Psykologian valintakoe 2020. Lääketieteellisen pääsykoe 2020

Lääketieteellisen pääsykoe 2020

Psykologian valintakoe 2020

Kynnysehdot Helsingin yliopisto: Pitkä matematiikka vähintään arvosanalla C tai lyhyt matematiikka arvosanalla E. Joensuun ja Jyväskylän kokeissa siirtyminen pelkästä monivalinnasta laajempaan kokeeseen nähdään pääosin positiivisena asiana. Kevään 2018 optisen lomakkeen löydät linkin takaa: avautuu uuteen ikkunaan Voit tulostaa lomakkeen ja harjoitella merkintöjä. Jyväskylän yliopisto: Pitkä matematiikka vähintään arvosanalla B tai lyhyt matematiikka vähintään arvosanalla M. Saa nähdä, miten taktiikka tulee peliin ja mitä merkitystä valintojen järjestyksellä on, yksi vastaajista tuumii. Matematiikasta voi saada pisteitä vain pitkästä tai lyhyestä matematiikasta. Jyväskylän yliopisto, Tietotekniikka: Pitkä matematiikka vähintään arvosanalla C tai lyhyt matematiikka vähintään arvosanalla M.

Next

Psykologian pääsykoe

Psykologian valintakoe 2020

Psykologian valintakoeyhteistyössä ovat vuonna 2019 mukana Helsingin, Itä-Suomen, Jyväskylän, Tampereen ja Turun yliopistot. Muiden aineiden opiskelijoiden on osallistuttava sivuainevalintaan. Toki kokeeseen voi edelleen valmistautua tutustumalla omatoimisesti tilastotieteeseen ja alan tutkimukseen, mutta aiempien vuosien tapaista laajaa koekirjallisuutta ei ole. Joensuun psykologian pääsykoe kokee jälleen muutoksia. Ennakkomateriaalin voi tilata painettuna myöhemmin julkaistavan tilausohjeen mukaisesti. Tämän lisäksi kokeessa tulee hallita tilastollisten menetelmien perusteita.

Next

Psykologian laitos — Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta

Psykologian valintakoe 2020

Liitteiden tulee olla ladattuna lomakkeelle ja hakulomakkeen tallennettuna ennen määräajan umpeutumista. Lisäksi A-suomi suoritettu tai B-suomi vähintään arvosanalla 5. Lisäksi Helsingin yliopiston psykologian maisteriohjelma on valintakoeyhteistyössä edellä mainittujen hakukohteiden kanssa. Voit suorittaa yhden tai useamman opintojakson. Sekä opintojakson oppimisympäristöstä löytyvät materiaalit mainittu opintojakson suoritusohjeessa. Itse olin todella yllättynyt Joensuun kokeesta.

Next

Keskustelu

Psykologian valintakoe 2020

Ryhmänohjaustaidot ja moniammatillinen työskentelyote auttavat sinua tehtävässäsi. Linkki alumneihin: Oletko opiskellut tai työskennellyt Kuopion, Joensuun tai Itä-Suomen yliopistossa? Mahdollisesti hakeminen Joensuuhun vähenee, koska se on kaukana kaikesta ja samalla kokeella voi hakea kaikkialle. Åbo Akademi ei ole mukana valintakoeyhteistyössä, ja sinne on omat valinta- ja soveltuvuuskokeensa. Kaikilla tulee olla pitkä matematiikka suoritettuna ylioppilastutkinnossa hyväksytysti. Sinne tulee saapua ilman erillistä kutsua. Se on yksinkertaisesti tehty sinun avuksesi, jotta valmennuskurssia valitessasi tiedät, mistä maksat.

Next

Valintakoe vuonna 2020

Psykologian valintakoe 2020

Lisäksi fysiikka tai kemia vähintään arvosanalla C. Palvelu- ja ympäristötoimintomme ovat laatusertifioituja. Esimerkiksi hakijat, joilla on keskivaikea tai vaikea lukivaikeus, voivat saada lisäaikaa valintakokeen suorittamiseen. Valintakoeinfovideollamme psykologian kurssipäällikkö Mia Göcer kertoo tarkemmin muun muassa todistusvalinnasta, valintakokeesta, opiskelupaikoista ja edeltävien vuosien kokeista. Koe tulee suorittaa hyväksytysti, jotta hakija voidaan huomioida koevalinnassa. Järjestäjät: Pohjois-Karjalan Psykologiyhdistys ja psykologian oppiaine - Alumni Kun valmistutte tai olette jo valmistuneet, muistakaa liittyä alumneihin! Samalla valintakokeella voi siis hakea useampaan kohteeseen.

Next

Valintakoe

Psykologian valintakoe 2020

Kurssin sisältö tarkentuu valintakoevaatimusten julkaisun jälkeen. Muutama vuosi sitten Joensuun pääsykokeet koostuivat esseistä, jolloin pääsykoekirjoina olivat psykologian ja filosofian kirjat. Lisäksi saksa tai suomi äidinkielenä vähintään arvosanalla 8. Materiaali ei ole käytettävissä valintakokeessa. Keväällä 2020 Helsingin, Itä-Suomen, Jyväskylän, Tampereen ja Turun yliopistot ovat mukana yhteisvalinnassa.

Next