Parkering bodø lufthavn. Ny by

Ordinære priser

Parkering bodø lufthavn

Du kan lade lenger enn 5 timer, men når da maxpris på kr. Hotellet er døgnåpent, og det er alltid noen som tar i mot deg i resepsjonen når du kommer. Du kan betale innen 48 timer etter utkjøring. På enkelte parkeringsområder tilbys en forhåndsreserveringstjeneste. Flyttingen av Bodø lufthavn vil frigjøre et areal på størrelse med det arealet vi kjenner som «sentrum av byen» i dag - ca 3400 dekar. Se rutetabell for stoppesteder og tidspunkt for passeringer og returreise: Bussrute linje 18-571 kjører kl 9:28 — ankomst Nordlandssykehuset kl 10. Betal med mobiltelefon Mobiltelefonen fungerer som en betalingsautomat.

Next

Airport Parking

Parkering bodø lufthavn

Skiltgjenkjenning: parkeringen starter og stopper automatisk. Telefon: 75 50 06 20 E-post: Parkering: Hotellets gjester kan parkere på egne merkede parkeringsplasser under oppholdet. For eksempel for ansatte, kontraktsparkerende og så videre. Du trenger ikke opprette brukerprofil for å betale. Se skilter på stedet for fri gjennomkjøringstid. Buss går kl 7:40, båten går kl 8:30 — ankomst Bodø kl 10:00. Faktura: Hvis ikke betaling er registrert innen 48 timer sendes en faktura til bileieren.

Next

Bodø Airport

Parkering bodø lufthavn

Betal til betalingsautomat: Det er også vanlig betalingsautomat på stedet som du kan betale til. Lading koster kr,10,- per time opp til max 5 timer. Denne personen kan være behjelpelig med råd og informasjon. Når vi nå har en en så unik mulighet, må vi utnytte den godt. Husk å hente parkeringsbevis i resepsjonen.

Next

Airport Parking

Parkering bodø lufthavn

Hvis du ønsker å bli automatisk belastet for parkeringen kan du opprette brukerprofil. Dette åpner for muligheten til å bygge den nye flyplassen lengre bort fra byen, og frigjøre verdifulle arealer midt i sentrum, for by- og havneutvikling i et 50-100årsperspektiv. Resepsjonen er bemannet med en sykepleier døgnet rundt. Fra Ørnes fergekai tar man buss nr 200 videre til sykehuset. Disse gruppene vil ha løsninger som besørger en sømløs parkeringsopplevelse uten at de behøver å benytte betalingsmetodene nevnt ovenfor. Salgsinntektene for arealene representerer også en stor merverdi for Staten og storsamfunnet.

Next

Bodø Airport

Parkering bodø lufthavn

Du trenger ikke løse billett når du parkerer og du får ikke p-bot for manglende betaling. Det er også gjennomgang fra sykehuset via hovedinngangen i Parkveien. Se rutetabeller for stoppesteder og tidspunkt for passeringer: Reise fra Vesterålen til og fra Nordlandssykehuset Bodø sentrum Flybuss Sortland - Stokmarknes lufthavn. Informasjon om dette vil snart kunne leses mer om på eller fysisk på stedet. Frekvente brukergrupper på lufthavnen Hvis du tilhører en av de frekvente brukergruppene på lufthavnen som parkerer ofte der, har vi helautomatiske løsninger for deg.

Next

Ny by

Parkering bodø lufthavn

Vi må legge listen høyt, derfor foreslo vi en hårete visjon for fremtidens Bodø. Husk likevel å overholde skilter og regler for reservert parkering, som f. Parkeringen i Bodø sentrum koster kr. Konsekvensen av å ikke hviteliste kjøretøy som avtalt er at man må betale for parkeringen på vanlig måte. Betaling for parkering kommer utenom. Faktura: Hvis ikke betaling er registrert innen 48 timer sendes en faktura til bileieren som inkluderer fakturagebyr på kr 49,-.

Next