Pet ct bucuresti. GRATUIT PET CT

PET/CT

Pet ct bucuresti

In al doilea rand as vrea sa iti spun ca inteleg perfect prin ce treci. Trebuie sa te gandesti la sanatatea ta pentru copilul tau, care depinde de tine. Asta in contextul in care mai faci si tratament agresiv care oricum te pune la pamant. Cautand despre cancer am gasit blogul dvs. Si chiar daca suna ciudat, am reusit sa gasesc acest doctor pe un site pe care erau , iar cei care au avut de-a face cu ei, puteau sa le dea calificative. Datele obținute sunt rezumate într-o imagine de fuziune. Trebuia sa fac si radioterapie ca sa consolidez rezultatele tratamentului pe care il facusem pana atunci.

Next

PET

Pet ct bucuresti

Va multumesc si va doresc multa sanatate! Fiecare are soarta lui si nimeni nu stie dinainte ce se va intampla. Puteți schimba aceste setări oricând. Ceva cumplit care a distrus intr-o clipa micul meu univers, tot ce reprezentam eu. Si incep analizele sa iasa prost si sa te simti din ce in ce mai slabit. Acelasi lucru patisem si cand a inceput sa-mi cada parul in urma tratamentului cu citostatice.

Next

Centre

Pet ct bucuresti

Si eu sunt diagnosticata cu cancer dar la cap. Dar se pot utiliza și alte substanțe marcate radioactiv, care au rol important în schimbul de materie din celulele de tumoare, sau numai se leagă de aceste celule. Am avut norocul sa am langa mine oameni care ma iubesc si care m-au sustinut. Experienta teribila pe care inca o traiesc a lasat urme adanci in sufletul meu. As face un imprumut bancar, dar sunt singura si imi intretin si fata studenta. Iti tin pumnii si astept vesti de la tine. Nu am cerut la nimeni mila dar nimeni nu dorea sa afle ceea ce am de ce sunt disperata.

Next

PET / CT

Pet ct bucuresti

Daca in schimb misiunea s-a incheiat ma voi duce senin la Dumnezeu atunci cand va considera El ca este cazul. Acest mesaj poti sa-l stergi daca doresti dupa ce-l citesti. Anonim Este impresionanta povestea ta, esti puternica,sigur nu oricine poate sa treaca prin asta. Ai incredere in Dumnezeu si totul o sa fie bine. Am incercat si eu diverse regimuri indicate de altii pentru aceasta boala. Am aflat ca erau 3 tumori de fapt la san si deja se intinsese si la ganglionii axilari si era si o tumoare litica in osul sternal cauza durerii mele din piept.

Next

Clinica OneLife

Pet ct bucuresti

Nu exista inca leacul care sa vindece cancerul. Putinul meu cu putinul vostru se poate face mult. Plimbarile pe la medici si bilbale acestora nu fac decat sa te afunde si mai mult in groapa. In comparison, there were a total of about 1. Mi-au facut o punctie cu anestezie locala si cu ghidare ecografica prelevandu-se tesut din tumoarea de la san si din ganglionii limfatici. O sa continui sa imi fac niste analize mai amanuntite ca nu e de joaca ,mai ales din ce reiese ca ai patit. Antrenati-va si ardeti-o ca pe o bucata de hartie.

Next

RomGerMed

Pet ct bucuresti

Speram sa fie asa toata viata am trecut prin clipe groaznice am crezut co pierdem parca traiam intro alta lume este singurul nostru copil. Trimisesem rezultatele analizelor de pana atunci la mai multe clinici din lume clinici renumite din Austria, Italia sau Germania cerindu-le parerea, dar cei de la Anadolu au fost cei mai promti si cei mai accesibili ca pret! De la Pantelimon in noiembrie 2011 a iesit cu , Constipatie acuta facandu-i analize , tomograf , etc. Este adevarat ca citostaticile se fac pana in 3 luni de le operatie? Acum trebuie doar sa monitorizeze atent toate semnele. As vrea sa stiu si ce efecte secundare ai avut. Trec și eu printr-o asemenea încercare de la Dumnezeu,am fost diagnosticata cu cancer ovarian ,încă nu se știe ce grad ,acuma sunt în Italia o sa ma operz în 24 martie la un institut oncologic european din Milano ,am încredere în Dumnezeu și în medici de aici! Mi-am spus mereu: Dumnezeu m-a trimis pe pamant cu o misiune.

Next