Ola grønning bergem. Politiet ber om hjelp i søket etter savnede Ola (24) i Trondheim

Ola Owsiak

Ola grønning bergem

Jeg tror ikke løsninga er å gjerde inn elva, sier Hole. Han hadde hentet jakken sin fra utestedet, og vi tror han var på vei hjem, legger Aftret til. Politiet har foreløpig ingen teori om hva som har skjedd. Dykkere skal fortsette søket i Nidelven og kanalen onsdag fra klokken 08. Vi legger stor vekt på planarbeidet og innsikt om publikum.

Next

Dykkere fant savnede Ola død i Nidelva

Ola grønning bergem

Han skulle gjerne sett at elva var bedre sikret. Laster Twitter-innhold Kunne ikke laste innhold, men du kan. Facebook gives people the power to share and makes. Han befant seg da på utestedet Fire Fine, som ligger langs Nidelva. Politiet er i gang med avhør av vitner som befant seg på utestedet. Akademia Świętokrzyska w Piotrkowie Trybunalskim. Politiet ber folk ta kontakt dersom de kan ha sett eller hørt noe.

Next

Politiet går ut med navn og bilde på savnet mann

Ola grønning bergem

Han var på byen sammen med venner, og dro fra utestedet en gang de to første timene etter midnatt. Petter har hatt et ganske nært forhold til ham nå i nyere tid, og kjenner ham enda bedre enn meg, forteller Kristian Dragsten. Siste observasjon av Bergem var på utestedet Fire Fine mellom midnatt og klokken 02:00. Politiet har satt ned en egen gruppe til å jobbe med saken, og det blir tatt avhør av 24-åringens venner. Vi vet at sterke merkevarer og god kommunikasjon gjør en forskjell.

Next

Politiet går ut med navn og bilde på savnet mann

Ola grønning bergem

Tidligere i vinter har det vært omfattende søk etter Odin André Hagen Jacobsen 18 i Nidelven og kanalen. Familien ble bekymret da han ikke dukket opp hjemme. Etterforskningsleder Raaken Bykvist forteller i 18-tida at det ennå ikke er 100 prosent bekreftet at mobilen er den savnede sin. The Award was presented 'in recognition of a long-standing social and charity activism as well as of dynamic help to the development of Polish medicine. . De samler inn videomateriale fra overvåkningskameraer for at vi skal kunne ettergå bevegelsene hans, sa Johnsen.

Next

Mann i 20

Ola grønning bergem

Politiet begynte å lete etter mannen allerede natt til mandag, opplyste hun. Vi konsentrerer oss primært om elva, og setter i gang søk med dykkere etter hvert, forteller operasjonsleder Gaasvik. Jon Holden bor like ved Nidelva, og det langt fra første gang han ser politiet søke etter personer i området. Meldt savnet av familien — Vi har kontakt med pårørende. Det var familien til mannen som meldte ham savnet. Det har vært leteaksjon etter Ola Grønning Bergem siden han forsvant forrige helg. See more of Ola Pieczara on Facebook.

Next

Ola (24) funnet død

Ola grønning bergem

Jurek Owsiak is the recipient of Peace Summit Medal for Social Activism. Savnede beskrives som 184 centimeter høy, og politiet har i samråd med de pårørende gått ut med et bilde av ham. Det skal ikke mye til før man er uheldig og ramler uti, sier Holden. Den savnede mannen ble sist sett da han var ute på byen med venner natt til søndag. Her life was filled with wonderful travels, time spent with family, and commitment to her faith. Politiet ber de som har overvåkingskamera i området om å sikre videomateriale fra tidsrommet midnatt til søndag morgen.

Next