Ps fashion novi sad. Home

P….S…. fashion proleće 2016. godine

Ps fashion novi sad

Trendovi koji se uočavaju na nivou Grupe takođe se odražavaju i na lokalni nivo: sve naše sestrinske firme su zabeležile rast u prvom kvartalu 2018. Pobeda je u tome što prepoznajemo sav trud koji ste uložili ka postizanju vašeg sna. Danijela Jovanovic Saradnja sa kompanijom Fashion Company je zapravo rad sa timom koji odlikuje posvećenost poslu, kreativnost i želja za konstantnim unapređivanjem poslovanja i ponude. Sa druge strane, kompanija primenjuje sisteme napredne statistike za analizu celokupnog biznis poslovanja, koji su osnova strateškog planiranja i pristupa poslovanju. Zaista je to bilo temelj odakle je izgrađena kuća Guess. Iste godine proslavili su veliki jubilej od dve decenije uspešnog poslovanja. U njihovim kreacijama sebe su prepoznale i pronašle i mnoge javne ličnosti sa naše scene, pa su u P….

Next

P….S…. fashion proleće 2016. godine

Ps fashion novi sad

Fashion company zastupa brendove koji svojim delovanjem i poslovanjem daju pozitivan primer drugima na polju primene metoda zaštine i očuvanja životne sredine. Sigurni smo da u vašoj kancelariji bar jedna osoba svaki dan nosi neki komad sa potpisom ove modne kuće, bilo da je garderoba u pitanju, tašna ili neki drugi aksesoar. Vaša doza inspiracije Kampanje i modeli u njima stvaraju fantaziju oko brenda. Značaj ovog jubileja jeste i u načinu na koji je obeležen jer je tim povodom, uz pomoć poslovnih saradnika, P…. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem Call Centra na +381 0 32 325 030 ili online prodaja +381 0 62 489 294 po ceni lokalnog poziva.

Next

P….S…. fashion proleće 2016. godine

Ps fashion novi sad

Specifičnost poslovanja Fashion Company jeste ponuda široke lepeze odevnih proizvoda, obuće i aksesoara, zrela maloprodaja, poznati svetski brendovi i geografski različite ali uvek premium lokacije na kojima posluje. In 2018, for the second time they became the Best from Serbia. Dostupna je u braon, beloj i sivoj boji. Luftika je lifestyle magazin za lepši život sa zanimljivim i korisnim recenzijama. Centralni utisak kroz godine saradnje je da je njihova ambicija zarazna a pristup poslu u duhu vrhunskih standarda. Baš moje iskustvo u radu sa Fashion Company je pravi odraz Murovih reči jer je Fashion Company svet u Srbiji. Tu je i poseban vodič kroz događaje u kojem su najsvežiji repertoari u pozorištima.

Next

TFY

Ps fashion novi sad

Još jedna zanimljivost je detalj u vidu kićanke. Ovi rezultati su takođe podržani relativno dobrim makroekonomskim okruženjem širom regiona i nastavkom pozitivnih trendova iz prethodne godine. That same year they celebrated the great jubilee of two decades of successful business. Među pozitivim praksama nalazi se poznati brend Timberland koji svoje đonove izrađuje od recikliranih materijala, zatim Guess koji kroz primenu eko kesa šalje poruku o važnosti zaštite prirode, potom Mango koji celu kolekciju posvećuje održivom pristupu modi itd… Godina nam je dobro počela, što pokazuju svi naši komercijalni parametri. Fashion Company je najveća retail kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja se bavi modom i modnom maloprodajom i veleprodajom sa preko 100 svojih maloprodajnih mesta u Srbiji i regionu Crna Gora, Severna Makedonija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Rumunija. Na početku nismo imali novac za plaćanje velikih imena, pa je tako krenula potraga za novim licima na čemu počiva 30 godina istorije Guessa. Put ka uspehu nije jednostavan za navigaciju, ali uz naporan rad, trud i strast, moguće je ostvariti američki san.

Next

PS fashion

Ps fashion novi sad

Vaša doza inspiracije Američki stil govori o poverenju, nezavisnosti, različitosti i slobodnom izražavanju. Posebno mestno na Luftici namenjeno je onima koji traže korisne informacije o svadbama. Proizvodnja tekstila, odeće i obuće koji danas predstavljaju ključne elemente modne industije, prema različitim istraživanjima smatraju se jednim od najvećih zagađivača okoline. Njih prate i specifične retail akcije osmišljene da motivišu na kupovinu. Kako bi smanjili taj negativni uticaj, predstavici modne industije primenjuju različite koncepte održivog razvoja kao što su eko dizajn, nove tehnologije izrade vlakana, recikliranje, savesna potrošnja vode itd.

Next

Home

Ps fashion novi sad

Haljina ravnog kroja sa kratkim rukavima i neodoljivom kragnicom je idealna ne samo za poslovne prilike već i svečane. Kako bismo što bolje upoznali potrebe i navike naših kupaca, koristimo savremene sisteme praćenja i analize koji nam pružaju mogućnost kreiranja posebnih strategija prodaje i komunikacije. Vaša doza inspiracije Diesel je pionir ideje luksuznog denim-a, i mi još uvek predvodimo to tržište. By offering the most diverse choice of clothing and accessories, it conquers an increasingly popular place not only in the domestic market, but also in countries of the region. The significance of this anniversary is in the way it was celebrated because on that occasion, with the help of business associates, P…. Ovde ćete pronaći najbolje restorane, barove, pabove i poslastičarnice, najbolja mesta za šoping.

Next