Når stenger ølsalget i dag. Når stenger polet og ølsalget i dag?

Når stenger ølsalget (og hvorfor)?

Når stenger ølsalget i dag

Det følger av forskrift for salg og utlevering av øl, Nøtterøy kommune, Vestfold: «Salg og utlevering av øl kan skje fra kl. Salget må være registrert i kassen innen tidspunktet ølsalget stenger. I København stenger ølsalget kl 20. Flashlight for men Vær obs på at butikkene kanskje har andre åpningstider enn dette. Påskeaften morgen: Mine første kunder står og venter utenfor inngangsdøra. På julaften og påskeaften er det overhodet ikke lov å selge øl.

Next

Åpningstider / Om Oslo Børs / Oslo Børs / Home

Når stenger ølsalget i dag

Tom72 skrev: Svein, sikkert ikke noe problem for deg. Jeg tror denne posten stenger før ølsalget gjør det! Jeg: Altså, i morgen er det Skjærtorsdag. Partsvenske 3 ser ut som han skal begynne å grine. I denne artikkelen har vi laget en komplett oversikt med tider for ølsalg i Norge. Kunde 3: Stenger ølsalget åtte i dag, eller? Jeg sier bare folkeaksjonen for pilsen som ble stiftet i 1979 og klarte og velte det jeg vil kalle direkte ondskapsfulle planer mot oss som er glad i en øl inemellom og ikke er alkiser. Andre påskedag er ølsalget stengt. Dropper ølsalg på julaften og stenger kranene tidligere.

Next

Åpningstider / Om Oslo Børs / Oslo Børs / Home

Når stenger ølsalget i dag

Jeg vet at lørdag stenger alt tidligere, men hva med i dag? For eksempel finner jeg en flaske Solo i fryseren. Jeg: Jeg beklager altså, det er bare ikke så lett å vite hvilke varer som tilhører hvem når ingen bruker skillepinnen. Jeg rakk i alle fall å handle mat. Slike regler finnes i alle mulige merkelige varianter over hele verden. På vanlige fredager stenger det kl. Siden det er så mange som tar feil så kan man kanskje konkludere med at folks tanke på alkohol ikke er så fokusert. En må være tidsforvirret for ikke å ha varene i hus før stengetid.

Next

4 x bærepose and bop to the beat: mai 2011

Når stenger ølsalget i dag

Vinmonopolet påsken 2019 Noen variasjoner kan forekomme, men dette er åpningstidene for de fleste utsalgene: Mandag 15. I oversikten for ølsalg i denne artikkelen har vi tatt utgangspunkt i de seneste tidene som kan fastsettes av den enkelte kommune. Skal du drikke et glass vin eller ta en øl på privaten denne helgen, og har tomme lagre hjemme, må du derfor få ut fingeren. Kunde 6: Men når åpner dere på lørdag, da? Dersom du har tenkt å handle øl i påsken, finnes det også regler du bør kjenne til. Kunde 5: Åja, men har dere ølsalg den dagen? Det funket bra i fjor, så vi gjentar suksessen i år også.

Next

Når stenger ølsalget 2016

Når stenger ølsalget i dag

Det er jo innlysende at høye avgifter og priser på en vare gjør det lukrativt å smugle. Kunde 6: Så det er stengt fredag også? Kommer man et par minutter før ølsalget åpner på morgenen, må man stå og vente. Jeg slår inn mannens varer, men oppdager etterhvert at varene tilhører den unge gutten. Beklager, men ølsalget er dessverre stengt. Mine spesialiteter er straffesaker og erstatningssaker. Er det vanlige åpningstider i dag på polet og i butikkene, og er ølsalget som vanlig til klokken 20 i kveld eller er det andre regler? Hvorfor er ikke reglene forandret nå som KrF ikke sitter med regjeringsmakt? Myndighetenes side sier øl og alkohol salg til 15 så går ut fra det gjelder hele landet Anonymkode: 032b5.

Next

Når stenger polet og ølsalget i dag?

Når stenger ølsalget i dag

Alle alkiser kjenner godt til salgstidene for alkohol og har sikret seg et stort lager før påsken setter inn. Svein, sikkert ikke noe problem for deg. Og som skrevet overfor er det den type regler, begrensninger i alkoholtilgangen, over hele verden. Er det vanskelig å holde styr på, kan du tenke at det er nar som på jobb». Men land over hele verden ville ikke hatt slike regler, i forskjellig omfang, om det ikke hadde hjulpet litt.

Next

Når stenger polet i pinsen?

Når stenger ølsalget i dag

Da er det forståelig at en kan bli litt irritert på de lokale folkevalgte. Kommunestyret kan generelt for kommunen eller for det enkelte salgssted innskrenke eller utvide tiden for salg i forhold til det som følger av første ledd. Det er første gang i at polet har åpent påskeaften. Har aldri ansett høytider som viktig. Det følger av alkoholloven at salg av alkoholholdig drikk kan skje fra butikk fra kl 08. På dager før søn- og helligdager skal salget opphøre kl. Kristi Himmelfartsdag er ølsalget stengt.

Next