Ordtak om tid. 101 Sitater om livet

101 Sitater om livet

Ordtak om tid

Ikke være funksjonshemmet i ånden så som fysisk. » -Bob Phillips «Vi blir egentlig aldri voksne… Vi bare lærer oss hvordan vi skal opptre blant folk. » — Arnold Schwarzenegger «Aldri la noen tvinge deg til taushet. » — Ukjent «Ingenting føles verre enn det øyeblikket i en diskusjon når du oppdager at du har feil. » — Ukjent «En barnevakt er en tenåring som forsøker å opptre som en voksen mens de voksne er ute og forsøker å opptre som tenåringer. » — Ukjent «Øl er beviset for at gud elsker oss, og ønsker at vi skal vi være lykkelige. » — Woody Allen «Det finnes absolutt ingenting positivt å si om det å bli gammel.

Next

57 Morsomme visdomsord

Ordtak om tid

Middels store sinn diskuterer det som skjer. » — Ukjent «En gang i livet kommer du til et punkt, hvor du bare må klappe igjen og innrømme at du tar feil. Har du sett en fugl være nedfor? Noen dumheter og feil har garantert sneket seg inn. Betraktninger om barndom og barneoppdragelse… «Barn: Du bruker de første to årene av livet deres til å lære dem å prate og gå. » — Benjamin Franklin «I går forsøkte jeg å være lur, og prøvde å forandre verden. Den enkle kjensgjerningen burde få oss til å elske hverandre, men likevel skjer det ikke.

Next

Sitater, ordtak og visdomsord

Ordtak om tid

» — Rumi «Så heldig jeg er, som har noen det er vanskelig å si farvell til. Hvis det ikke plager deg etter at 24 timer har gått, var det sannsynligvis ingenting å ta på vei for. Det er ingen grunn til å bry seg om hva andre mennesker tenker om deg, da de sannsynligvis tenker de samme redde, fæle tankene som alle andre gjør. Battista «Gud ga oss foreldrene våre. Gå videre, for livet er ikke ment for å reise bakover.

Next

Sitater, ordtak og visdomsord

Ordtak om tid

Einstein En solid dose livsvisdom… 20. » — Sirius Svaart fra Harry Potter «Et mål er ikke alltid ment for å bli nådd. Den andre er å se på absolutt alt som et mirakel. Du skal starte den med så mye lykke og friskt mot, at idiotiske ting fra fortiden ikke har et fnugg av sjanse til å ødelegge den. Uansett hva det skal brukes til, vil du finne det riktige sitatet her. Be om styrken til å hanskes med et vanskelig liv.

Next

Ordtak

Ordtak om tid

» — Arnold Schwarzenegger «Penger og suksess forandrer ikke folk. Uansett om det er søppelmannen eller universitetsrektoren. Kom deg ut, og fyll tiden med noe. Hvis ikke, trenger du ikke starte i det hele tatt. De bare forsterker det som allerede ligger der. » — Patrick Moore «Det finnes to sikre aldringstegn. Hvis du må fortelle folk at du er det, er du det ikke.

Next

Sitater, ordtak og visdomsord

Ordtak om tid

Men ikke alle mennesker lever på ordentlig. » — Kinesisk ordtak «Hvis du ikke vil at noen skal oppdage det. Gadhi Ta deg tid til å nyte livet akkurat nå, fordi. For å holde balansen, så må du fortsette å bevege deg. Det er også mange som er sitater fra bøker og fortellinger med kjent opphav, for eksempel fra Bibelen og Håvamål, selv om begrepet ordspråk ofte brukes om folkelige uttrykk uten kjent forfatter.

Next

Sitater, ordtak og visdomsord

Ordtak om tid

. « — Harvey Fierstein «Det finnes ingen heis opp til suksess. » — Ukjent «Vi kan ikke gjøre noe med kortene vi er tildelt, kun hvordan vi spiller dem. Ordtak og Sitat Ordtak er i følge Wikipedia korte, velformulerte og poengterte setninger som på en konkret måte uttrykker livsvisdom, allmenngyldige sannheter, erfaringer, leveregler eller betraktninger av forskjellig slag. Takk gud for at vi kan velge våre venner. » — Ukjent «En av de største svakhetene ved folk flest er hvor vanskelig de har for å fortelle folk at de er glad i dem mens de fortsatt lever. Min jobb er å være tålmodig og lykkelig.

Next