Panna cotta med bringebærsaus. Elsker søtsaker: Vanilje panna cotta med bringebærsaus

Panna cotta

Panna cotta med bringebærsaus

Ha philadelphiaost, kremfløte og sukker i en kasserolle. La det trekke på middels varme nokre minutt, til det ryk og er varmt, men utan at det kokar. Om du kokar opp 3 dl fløyte eller 10 dl går jo nesten ut på det samme, og difor er denne desserten genial å server til fleire. Enten man er 2, 4 eller 20 personer. Bringebærsaus: - Ha tinte bringebær og melis i en stavmikser og kjør til massen er glatt. Mos bæra godt og rør til alt sukkeret er oppløyst.

Next

Panna Cotta med bringebærsaus

Panna cotta med bringebærsaus

Fyll opp i serveringsglas og sett i kjøleskap gjerne over natta. Klem ut vannet av gelatinen og rør de bløtlagte gelatinplatene in i den varme blandingen. Bruk en sil til å sile ut bringebærsteinene. Mos bærene sammen med en gaffel. Skjær vaniljestangen i to deler og skrap ut frøene som er inni. Kvelden man skal oppsummere året som har gått, og skåle seg inn i det nye året.

Next

Lindas kokebok: PANNA COTTA MED BRINGEBÆRSAUS

Panna cotta med bringebærsaus

Ha vaniljefrøene, vaniljestengene, fløten og sukkeret i en kasserolle, og varm opp til sukkeret er oppløst, og kok så vidt opp og ta av platen. Skyll dem godt og klem ut vannet. Når de er vispet til en saus heller du det over hver skål med pannacotta etter den har stått ferdig i kjøleskapet. Klem vannet ut av gelatinplatene og legg dem i den varme vaniljefløten. Den må lagast dagen før eller tidleg på dag den dagen du skal servere.

Next

Elsker søtsaker: Vanilje panna cotta med bringebærsaus

Panna cotta med bringebærsaus

Vanilje panna cotta med bringebærsaus. Rørte bringebær: Ha bringebær i en skål. Hell sausen over i formene eller glassene. Den skal forberedes i god tid før servering, og det betyr at desserten er klar før gjestene kommer. Når vi ikke har for store selskap, så serverer jeg den i porsjoner som jeg tror er mest vanlig , men når vi har hatt vennegjengen eller storfamilien på besøk og har hatt dessert-og kakebuffet, så har jeg laget den i form, slik at man kan smake litt eller mye. Ta det av platen, ta ut vaniljestang, og rør inn gelatinen.

Next

Tonjes favoritter... om mat og reiser: Panna Cotta med bringebærsaus

Panna cotta med bringebærsaus

Bringebær er alltid å finne i frysedisken, uansett tid på året, og er ein smak både små og store likar godt. Så snitter du vaniljestengene på langs, og skraper ut frøene. Om du skal lage den til i kveld må du begynne ganske snart — for den trenger noen timer i kjøleskapet. Forventinger om den beste festen, symbolet på hvor mange bra venner man har rundt seg, og et fyrverkeri for et år man ikke aner hva skal bringe. Sett dessertskålene i kjøleskapet i minst 5 timer og gjerne over natta, så panna cottaen stivner.

Next

Tones kaker og andre søte saker: Panna cotta med bringebærsaus

Panna cotta med bringebærsaus

Nydeleg avslutning på eit godt måltid! Ta kjelen av platen og la vaniljefløten trekke i 10 minutter. Ha både vaniljefrø og selve vaniljestangen i fløten og gi blandingen et oppkok. Personlig har jeg ikke vært så glad i nyttårsaften etter jeg sluttet å være barn. Ha røren over i glass eller skåler og sett de kaldt i minst 3 timer. Panna Cotta med bringebærsaus er super dessert å servere når du skal ha gjestar, og funkar kjempebra om du skal lage dessert til mange. Knip vatnet ut av gelatinplatene og rør i desse. La det trekke på middels varme nokre minutt, men utan å koke.

Next

Panna cotta og Nyttårsaften

Panna cotta med bringebærsaus

Splitt vaniljestanga og ha både den og frøa i. Så med litt tips og innspill fra henne har jeg laget det jeg så for meg ville bli en smakfull og delikat dessert- perfekt på nyttårsbordet. I tillegg til champagne og god mat. Tin de fryste bringebærene og ha de i en stavmikser sammen med sukker. Jeg elsker stjerneskudd så det skal vi ha masse av.

Next

Panna cotta med hvit sjokolade og bringebærsaus

Panna cotta med bringebærsaus

Splitt vaniljestanga og ha den i. Server desserten med litt frisk bærsaus og eventuelt litt friske bær. Likevel er bringebær genialt enkelt og ein av mine absolutte favorittar. Og så har jeg laget en ordentlig dessert. Rør til sjokoladen smelter helt. Deilig panna cotta i form, som noen allerede har forsynt seg av.

Next