Parashikimi i motit ne prishtine. Moti24

Moti në Kosovë

Parashikimi i motit ne prishtine

Adults may purchase products for children as long as the products purchased are intended, by the manufacturer, for use or consumption by children. Intellectual Property Rights — Business Related Content 5. Por në orët e mesditës vendi ynë do të përfshihet nga vranësirat dhe reshjet e shiut, ku më të fokusuara shirat do të jenë në Jug dhe Veri të Shqipërisë. Content — Monitoring and Access 6. January is the coldest month, but of course temperatures range from location to location since winter seems to be the biggest variance in climate in this country. Kosovo is a relatively small territory.

Next

Parashikimi i motit London

Parashikimi i motit ne prishtine

Në zonat e thella malore priten dhe reshje dëbore. If you are aware or suspect that your customer account username and password or other details have become known to a third party, you should inform us immediately. In the event that any link fails both parties shall take steps to correct the problem within a reasonable period of time and notify the other party of the correction. Ownership and Responsibilities — General User Generated Content 4. We encourage all users to send us their meteo reports and we will share the most relevant ones on our profile and on social networks as well. Prizren is the area associated with the highest average annual temperature year round, and that is 54 degrees F.

Next

Moti sot dhe parashikimi i motit për: Prishtinë

Parashikimi i motit ne prishtine

Në zonat ku mjegulla mbetet edhe gjatë ditës, temperaturat maksimale do të jenë më të ulëta. Nje lexim prej 100% Lageshti Relative do te thote qe ajri eshte totalisht i ngopur me uje dhe nuk mban më, gje e cila krijon mundesine per te rene shi. Nasi prijatelji iz Trstenika i Jagodine nas iz casa u cas obavestavaju o meteoroloskim prilikama u njihovim opstinama. The number of locations depends on the available weather stations. Shtrirja në gjerësinë e mesme gjeografike, klima e Kosovës varet nga sasia e nxehtësisë që vjen nga Dielli, afërsia e detit Adriatik, lugina e Vardarit, hapja ndaj veriut, lartësia mbidetare mbi 400 m, shtrirja e maleve të larta në perëndim, jug e veri dhe e maleve të ulëta e të mesme në lindje e juglindje. Në aspektin termik, do të mbretërojë mot i butë, me temperatura që mbeten mbi vlera mesatare, e në fundjavë temperaturat do të vazhdojnë të rriten më tutje.

Next

PARASHIKIMI I MOTIT

Parashikimi i motit ne prishtine

Some of these climate changes can be permanent, and others can be just for one year and then things are back to normal. While the given climate description of Kosovo is what happens the majority of the time, there is always the possibility of drastic climate changes from year to year. Other factors also factor into this erratic climate pattern that can change abruptly from area to area. Should any part of this Agreement or its paragraphs, sub-paragraphs or clauses be found invalid it shall not affect the remaining paragraphs, sub-paragraphs and clauses. Kosovo lies in the south part of the middle geographical latitude of the northern hemisphere and it is affected by the Mediterranean mild climate and European continental climate. Deri në fundjavë cilësia e ajrit do të mbetet në vlera të pashëndetshme, e me ardhjen e ciklonit në rajon, erërat që parashihen do të shpërndajnë ndotësit e grumbulluar këto ditë, derisa vlerat e cilësisë së ajrit do të zbresin në mesatare dhe të mira. Privacy We take your privacy seriously.

Next

PARASHIKIMI I MOTIT

Parashikimi i motit ne prishtine

Fushat e presionit më të lartë që ndodhen mbi rajonin tonë, gradualisht do të fillojnë të dobësohen, nga që fusha të presionit të ulët nga Atlantiku po fillojnë të shtrihen mbi Evropën perëndimore, e nga fundjava një ciklon më i thellë pritet të depërtojë mbi rajon që do të sjellë vranësira, erë dhe të reshura shiu, e në vise malore edhe borë. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Business Related Content Specifications 9. Në vise të ulëta mjegull, që mund të mbetet edhe përgjatë ditës. Malet periferike kanë pozitë skajore në formë vargmalesh dhe malesh të veçuara. . Jurisdiction This Agreement shall be interpreted, construed and enforced in accordance with English law and shall be subject to the exclusive jurisdiction of the English Courts.

Next

Parashikimi i motit gjatë vikendit në Kosovë

Parashikimi i motit ne prishtine

Gjithashtu sherben te dhena per motin e qyteteve jashte ketyre kufinjeve. Sqarime per leximin ne menyre sa me te sakte te motit: Ndjehet si: — Ndjehet si eshte nje njesi matese qe pershkruan se si tempretura ndihet me te vertete. This alpine or sub alpine climate surrounds areas like Kopaonik and the Sar Mountains and is even colder than the Kosovo subtype. While there is a summer season, expect it to be colder than most and extremely short in duration. Pra veçoritë klimatike ndryshojnë nga perëndimi në drejtim të lindjes dhe prej veriu kah jugu. Most areas besides Istok and Prizren have average January temperatures under freezing! Reshje shiu nuk parashihet të ketë, përpos riga të dobëta dhe të izoluara në disa pjesë të vendit, kryesisht në jug dhe juglindje.

Next

Parashikimi i motit London

Parashikimi i motit ne prishtine

You should ensure that you store your username and password securely and that the details required to access your account are not provided to another party. Joint Venture or Partnership Nothing in this Agreement shall be construed as creating a partnership, joint venture or an agency relationship between the parties and neither party shall have the authority or power to bind the other party or to contract in the name of or create a liability against the other party. The atmospheric masses as well as its location in relation to other countries and two separate bodies of water have much to do with its climate. Temperaturat e ajrit do të mbeten konstante në mëngjes, por do të rriten në mesditë duke regjistruar vlerën termike minimale në qytetin e Pukës me 0°C, ndërsa vlera maksimale do të shënohet në qytetin e Sarandës dhe Lezhës me 18°C. Relative: — Eshte Lageshtia Relative , Me lageshti Relative kuptojme raportin midis Lageshtise Absolute ne vleren me te larte te saj e cila varet nga vlera aktuale e temperatures se ajrit.

Next