Osmrtnicama ba. aphca.org

Arhiva Čapljina

Osmrtnicama ba

Posljednji ispraćaj bit će dana 7. Ožalošćeni: sin Damir, kćeri Radojka i Smilja, unučad Joško sa suprugom Dijanom, Mario sa suprugom Antonijom, Marko sa suprugom Marinom i Marijana sa suprugom Jozom, praunučad Ivan, Šime, Adrian, Marija, Alojzije i Niko, nevjesta Katica, zet Ante, obitelji pok. Sveta misa zadušnica služit će se nakon sprovoda u crkvi sv. Autor i pokretač spomenutog portala kaže kako je pravo vrijeme za internet stranicu ovakog tipa. Ivana u Badnju - Drniš, a pogrebna povorka polazi od mrtvačnice u 14 sati.

Next

Faktor.ba

Osmrtnicama ba

Molimo biti oprošteni posjeta kućnog žalovanja. Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se u utorak 7. Za njim tuguju: kćer Margita, sin Tonći, unuke Ivana s obitelji i Paula, unuk Zdenko, zet Andrej, nevjesta Nina, obitelj pok. Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će dana 7. Ožalošćeni: otac Marko, majka Nediljka, sestra Merica, zet Ivan, nećakinje Petra, Karla i Marcela, obitelji Mandarić, Podgajski, Klarić i Skoko te ostala rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od posjete kućnog žalovanja. Ožalošćeni: sin Željko, nevjesta Snježana, unuk Ante sa suprugom Sanjom i kćeri Anom, unučad Nikola i Željka, sin Darko, nevjesta Gordana, unučad Josip, Domagoj i Ante, sestra Kata, obitelji pokojne braće Ivana, Vinka i Mirka te ostala rodbina.

Next

Arhiva Čapljina

Osmrtnicama ba

Pokop dragog nam pokojnika bit će u ponedjeljak 6. Ožalošćeni: kćeri Helena i Danka, zetovi Boris i Željko, unuk Ivan, unuke Maja, Ana i Kristina, praunučad, brat Zvonko s obitelji, sestre Dobrila i Kosana s obiteljima, nećakinja Elijana s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem. Ožalošćeni: supruga Renata, kći Antonela sa zaručnikom Antom, otac Ante, majka Nedjeljka, punac Marjan, punica Vesna, brat Nikica s obitelji, sestra Angela s obitelji, ujaci Ante s obitelji i don Marin, tete Iva s obitelji, č. Ožalošćeni: sin Stipe Pipaja , kćeri Marija Dominiković i Zlata Drlje, nevjesta Marina, zetovi Ivan i Ivica, obitelji pok. Sprovodni obredi i sveta misa služit će se 6.

Next

Faktor.ba

Osmrtnicama ba

Svoje odabire možete u svakom trenutku promijeniti putem povratka na ovu web stranicu preko kontrola dostupnima na stranici Pravila privatnosti. Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice bit će dana 7. Pogreb će se obaviti na groblju Martića Križ Posušje. Ožalošćeni: supruga Nedjeljka, sin Vlado sa suprugom, kći Branka, unuk Frane sa suprugom, brat Nikola s obitelji, sestra Marija s obitelji, obitelji pok. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja. Pogreb drage nam pokojnice obavit će se dana 7. Ljudi, a posebice naši građani u dijaspori, žele i trebaju jednostavno pristupiti istima, a to mogu samo uporabom odnosno pristupom servisu — ističe naš sugovornik.

Next

Najnovije

Osmrtnicama ba

Sprovod drage nam pokojnice obavit će se iz gradske mrtvačnice u Metkoviću dana 7. Molimo biti oslobođeni od kućnih posjeta i žalovanja. Izraze sućuti obitelj prima od 13 sati u mrtvačnici. U trenucima kada ostanete bez bliske osobe, sigurno želite obavjestiti prijatelje i rodbinu o Vašem gubitku, a naša stranica je pravo mjesto za to. Posljednji ispraćaj naše Kiki biti će u utorak, 7. Ante u Vinjanima Gornjim u 14 sati.

Next

Najnovije

Osmrtnicama ba

Ožalošćeni: suprug Milan, kći Rozana Matković, nevjesta Haniela, unuke Nina Stanić i Tea Zemunuk s obiteljima, unuci Ivan sa suprugom Ivanom, Marko s Andreom i Marin s Nedom, obitelji Mandić i Ivanac te ostala rodbina i prijatelji. Na portalu se tako mogu saznati informacije o pokojnima te kad su sprovodni obredi i svete mise zadušnice. Posljednji ispraćaj voljenog pokojnika obavit će se u utorak, 7. Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 8. Ožalošćena rodbina i tijelo pokojnika bit će u crkvi na groblju sat vremena prije pokopa. Ožalošćena obitelj: sin Pere, nevjesta Fanica, unučad Marko i Mia, obitelj pokojne braće Ante i Bože, sestre Katica i Marija s obitelji, obitelj pokojnih zaova Ruže, Jele, Milice i Anke, obitelj pokojnog djevera Duška, te ostala rodbina i prijatelji.

Next

Najnovije

Osmrtnicama ba

Ožalošćeni: supruga Đurđica, kćeri Ana i Lucija, unuci Noa, Karla, Gabrijel i Vito, zet Tomislav, punica Ana, braća Ivica i Boris s obiteljima. Pogrebna povorka polazi ispred mrtvačnice na groblju u 15. Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u utorak 7. Ožalošćeni: supruga Anica, sin Boško, kći Jelka, unuka Marijela, unuk Borna, zet Damir, sestra Anka s obitelji, brat Marko s obitelji, brat Mile s obitelji, obitelj pok. Autobus iz Omiša polazi s mula u 13. Obavijesti o smrti iz cijele države, koje se jednom nađu na ovim stranicama ovdje i ostaju, dok su u novinama samo jedan dan. Ožalošćeni: majka Iva, braća Nediljko, Ado s obiteljima, Bože i Ilija, sestre Kata, Matija i Marija s obiteljima, obitelji tetaka Anice i Anđe, obitelj pok.

Next