Nummerplade tjek. Geografi

Finde ejer via nummerplader....

Nummerplade tjek

Her kan nummerpladeregistret også bruges til, hvis du er nysgerrig på andres biler. Dette er et forholdsvis beskedent antal kilometer, og du fra dette vurderer du, at bilen passer perfekt til dig og familien, som både skal bruge den til kør-selv-ferien og den daglige køretur til og fra arbejde. Der er desuden lovkrav om nummerpladens farve. Du kan også forsøge at smide et billede op af den herinde - måske en herinde der kender den - og kan formidle kontakt. Du kan tjekke alle på TjekBil.

Next

Geografi

Nummerplade tjek

Personligt ville jeg aldrig købe en bil jeg har kendt tilbage, for den vil aldrig køre som man huskede det , og det vil med stor sansynlighed blive en skuffelse. Det kræver ikke særlig meget, at spole kilometertællerne tilbage, og det ses desværre af og til. På den måde skabes der endnu mere gennemsigtighed, og du kan gøre dig endnu klogere og mere sikker på fakta om køretøjet. Restgælden kan være et hos et finansieringsselskab, eller pant taget i bilen. . Læs med her på siden og gør dit bilkøb sikkert og trygt! Hvor kommer data fra motorregistret? En enkelt søgning på bilens registreringsnummer giver oplysninger om kilometertal, synsrapport restgæld, afgifter, stelnummer, bilmærke, model m. På den måde kan du sikre dig at bilens historik og stand lever op til hvad sælgeren påstår.

Next

▷ Nummerplade : Nummerplade Tjek!

Nummerplade tjek

Hvis tallene ikke stemmer overens, bør du være opmærksom. Det kan man så checke på hvis man kan huske registreringsnummeret? Du kan også få styr på hvornår bilen sidst var til syn, og dermed hvornår det igen er tid til syn. Brugtbil markedet er en unik chance for at fremskaffe sig sin drømmebil, eller gøre et godt køb, og der findes mange muligheder på brugtbilmarkedet som flere benytter sig af. Gammel gæld er ikke altid slettet, når bilen har skiftet ejer. På samme tid også sikre sig, at dét man som sælger opgiver, stemmer overens med købers forventninger. Desværre er der mange sælgere, der spoler kilometertælleren tilbage inden de sælger en bil — og faktisk er det i løbet af de seneste år kommet frem, at det ikke kun er de private sælgere, men også topprofessionelle bilhandlere, som kan lokkes til at fuske med kilometertallet.

Next

Nummerpladetjek

Nummerplade tjek

Oplysninger som, hvornår bilen er fra og hvornår den er indregistreret kan nemt og hurtigt tjekkes i vores søgeværktøj. Som du kan se, sparer du altså en masse tid på at tjekke din bil hos nummerplade oplysninger, da du kun skal indtaste din data et enkelt sted, så klarer vi resten for dig. Via nummerpladen kan du se hvem der eventuelt skylder penge i bilen. Hvis der bliver fundet restgæld eller tegn på kilometerfusk kan du godt købe bilen alligevel — det er dog vigtigt at få skrevet dette på slutsedlen, og aktivt tage stilling til, om det er køber eller sælger der er ansvarlig for de fundne fejl og mangler. Snyd med kilometertallet kan derfor vise sig at blive et dyrt bekendtskab for dig som køber. Dette er en super smart funktion, da det gør hele processen langt mindre kompliceret både for køber og for sælger — derudover kan i spare penge på omregistreringen, som ellers koster penge. Hvis du står og skal sælge kan du også få styr på detaljerne omkring din bil, så du ikke mister nogle relevante detaljer ved din handel.

Next

Nummerplade oplysning

Nummerplade tjek

Du kan læse mere om restgæld her: Synsdata og kilometertal fra før 20. Det er derfor billigere for dig, hvis du blot sørger for at gøre det online via den elektroniske formular. Undgå snyd med kilometertælleren Når du køber en brugt bil, er det en god idé, at være opmærksom på bilens kilometertal. Klik rundt på siden — du vil helt sikkert finde ting som du kan bruge i din næste handel. I Danmark er en købsaftale der foregår mundtligt, lige så gældende juridisk som en skriftlig, men den er dog sværere at bevise. Juni 2005 understøttes ikke af Trafikstyrelsen.

Next

aphca.org

Nummerplade tjek

Derudover findes der tilmed flere eksempler på fusk med kilometertal, hvilket har resulteret i, at ejeren står med en bil, der er langt mindre værd, end der blev gjort opmærksom på ved købet, og som fremgår af de tidligere synsrapporter. Kilometergaranti Hvis du køber en brugt bil af en forhandler, kan det være en god idé at få en skriftlig kilometergaranti i slutsedlen. Udover at hente oplysningerne på din bil, giver vi også en advarsel hvis vi finder noget mistænksomt. En nrplade afslører rigtigt mange ting om bilen og dens historie. Der er dog i de fleste europæiske lande mulighed for nummerplader med tegnene fordelt på to linjer med dimensioner op til 34 x 24 cm. VeriSign reserves the right to restrict your access to the Whois database in its sole discretion to ensure operational stability.

Next

Digital servicebog over 15.000.000 biler online

Nummerplade tjek

Men hvor henter vi informationerne om nummerpladen? Det betyder, at du kan tjekke bilen for restgæld, antal kilometer bilen har kørt, tidligere synsrapporter, hvor bilen er forsikret og andre oplysninger. Blandet andet kan du på TjekBil. Siden 2012 har det været muligt at foretaget omregistreringen af en bil på Skats hjemmeside. Du behøver altså med andre ord, ikke at være bilforhandler eller på anden måde ekspert på området, for at finde ud af om der er noget mistænksomt, ved den bil du er ved at købe. Last Change Time: The last time that the site changed status. Du kan også tippe politiet, hvis du falder over en efterlyst cykel eller bil.

Next

Nummerplade.dk

Nummerplade tjek

Men hvordan undgår du at blive stemplet som en biltyv? Du kan også gøre det hos en bilforhandler eller en synshal, hvis det blot drejer sig om et helt almindeligt personkøretøj. Find ejer af bil via nummerplade Det er muligt at finde navnet på en person som skylder penge i en bil, men vær opmærksom på at dette ikke nødvendigvis er ejeren af køretøjet. Vores side er lavet for at hjælpe dig, med at tjekke bilen inden du handler. Men der findes en måde, hvor du alligevel kan finde ejeren på en bil, hvor du kender nummerpladen. The compilation, repackaging, dissemination or other use of this Data is expressly prohibited without the prior written consent of VeriSign. Et godt værktøj til evaluering og repetition i den daglige undervisning. På den måde, kan du føle dig helt sikkert i sindet, når du skal skrive under på aftalen.

Next