Njuškalo auto moto. BMW X5, Mercedes ML klasa i VW Touareg najtraženiji su SUV automobili

Auto moto

Njuškalo auto moto

Čast da otvori novi auto salon Kramar, pripala je gradonačelniku grada Zagreba, gosp. Na temelju podataka kojima raspolaže, Njuškalo u nastavku donosi pregled prodaja osobnih automobila prema mjesecima u godini uzevši u obzir razdoblje 2014-2016 godine. Najbrže prodan automobil u travnju je bio Fiat Grande Punto, koji je svog novog vlasnika pronašao unutar 36 minuta od trenutka objave oglasa. Velik izbor novih i rabljenih osobnih i gospodarskih vozila na oglasniku Njuskalo. Prema podacima kojima Njuškalo raspolaže, najviša tražena cijena automobila koji je prodan unutar jednog dana iznosila je 32. .

Next

Oldtimer oglasnik

Njuškalo auto moto

Najskuplje vozilo iz navedene kategorije na Njuškalu je luksuzni iz 2015. Na Njuškalu je tijekom kolovoza predano čak 33 tisuća novih oglasa osobnih automobila. Audi se, pak, nalazi na šestom mjestu s udjelom u ponudi, dok im je udio pretraživanja na trećem mjestu Indeks iznosi 139. Upravo su godina proizvodnje, vrijednost, kilometraža i lokacija, uz vrstu motora, za korisnika najvažniji parametri prilikom pretrage osobnih automobila. Nastavkom pregleda Njuškala slažeš se s korištenjem kolačića.

Next

Auto moto

Njuškalo auto moto

Crna, bijela, srebrna i siva boja su najzastupljenije boje trenutno oglašenih automobila, čineči udio od gotovo dvije trećine ukupnog broja. Motocikli, gospodarska vozila, oldtimeri, kamperi i kamp prikolice. Poslovni koncept nastao iz zaljubljenosti u automobile i želje da tržištu ponude sigurnost, garanciju i financijski najpovoljniju cijenu za automobile svih klasa od nižih, preko srednje klase do luksuznih. Nova i rabljena osobna vozila. Daljnjim korištenjem Index Oglasa, suglasni ste s korištenjem kolačića. NajzastupljenijI, Nissan Qashqai, na Njuškalu dostiže prosječnu cijenu od 115.

Next

Europsko tržište rabljenih i novih automobila

Njuškalo auto moto

Nakon studenog, u prosincu i siječnju se očekuje pad prodaje rabljenih automobila, nakon čega se ponovni rast očekuje u veljači i ožujku. Najbrže prodan automobil u travnju je bio Fiat Grande Punto, koji je svog novog vlasnika pronašao unutar 36 minuta od trenutka objave oglasa. Nešto manji broj su hatchback automobili. Prosječno najmlađi osobni automobili koji se trenutno prodaju na Njuškalu s najmanjom prijeđenom kilometražom, te najvećom vrijednosti, nalaze se u Međimurskoj županiji. Prema tipu goriva, najveći broj odnosi se na dizel, a prema marki vozila najviše na Volkswagen. Gotovo trećina oglašenih osobnih automobila su limuzinske izvedbe, dok se unutar 3 najzastupljenije karoserije nalaze još i hatchback modeli te karavani.

Next

Auto

Njuškalo auto moto

Poznato je da je za prodaju osobnog automobila jako bitno koji dio u godini odaberete za predaju oglasa. U skladu s novom europskom regulativom, Index. Prosječna starost istih je 9 godina, dok je prosječna prijeđena kilometraža 156 tisuća. Prosječno je star 4 godine s prosječnom kilometražom od gotovo 100. Nakon 15 godina uspješnog poslovanja, Auto salon Kramar otvorio je u tzv.

Next

Europsko tržište rabljenih i novih automobila

Njuškalo auto moto

Osim toga moguća je i zamjena starog automobila za noviji što je vrlo popularna aktivnost. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Samo u travnju je za prodaju oglašeno gotovo 17 i pol tisuća novih oglasa osobnih automobila, a trenutno je na prodaju 62 različite marke i 803 modela rabljenih automobila. Pritom, najveći udio oglašavanih vozila je iz 2007. U rujnu ove godine je najbrže prodani automobila bio unutar 24 minute od predaje oglasa, a radi se o Audiju A6 iz 2004. Auto salon Kramar omogućuje narudžbu automobila po želji kupca, sigurnost u ispravnost vozila te jamstvo na mehaniku i tehniku vozila od 12 mjeseci. Njuškalo koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.

Next

Fiat Punto pronašao novog vlasnika za samo 36 minuta!

Njuškalo auto moto

Ukoliko se pak odlučite prodati svoj automobil ovih dana, nećete pogriješiti, listopad je mjesec kada se najviše prodaju automobili. Tvrtka je u Hrvatskoj osnovana 2015. Sve više automobila se prodaje unutar jednog sata od predaje oglasa, a uglavnom se radi o automobilima koji su ispod cijene. Uzevši u obzir navedene godine, vidljivo je da su se u njima automobili najviše prodavali u jesenskim mjesecima rujan, listopad i studeni. Prema karoseriji vozila, najviše su to kompaktne klase i limuzine. Najviše se osobnih automobila prodaje u Gradu Zagrebu, čak njih više od trećine, a najmanje u Ličko-senjskoj županiji ispod 0,5%.

Next

Svečano otvoren prvi zagrebački Auto salon Kramar

Njuškalo auto moto

U sklopu ponude rabljenih vozila s ovim oblikom karoserije najviše se nude Nissan Qashqai, koji je najprodavaniji gradski crossover u Europi. Najmanje pogodno razdoblje za prodaju automobila bilo je u ljetnim mjesecima, a mjesec s najmanjim udjelom prodanih automobila je lipanj. Kad pogledamo oblik karoserije oglašenih automobila, od ukupnog broja oglasa rabljenih osobnih automobila gotovo trećina su limuzine. . . . .

Next