Privat lege oslo. Få hjelp av lege hos Klinikk For Alle

Allmennlege

Privat lege oslo

Allmennpraksistilbudet ved Klinikk for Alle Storo skal dekke alle former for primærlegebehov innen allmennpraksis. Legen vil også kunne innvilge sykemelding, skrive legeerklæring, og henvise videre til sykehus dersom dette er nødvendig. En yngre lege gang nr 2 — han var også hyggelig men litt mer sånn «typisk lege». To leger på sykehuset der hvor jeg bor, som jobber med denslags, undersøkte den med hendene, osv, og de trodde det ikke var noe å bekymre seg for. Men på oppfordring fra Gunnar Austad som undersøkte med ultralyd, så tok de en biopsi. Alle med over 17 år med klinisk praksis innen hvert vårt fagfelt.

Next

Hudlege Oslo

Privat lege oslo

Livet ble litt anderledes etter besøk på Austad Diagnostikk. Velkommen til oss på Byporten Legesenter. Fikk raskt time etter henvendelse. Første gang jeg var der var det en godt voksen mannlig lege som undersøkte meg og han var sååå koselig, personlig og trygg. Gå av på Borgen stasjon stasjonen etter Majorstuen , og gå tilbake i retning Majorstuen. Oslo Medisinske Senter er et privat helseforetak med sentral beliggenhet i Oslo sentrum. Ved et privat medisinsk senter vil du raskt få time, og du kan gjerne ende opp med å få legetime på dagen.

Next

Ultralyd Oslo

Privat lege oslo

Man merker ikke symptomer på kreft ofte før det har spredd seg. Oslo City Legesenter har erfarne allmennleger helt uavhengig av fastlegeordningen. Hos oss er det kort vei til andre legespesialister eller bildediagnostikk om det er nødvendig. Du vil se Volvat Medisinske Senter ligge på venstre side av veien. Alle våre leger er selvsagt også medlem av Den Norske Legeforening. Husk å unngå sensitiv informasjon om din helsetilstand når du skal bestille via nettsiden. Alle legene her på Byporten Legesenter har god kompetanse og lang erfaring innen sine felt.

Next

Våre Priser

Privat lege oslo

Våre private leger har solid og lang erfaring og vil bistå deg på best mulig måte for at du skal bli fornøyd. For deg som pasient gir dette en unik styrke og trygghet og gir optimal mulighet for å løse din helseutfordring. Byporten Legesenter 41 23 51 90 kun sms Åpent mandag-fredag 08-21 Adresse: Jernbanetorget 6, 0154 Oslo. Selvsagt litt skummelt å få se hvordan ståa er innvendig, men det er det beste jeg har gjort. Vi har også spesialister innen en rekke medisinske fagområder, slik som psykisk helse, gynekologi og obstetrikk og hjerte- og karsykdommer. Beliggenheten midt i Oslos trafikknutepunkt gjør det enkelt å besøke oss.

Next

Psykiater Hans Steinkjer

Privat lege oslo

Alle leger ved Oslo City Legesenter har, etter sin 7,5 års universitetsutdannelse inkludert 1,5 års plikttjeneste i sykehusavdelinger , bred erfaring og kontinuerlig deltagelse i etterutdanningsprogrammer og arbeid ved sykehus i spesialavdelinger innenfor de viktigste medisinske fagområder; bl. Det viste seg at det var en hissig type, og de satt meg opp til ulike behandingstyper. Diagnostisk ultralyd på våre klinikker i Oslo utføres av erfaren røntgenlege med spesiell kompetanse innen ultralyd. Alle våre dyktige leger er medlem av Den Norske Legeforening. Ettersom du ikke behøver henvisning hos oss, kan du få time og hjelp på dagen. Prøvesvar vil normalt foreligge fra allerede samme dag eller inntil et par uker, avhengig av hvilke prøver som tas.

Next

Bestill lege hjem

Privat lege oslo

Her kan du finne ut at du er syk, eller i verste fall har kreft mens det fortsatt er ufarlig. Utredning og behandling av alle typer psykiske lidelser Hva kan jeg hjelpe deg med? Bestiller du en av disse timene vil du få akkurat den samme legen på besøk igjen. Legen vil kunne skrive resepter på legemidler som anses nødvendige i behandlingen. Legen vil kunne utføre utredning og behandling av sykdom, oppfølging av langtidssykdommer, utstede og fornye resepter, gjennomføre årlige helsekontroller, skrive helseattester og sette vaksinasjon. Jeg jobber med akupunktur og har anbefalt mange av mine pasienter å ta ultralyd hos Austad. Psykolog har lang erfaring i samtaleterapi fra klinisk praksis. Meget hyggelig lege som beskrev funn i brev til fastlege.

Next

Oslo Gynekologene

Privat lege oslo

For deg betyr det at du fritt kan velge den legen du ønsker å gå fast hos. Takk Stephan Stiris for alt forklaring. Vi har mange faste og fornøyde pasienter. Her finner du oss i nyoppussede lokaler med god beliggenhet. Ved Oslo City Legesenter kan du være sikker på å bli møtt av en erfaren lege. Hvorfor legevakten ikke kommer til deg Det å kunne få besøk av en lege hjem er ofte vanskelig å få til i den offentlige delen av helsetjenesten. Vennligst ha telefonen i nærheten og besvar gjerne anrop også fra ukjent eller anonymt nummer.

Next