Öppna förskolan huddinge. Segeltorps öppna förskola

Öppna förskolan i Huddinge församling

Öppna förskolan huddinge

Ring oss på 08-508 22 571 för mer information! Våra aktiviteter stimulerar språket, kroppsuppfattningen och motoriken. Kom och ställ frågor och få råd om mat, allergier med mera. Barn och föräldrar får roliga och nära stunder tillsammans. Vi hoppas att båda föräldrar kan komma, men om bara en av er kommer loss så ser vi helst att samma förälder deltar på alla träffarna. Sångstund Varje dag har vi sångstunder där vi sjunger och leker med rim och ramsor.

Next

Vårby öppna förskola

Öppna förskolan huddinge

Babyöppet, 0-6 månader För att skydda de allra yngsta från infektioner har vi numera en egen tid för dem. För mer information och anmälan kan du ringa oss 072 7333840. Öppna förskolan ger tillfälle för både barn och vuxna att knyta nya kontakter och utbyta erfarenheter. Ange gärna vilken ålder det är på barnen. .

Next

Visättra öppna förskola, Visättravägen 47, Huddinge (2020)

Öppna förskolan huddinge

Mer om vilka tider vi kommer att hålla till i parken hittar ni på vår hemsida: Flemingsbergsparken byggs om och invigs igen den 14 juni 2019. Vi kan i ett nära samarbete med föräldrarna erbjuda barnen en god pedagogisk verksamhet. Vi kan i ett nära samarbete med föräldrar erbjuda barnen en god pedagogisk gruppverksamhet samtidigt som föräldrar ges möjlighet till gemenskap, kontakt och stöd och råd i sin föräldraroll. Vi följer Huddinge kommuns riktlinjer för att undvika smitta. Fyra av de öppna förskolorna ingår som en del av , som samarbetar med barnhälsovård, barnmorskemottagning och socialtjänstens råd och stöd.

Next

Flemingsbergs öppna förskola

Öppna förskolan huddinge

För barn från 0 till och med 9 månader Tisdag klockan 13-15. För barn från 0 till och med 18 månader Måndag: klockan 13-15. Vid varje besök ges möjlighet att vara med på en sångstund. Vår verksamhet bygger till fullo på föräldrasamverkan, eftersom du som förälder alltid besöker oss tillsammans med ditt barn. Ibland blir det tyvärr fullt Det är många som vill besöka oss på öppna förskolan och ibland blir det tyvärr fullt. En del av Skogås familjecentral Öppna förskolan i Skogås är en del av där Huddinge kommun och Stockholms läns landsting samverkar för att ge stöd till blivande föräldrar och familjer. Vi ser fram emot att träffa alla gamla och nya besökare! I ett nära samarbete med föräldrar kommer det hela tiden nya ideèr om hur vi kan träna Svenska i vardagen på öppna förskolan.

Next

Flemingsbergs öppna förskola

Öppna förskolan huddinge

Öppettider För barn från 0 till och med 6 år Måndag: Stängt Tisdag: klockan 9-12 Onsdag: klockan 9-12 Torsdag: klockan 9-12 Fredag: klockan 9-12 Sångstund klockan 11. Lär dig enkla massageövningar tillsammans med ditt barn. Om det ändå skulle hända kommer inlägget att tas bort. Här kan du och ditt barn leka, sjunga, måla, läsa böcker och mycket annat i en pedagogisk anpassad miljö. Vi finns i Centrumhuset i Vårby Gård.

Next

Vårby öppna förskola

Öppna förskolan huddinge

Vid maginfluensa ska du och ditt barn vara symtomfria i minst två dygn. Sångstunder Måndag, tisdag, onsdag och torsdag har vi sångstund klockan 10. Vi är två gruppledare som startar en ny grupp den 18 mars. Öppna förskolans tider: Tisdag 9. Öppettider Måndag Verksamhet för ensamstående och unga föräldrar.

Next

Segeltorps öppna förskola

Öppna förskolan huddinge

Här kan du leka, måla och mycket annat tillsammans med ditt barn. På vår öppna förskola erbjuder vi en pedagogiskt anpassad miljö där du som förälder kan få råd och stöd gällande ditt barn och ditt föräldraskap. Du är också välkommen till olika föräldrastödsprogram. Besök av dietist Vi kommer att få besök av dietist två gånger under våren. Då informeras och diskuteras det kring olika teman. Tillsammans med familjecentralens Pedagog och Kurator diskuterar vi utifrån olika intressanta teman till exempel hur det är att vara förälder i Sverige, jämstäldhet, barns utveckling, rättigheter och skyldigheter, Barnkonventionen mm. Som vanligt finns information om olika aktiviteter, ändrade öppettider mm på vår hemsida: Välkomna! Familjecentralen består även av barnmorskemottagning, barnavårdscentral och socialtjänstens råd och stöd.

Next

Visättra öppna förskola, Visättravägen 47, Huddinge (2020)

Öppna förskolan huddinge

Föranmälan behövs och det kan ni göra inne på öppna förskolan eller skicka mail eller ringa. Om ni i familjen har haft maginfluensa är ni välkomna till oss, efter två symptomfria dagar. Om du också är intresserad av att se förskolorna i Flemingsberg följ med torsdag den 23 april 2020 och besök förskolorna Linnean, Lejonet, Spiran, Sesam, Juvelen och Tråget, klockan 9. Visättra öppna förskola är en mötesplats för föräldrar eller annan vuxen och barn 0-5 år. Titta in för att se hur vi har det och för att få veta lite mer om vår verksamhet. Under nedanstående träffar kommer vi att ha Mongolisk tolk men det går även bra att delta om man har ett annat språk men kan lite svenska. Mer samhällsinformation, bland annat om barns rättigheter, finns på Träna Svenska Behöver du träna svenska? Hos oss finns någon att leka med och utbyta erfarenheter och tankar.

Next