Stand Up Norge er stolte av å presentere «Ta dere sammen» - Halvor Johanssons første soloforestilling. «Ta deg sammen» er Halvors første helaftens standupforestilling og består av tekster han har utviklet på scenen og radio den siste tiden.

Next

Halvor Johansson

Radio rock ta deg sammen

. . . . .

Next

Trøndelag

Radio rock ta deg sammen

. . . . .

Next

Norgesferie

Radio rock ta deg sammen

. . . . . . .

Next