Portugisisk vattenhund valp. Om raseklubben » Raseklubben for Portugisisk Vannhund

Om raseklubben » Raseklubben for Portugisisk Vannhund

Portugisisk vattenhund valp

I dag blir rasen stort sett regnet som en selskapshund. Eller annonse sendes pr post til klubbens adresse. Som de flesta långhåriga raser behöver en portis pälsvård. E-post- och mobil-aviseringar När du upprättar en profil på Viivilla. Mankhöjd: hanhund 50-57, tik 43-52 cm.

Next

Mio och Aslan

Portugisisk vattenhund valp

De kan även bli uttråkade snabbt vilket gör att de kräver utmanande och rolig träning. Lilli och Jojo, två fina portugisisk vattenhundar väntar valpkull till våren 2016. Loella som har Santos har gett sig den på att han ska markera spårapporterna. Ett par år senare var det dags att skaffa nästa hund. Medlemskap i Raseklubben for Portugisisk Vannhund? Husk, det er levende liv det er snakk om og noen syke valper klarer vi dessverre ikke å unngå.

Next

Valpeformidling » Raseklubben for Portugisisk Vannhund

Portugisisk vattenhund valp

Det kan leda till att din profil och dess innehåll raderas. Den portugisiska vattenhunden är en populär sällskapshund av flera goda anledningar. Genom att använda webbplatsen samtycker du till att dina personuppgifter samlas in, används och överförs enligt vad som anges i denna policy och de dokument som denna policy refererar till. Inte undra på om han är lite mindre spänstig numera. De är även utmärkta familjehundar och kan komma väl överens med barn. Vi samlar alla annonser från hundratals marknadsplatser så att du enkelt kan søka igenom allt på vår sida Vi ser att dessa valpar skulle trivas bäst i aktiva hem. Innan jag skaffade Trassel tävlade jag på hög nivå med en schäferhane som hette Zeke.

Next

Portugisisk vattenhund, en fantastisk sällskapshund

Portugisisk vattenhund valp

Alt arbeid med Portisposten er basert på frivillig arbeid i redaksjonen og fra medlemmene. Den valp som vill kampa och döda bytet får liksom bonuspoäng. Hur de kom till Portugal, om det var med berberna som blev morerna längre fram eller med goterna, tvistas det om. Aslan är en tonåring fylld av glädje och energi med mycket arbetsvilja. Klubben er en gratis klubb der styret står for å ha en felles plass for alle som er interessert i rasen. Hon har börjat klicka när han duttar nosen på dem, men vill avancera så att han även plockar upp dem. Temperament: Portugisiska vattenhundar är aktiva hundar som kräver ordentligt med fysisk aktivitet med tanke på deras bakgrund som arbetande hund.

Next

Kjøpe valp » Raseklubben for Portugisisk Vannhund

Portugisisk vattenhund valp

Din profil Du måste vara 18 år för att upprätta en profil på Viivilla. Lämna inte ut dina uppgifter till någon annan, då du kan hållas ansvarig för andras handlingar. Den valp som tar den och drar någon annanstans ligger också på plus, men inte lika mycket. Traditionell portugisisk mat är bland de mest underskattade och mest smaskiga rätterna i världen. Så då behöver jag inte fokusera på tikarna. Zeke var en rolig hund med mycket vilja och motor.

Next

Om Rasen

Portugisisk vattenhund valp

De fäller inte särskilt mycket då de endast har ett lager av päls, vilket gör att de anses vara mindre allergiframkallande hundar dock existerar inte en hund som inte framkallar någon som helst reaktion hos allergiker. Den valp som drar iväg därifrån med flera pip hamnar inte överst på min önskelista. Samt ett inlägg om hur jag tänker och agerar när valpen kommer till sitt nya hem första gången. Du kan se protokollet här nedan. Användarvillkor som medlem hos Vi i Villa. Den portugisiska vattenhundens temperament Den portugisiska vattenhunden är en aktiv hund som älskar lek och bus. Det är inte tillåtet att annonsera på Viivilla.

Next