Peak performance helium. Peak Performance

Helium Hooded Jacket Men

Peak performance helium

. Vi leverer dine bestilte varer til dig med fri fragt og levering inden for 1-2 hverdage, så du knapt nok når at glæde dig, før din nye jakke, hættetrøje eller en anden vare fra sortimentet lander hjemme hos dig. Det gør du med Peak Performance, der er modetøj inspireret af sportens verden, hvor præstation og gode resultater ligeledes er alfa og omega. Med Peak Performance er du praktisk men fashionabelt klædt på til alt slags vejr og kan føle dig smart og godt tilpas, uanset om det regner, sner, eller solen står højt på himlen. Koodi on voimassa 7 päivää eikä sitä voi yhdistää muihin koodeihin.

Next

Peak Performance Helium Hooded Ski Jacket

Peak performance helium

Constructed as a liner style, it can be worn both as an outer layer or as under a shell jacket. Praktisk mode med et sportsligt strejf I dag er Peak Performance ikke bare sportstøj, men også tøj med en sportslig undertone, som du kan bruge i hverdagen. Det skulle ikke være prangende, men bestemt heller ikke kedeligt. Det kan vi bedst, når vi føler os forberedte på dagens udfordringer og godt tilpas med os selv, og derfor er det blandt andet vigtigt, at tøjet sidder, som det skal, og at du føler dig smart i det. Her tog virksomheden således sin begyndelse, og de tre skiløbere, Stefan Engström, Peter Blom, Christer Mårtensson og et fjerde medlem, Jonas Ottosson, begyndte at designe og producere skitøj til sig selv med udgangspunkt i de førnævnte kriterier.

Next

Women's Clothing

Peak performance helium

Historien bag Peak Performance er lidt af et eventyr. Keep it with you and keep yourself warm and protected. De ville have tøj, der gjorde det muligt for dem at blive længere og oftere på deres foretrukne skisportssted — den lille bjerglandsby Åre, der ligger i hjertet af de svenske bjerge. Står du og mangler en lækker vinterjakke, er det derfor højst sandsynligt her, du finder den perfekte vinterjakke til dit behov, og du kan glæde dig over at få en vinterjakke hjem, der kan holde mere end blot en enkelt vintersæson, og som måske endda kan komme med dig på skiferie i foråret, hvis du er typen, der er til langrend og snowboard. Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.

Next

Peak Performance

Peak performance helium

For changeable weather or demands of your activity, you need the flexibility of a robust yet super lightweight insulating layer. Alennuskoodi on henkilökohtainen eikä sitä saa jakaa eteenpäin tai julkaista. De vigtigste kriterier var, at det skulle være tøj, der kombinerede en fremragende funktionalitet med et enkelt og cool design. Modetøjet har således en høj funktionalitet og praktik, men du vil hurtigt opdage, når du klikker dig igennem udvalget, at der heller ikke er gået på kompromis med hverken kvalitet eller moderne design. Interessen fra omverdenen var dog massiv, og inden længe kunne Peak Performance således begynde at designe til andre end grundlæggerne selv.

Next

Peak Performance

Peak performance helium

Løsningen viste sig at være Peak Performance. De nyeste kollektioner fra Peak Performance Hos Spreeglee. Our approach to innovation - from sourcing and traceability to technology - has allowed Allied to become the worlds largest supplier of down to the outdoor and apparel industries. Water-repellant and wind-resistant, it packs down small so you can take it with you anytime. Historien om Peak Performance De fleste af os er velsignede med en hverdag, hvor det er vigtigt, at vi altid kan præstere optimalt. Peak Performance er enkelt tøj med en stor effekt. Brug Peak Performance, som det giver mening for dig, og vis, hvem du er, gennem den måde, du vælger at gå klædt på! With its extra snug layer of thick duck down and adjustable hood, the Helium Jacket is ideal for use both as an outer layer or under a shell.

Next

Peak Performance

Peak performance helium

Farvepaletten er simpel og typisk holdt i sorte, blå og hvide nuancer, så de enkelte styles er lette at kombinere med hinanden eller sammensætte med styles fra andre På den måde har du mulighed for selv at tilsætte lidt farve til dit outfit, hvis det er det, du føler for, men du kan også bare holde dit outfit helt simpelt med eksempelvis en jakke eller hættetrøje i en enkel farvetone, så du selv kan vælge efter lyst og behov. En dag gik tre skiløbere sammen for at diskutere, hvad de kunne gøre for at få præcist det skitøj til deres sportsgren, som de gik og drømte om. Bestil dine favoritter fra Peak Performance online hos Spreeglee. . . . .

Next

Peak Performance

Peak performance helium

. . . . . . .

Next