Natta dikt. Boklesebloggen min: Eit dikt midt på natta

Boklesebloggen min: Eit dikt midt på natta

Natta dikt

Når vi har prata om ei bok vi lika, Og alt e bra og ikke te å tru. Takk for den gode praten Takk for at du er nær Takk for at du elsker meg og aksepterer meg som jeg er. I dag et dikt av Andre Bjerke. Kärleken är så förunderligt stark, kuvas av intet i världen. Og fire kalde pils ligg nedi vannet, Og vi e brun og fin og hand i hand. Sitte urørleg og utan ord og berre la stunder gå, vake ilag med stjerner, ande inn fulldjup ro frå alt som sov inni mørkret, under seg still og sæl: Tru ditt sinn er gått opp i mitt, så nær som du er meg no? I dag sender jeg en liten historie - ikke et dikt - men likevel tankevekkende. Økland var i 1992 festspeldiktar for.

Next

God natt dikt

Natta dikt

Da har æ ei som vet at folk vil våkn' opp, Og at vinden ifra venstre snart vil snu. Takk for at du er den du er, Livet er bedre når du er nær. Fosse was made a chevalier of the of France in 2003. Hvis jeg skal gi deg et råd, så må det være å sette inn mest mulig lykkelige minner på bank-kontoen din! Når du vekjen vell kalfater, fresk på levra må du vær. Dikt — 9 av 14: Jeg sitter i vinduet, og ser opp på månen, stillhet og fred, omslutter meg Et hav av stjerner, Lyser i det fjerne, og jeg tenker på dagen, jeg møtte deg Gode minner, gir en rus av lykke, og jeg legger meg, med et smil om munn Jeg er klar for å møte deg i drømme, jeg visker stille, «vi sees om en stund» Dikt — 10 av 14: Når dag blir til natt, legg bekymringer bort, for hverdagen kan være full, av ting som skulle vært gjort Når natten er der, slipp negative tanker, røm! His works have been translated into more than forty languages. Økland var sentral i krinsen kring tidsskriftet.

Next

Dagens Dikt

Natta dikt

Et kyss er bare et kyss Helt til du finner den ene En setning er bare en setning til du sier tre ord du kan mene. Ennå er frosten bare et disig varsel bak åsen, men langsomt, langsomt begynner året å gå i stå Aldri er sinnet så åpent som slike høstklare dager, når luften smaker av blomster og av kjølig jern, og noe svever forbi deg, et minne du ikke husker, en drøm som bestandig er like udrømt og fjern. Sov, du dyraste skatten min, far skal ved vogga vake. Hennes øie har glans som en solnedgang, og graveren er hennes frier. Kvelden er aldri kveld som om hausten. I dag, et nydelig dikt av Jacob Sande.

Next

Art Quilts by Iina Alho: natt og

Natta dikt

Vinden kryp åt en ås og roer seg der. Kom i bokmålsutgåve same året: Gutter i røyk 1979 Skrivefrukter : epistlar, artiklar, småstykke frå norsk litteratur 1963-1978 Essaysamling 1979 Ein god dag Barnebok 1979 Romantikk : folkeminne Diktsamling 1978 På frifot : blanda vers Diktsamling for born 1978 Sikk-sakk Barnebok 1977 Snakk med dr. Fosse also has been ranked number 83 on the list of the Top 100 living geniuses by. Igjen et dikt av Herman Wildenvey. Jeg har allerede bestemt meg for å like det. På stierne i skogen har mangen en gått vill, og stjernene de stiger så strenge. But still thy opiate aid dost thou deny To calm the anxious breast; to close the streaming eye.

Next

Boklesebloggen min: Eit dikt midt på natta

Natta dikt

Da må du gjerne tipse oss ved å bruke kommentarfeltet nedenfor. De kom til denne verden - det vanskelige sted - Med mindre håndbagasje Enn vi er utstyrt med. Presten og graveren røkter sin dont, uten at kirkene ringer. Dikt 13 av 30 Etter alle disse år, er det sterke følelser som rår, du er min klippe, min trygge havn, en dag uten deg gir et forferdelig savn. Ost Barnebok 1976 Ingenting meir Barnebok 1976 Kven veit? I di goe gammeldagan, då folk sjøl branjnn da di trængt haur du inkje mange klagan over dyr å dåli skjænk. Eg ser du har det vont, men eg kan ikkje grina alle tårene for deg. Og sorgen er min når du gråter.

Next

Kjærlighetsdikt

Natta dikt

I tillegg underviste hun i tysk litteratur ved Universitetet i Oslo. Men i menneskehjertet banker den samme drift som får døgnfluen til å spile ut sine vinger og får stjernene til å skrive sin himmelskrift. Han står der, studd over stav og spør: Kva har livet gjeve og kvar har det vorte av? Denne bloggen blei starta opp i april 2008. Eg veit ikkje når dette diktet blei skrive, men Wordsworth døydde jo i 1850. Om så alkaholgehajlten førr ajl ajnner bi førr stor. Der vandrer en underskønn kvinne henad de høstlagte stier. Men ho va blyg og rar, ho sa ikke vær så snar i morra gir du kanskje måneskinne skylda.

Next

Tekst for enhver anledning: Kjærlighet

Natta dikt

Månen gyller ditt mjuke hår gjennom den dimme rute. Jeg så straks for meg at jeg måtte bygge bildet opp av flere små bilder. Vi i Sajltn tål ejtt støytan, førr vi drekk oss på ejnn kajnt. Til henne sender jeg Dagens Dikt av Inger Hagerup. Kulde kan eg ikkje kjenne eg no, eg som har ditt varme liv, dine nye, bankande pulsar i meg.

Next

Art Quilts by Iina Alho: natt og

Natta dikt

Det e vakkert når kjærlighet vare. Dikt 14 av 30 Av og til er det vanskelig å forstå At jeg skulle treffe nettopp deg at et slik lykketreff faktisk kunne oppstå At noen kan skjønne meg slik som du gjør og gi meg alle disse følelsene jeg aldri har kjent før Du er i all sannhet et lykketreff, ja, et lite mirakel Dikt 15 av 30 Du er så uendelig vakker det er godhet i alt du gjør I din nærhet er alt komplett Jeg fatter ikke hvordan jeg greide meg før Du lyser opp ethvert rom med ditt strålende smil Jeg elsker deg over alt annet, i mitt hjerte er det ikke tvil. Jeg gjør massevis med innskudd fremdeles! Med åtte roser Åtte roser vil jeg gi deg: Én fordi du er så pen. Du fyller meg med sånn trygghet, din kjærlighet gjør meg så varm Sammen kan vi klare det meste, så lenge vi går arm i arm. I dag et dikt av Arne Garborg hvor han gjør seg visse betraktninger. Johansen, vent til du har sett rommet,' sa jeg.

Next